Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Sziasztok!
Napok óta próbálom belakni a telefont és feltölteni egy-két zenével. A gond ott van, hogy a Zuneban el is indul a szinkronizációs, hiba nélkül végig is fut, mutatja is, hogy a zene mennyi helyet foglal, a baj csak az, hogy magán a telefonon egy darab zene sem manifesztálódik...
...
Ezt az ábrát mutatja egyébként, amikor a Zuneban a telefonra/zenére kattintok:
Valaki kiveszi a dobozból a zenéket, a nyoma ott van még halványan...
Nem tudom mi lehet a baja, állítgattam már mindent, manuális szinkront, automatát, konvertálást is, hogy a telefonhoz igazítsa, meg azt is, hogy hagyja eredeti formában... az eredmény egy zene nélküli készülék... hol rontom el...?
-
janika1988
tag
válasz
enginev3.0 #13107 üzenetére
de, én igen.. simán ment a hivatalos mango, megmaradt a magyar nyelv
-
Mysterion
tag
válasz
catroot #13479 üzenetére
Nekem mindenképpen muszáj volt, mert egyik kártyámat sem tudtam beregisztrálni se USA, se UK, de még osztrák ID-vel sem. Így számomra most pazar a lehetőség.
Bár azért így forintba átszámolva a PvZ 1180 forintért kicsit tágra nyitotta a szememet, mindegy úgy sem akarom felvásárolni a fél bótot, az alapvető dolgokat megveszem, oszt ennyi.
-
rebugra
aktív tag
-
catroot
veterán
Nekem néha, ha elborul az agyam átváltom fehér/pirosra, esetleg kékre. Feszegetem a határokat
Azért a rózsaszín/fehér kombó durva lenne...
-
catroot
veterán
válasz
Mysterion #13475 üzenetére
pl. a Shazamot nem engedi letölteni, mert szerinte nálunk nem elérhető....
Pont ezért nem migrálok
(most nem a Shazam a mániám, csak sajnos kevesebb app van)
Egyébként ki mennyire váltogatja a színeket? Nekem amióta megvan, azóta fekete/barna színnel használom, próbáltam már váltani, de annyira hozzászoktam, hogy biztos marad még egy ideig.
-
Blyan
félisten
Szvsz kár leszólni bárkit is, amiért szeretne több színt a csepékhez... pl én is bírnék újabb színeket. Nem nagy durranás, valóban, de azért jól jönne.
-
catroot
veterán
Kicsit tudsz a kinézeten variálni.
Mondjuk nekem nem jön be, de egy próbát megérhet, az ára sem vészes.@(#13474) csab2
Ügyelni kell arra, hogyha felteszed, akkor csak a csempéken keresztül kapcsolgass, mert ha "megkerülöd", akkor nem fog reagálni. Szóval, ha bekapcsolod a csempén keresztül, aztán pedig a menün keresztül lekapcsolod, akkor még a csempe bekapcsolva marad. Szóval nem "kommunikál" a csempe a menün belüli kapcsolóval.
-
Mysterion
tag
Köszi, de kicsit megszivatott menetközben. Felkúszott a 7403, újraindult a telefon, de a Zune még mindig azt mondta frissítés. Utána bármit próbáltam, nem volt hajlandó új frissítést keresni a Zune. Kiderült, hogy a 7403 telepítése után egyszerűen nem volt 3G kapcsolat, a WiFi meg nem volt jó neki a folytatáshoz. Nem tudom mi volt, egyszerűen nem volt hajlandó 3G-re csatlakozni, pedig a végén APN beállítással is próbálkoztam. Nem volt más hátra, nyomnom kellett egy factory resetet (gondolom a Mango amúgy is nullázott volna mindent
, és voilá lett 3G, jöhetett a következő lépcső!
Nagyon tetszik, direkt nem próbáltam ki a bétákat, úgyhogy nekem ez nagyon új!
Megvolt a migrálás Magyarra USA ID-ről, megy is a marketplace. Viszont pl. a Shazamot nem engedi letölteni, mert szerinte nálunk nem elérhető....
bigsee (#13431): Köszi, egy ideig kicsit tégla szagú volt, de rájöttem, hogy csak valszeg ez azért van, mert kicsit náthás vagyok, kifújtam az orrom és kiderült mangó szagot érzek.
-
csab2
veterán
Érdekes ez a Network Dashboard. Ma több óráig be volt kapcsolva a wifi, de a live tile-on folyamatosan azt jelezte, hogy nincs bekapcsolva.
-
ak76
senior tag
válasz
Oppenheimer #13469 üzenetére
Kinek a pap,kinek a paplan,stb.
-
Dave™
nagyúr
Szóval a live tile-os csempés menü helyett egy statikus hátteret szeretnél nézegetni? Megnyomod a középső gombod lockolt screen-nél és ott van. Amit te mondasz annak nulla értelme van, a live tile-os menü a rendszer lelke. Komolyan nem értem miért jó egy kép helyette, nyisd meg a képeknél és nézegesd ott, a multitask miatt gyorsan fogsz tudni váltani a képed és a menü között.
-
Auratech
őstag
Győrben a Samu szervizben a befáradt frissítést korrigálták és két óra múlva visszakaptam az Omniámat. Persze régebbi verzióval. Mondta a tag, ha lenne a szerverükön mangó, azt kaptam volna, de még nincs. Nagyon korrekt, gyors segítség volt. Most tolhatom fel újra...Azért kicsit várok...
-
Dave™
nagyúr
A hátteret még mindig nem értem. A lock screenen van, a csempék alá meg értelmetlen. A csempeszín-választék oké, szerintem is lehetne több, de elvagyok ezzel is. Pedig ezek az újítások sokkal többet érnek, mint még plusz pár csempeszín, bár én is örültem volna neki, mint említettem. Hack-el egyébként megoldható a dolog, de én sem fárasztanám magam vele, pont az a jó, hogy nem kell hackelni, működik minden.
-
ak76
senior tag
Droidon használtam egy wp7 launcher nevű cuccot,kikevertem a nekem megfelelő színt a csempékhez,vagy olyan is előfordult hogy dobtam az összeset a francba és csak egy háttérképet tettem ki főoldalra,meg a jobb felső sarokban a kis fehér nyíl,oszt' jónapot.
Jobban tetszett mint a legtöbb droidos launcher.
Igazából a személyre szabhatóságot keveslem a wp-ben,nem sokra gondolok,csak ilyen kis csekélységekre,meg olyasmikre hogy pld külön hangerő az sms-nél,ébresztésnél,naptári riasztásoknál,stb.
Engem nem igazán hozott lázba a multi tasking ellenben jobban teszett volna ha fentiek megvalósulnak.
Ezek szerint majd a w8-ban,ahogy Raver kollega említette... -
moonman
titán
sajnos a fejlesztők elmókolták az időt ilyen csipcsup dolgokkal, mint multitask, új memória-menedzsment, új értesítési rendszer, új szenzorok támogatása, 1500 új API befűzése, SkyDrive integráció, IE9, stb. és már nem jutott idejük az olyan valóban fontos dolgokra, mint pl. új csempeszínek...
én szégyellem magam a nevükben is.
-
-
ak76
senior tag
Lenne olyan kedves valaki összefoglalni dióhéjban mik a látványos újdonságok a mango frissítése után?
Olyasmire gondolok hogy nagyobb színválaszték a csempéknél,háttérkép beállításának lehetősége,stb. -
catroot
veterán
válasz
Воланд #13444 üzenetére
Most cseréltem le a WeatherLive-re. Nagyon zsír! Meg legalább kipróbáltam, milyen először venni valamit a Marketplacen! Most már nem fogok migrálni sehova!
-
catroot
veterán
válasz
legiaap #13439 üzenetére
Hát ja, a people nálam arra jó, ha valakire ráakarok írni, meg a falat megnézni.
Amúgy az AppFlow csempéje marhajó, mutatja a marketen elérhető appok aktuális számát és a felületén az éppen legjobbnak tartott program ikonja jelenik meg. De olyan jól megvan csinálva, hogy először azt hittem, hogy egy szimpla statikus kép.
-
legiaap
félisten
Akinek Mangoja van fent az nézze már meg, hogy a touch.facebook.com tökéletesen müködik-e. Nálam néha nem tölti be. Föleg az üzenetek résznél hal meg az egész cucc. Néha csak másodszori frissítésre tölti be.
Már historyt is kitöröltem a böngészömben. -
Воланд
titán
legiaap, Hido
Köszi, akkor reinstall.
-
Воланд
titán
A Now-nál az auto location másnál sem működik?
-
Mysterion
tag
Hello! Elvileg ma sikerült felfrissíteni a Mangora az O7-et. Az About szerint 7403 van már fent. Viszont a frissítés után megmaradt minden adatom, mintha nem is történt volna frissítés, illetve nem tudom miről kellene látnom a verzión kívül, hogy ez már a mango ?
Oké, közben rájöttem ez nem a mango, hanem valami prepatch.
Akkor nem tudom mit upgradelt, mert előtte is elvileg már megvolt minden patch...
-
savoo
addikt
válasz
rebugra #13399 üzenetére
Az offline navit szerintem hivatalosan még várhatod egy darabig...
Magyar nyelv miatt vidd be szervízbe, vagy old meg magad
Nyitottabb nem lesz, ez nem android
USB drive funkció sem lesz (van rá amúgy megoldás, és még nyitott telefon sem kell hozzá)
A bing kereső meg letiltódik már a Mangon ha tapicskolod a képernyőt. -
dario_p
tag
lehet, hogy csak nekem hiányzik, de ezt a beállítást sehol sem találom:
easy of access.
a beállítások között kellene lennie a microsoft windowsphone szerint, de nincs ott.
Ezzel lehetne beállítani, hogy kimondja a hívó fél nevét, a gyorshívást, és a hívásátirányítást bemondásra.Másnál ez meg van?
-
Blyan
félisten
válasz
rebugra #13399 üzenetére
Igen, hogy bilibe lóg a kezed...
1. +
2.Magyar nyelvtámogatás már megjött, van magyar billentyűzet, és ha magyar nyelvvel rendelkező appot telepítesz, az magyarul szól majd hozzád.
3. nem android
4. nem android
5. Mango alatt javított gombkezelés(#13402) figure85
Az eddig hírek alapján a OVI Maps (vagy utódja) alap WP7-es szolgáltatás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest