- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
fako
csendes tag
válasz
janika1988 #17672 üzenetére
NA meg hogy a facebook képket párosította a kontaktokkal, és frissítette őket automatán.
Ilyen van androidon is ha fentvan a facebook.
-
kungzi
veterán
válasz
janika1988 #17623 üzenetére
persze, hogy megmaradt. amikor azt felteszed beleíródik a rendszerbe, azt már csak a teló újra rakásával tudod kitörölni
-
RaveForce
veterán
válasz
janika1988 #17620 üzenetére
megprobálni mindenképpen megkell
-
RaveForce
veterán
válasz
janika1988 #17618 üzenetére
mert a bolt hibája miatt, most nem él egyikötök garija se?
csodálkoznék h ha ez fogyasztóvédelmi v akármilyen szempontból jogos lenne..
-
Воланд
titán
válasz
janika1988 #13214 üzenetére
Nem kell lehuzni, Cancelra nyomj es kerestesd meg vele ujra a frissiteseket. En 10 perc utan untam meg, hogy a helyet szamolja.
-
harsanyiz
aktív tag
válasz
janika1988 #13200 üzenetére
Nem törölt semmit rtm-ről véglegesre frissítéskor. Megmaradt a magyar nyelv és a chevronos okosság is.
-
enginev3.0
félisten
válasz
janika1988 #13028 üzenetére
mert nem tmobilos firm volt rajta
-
válasz
janika1988 #11549 üzenetére
Ugyanaz gyakorlatilag: meghatározza, milyen feltételekkel használhatod a telefonodat.
-
válasz
janika1988 #11517 üzenetére
Ki is próbáltad vagy csak úgy beírtad? Az alkalmazások nem fognak menni - még ha sikerül is felvarázsolni mondjuk egy Telenor függő telefonra, de magyar T-s kártyával sem mennek a progik.
Ez a fw egy német T-s Mango-t tartalmaz. A fw nyilván nem kötött, de a WP7 rajta igen.
-
DeusHun
őstag
válasz
janika1988 #11402 üzenetére
Azt írják valamit hackerkedni kell a bin fájllal és csak úgy megy fel a telefonra, másoknál is jelnetkezik a hiba, nem csak nálam.
-
DeusHun
őstag
válasz
janika1988 #11400 üzenetére
Nem hiszem, hogy azért lenne. Másoknak működik, nekem nem. Csak nem értem, hogy miért. Neked most melyikkel fut?
-
DeusHun
őstag
válasz
janika1988 #11398 üzenetére
Na hát nekem nem megy rá a kh2. Azt írja, hogy a bináris nem egyezik a telefonoméval.
-
Воланд
titán
válasz
janika1988 #11359 üzenetére
Omnianal nem lehet, ra van forrasztva az alaplapra.
-
Land
veterán
válasz
16 Gb-osra gondolom a belső memóriát, mert az is micro SD, igaz? Csak elveszik talán a így garancia.
-
Blyan
félisten
válasz
Mármint a telefont? Vagy minek a cseréjére gondolsz?
-
Воланд
titán
válasz
janika1988 #11348 üzenetére
Nincs.
-
Land
veterán
válasz
janika1988 #11348 üzenetére
16-osak mennyiért mennek használtan? Valahogy az SGS-Omnia 7 cserére senki nem harap rá
Pedig gondolná az ember, hogy a nagy android mániában simán lesz olyan, aki a 16 Gb-os Omniáját értékegyeztetéssel elcserélné egy karcmentes SGS-re.
-
moonman
titán
válasz
janika1988 #11314 üzenetére
"Google Maps lehet hogy van, de lassu es ha raboksz egy pontra, nem irja ki, hogy mi van a kozelbe"
Bingle Maps: az egyik leggyorsabb, leggördülékenyebb térképprogram, amit valaha használtam, odabökésre megmondja a pontos címet és rögtön navigálhatsz is onnan/oda."megallora nem tudsz bokni, hogy kiirja milyen jarmuvek allnak meg ott, illetve navigacional nincs tomegkozlekedesre navi."
ezek valóban jók lennének, de ezt majd az Ovi Maps integráció orvosolja."RDS: van, de hasznalhatatlan, meg egy adonak nem irta ki az infoit pesten.."
az RDS-t tudtommal az OEM-ek dolga beletenni (ha jól tudom, alapkövetelmény), a rendszer támogatja. valószínűleg verzió-eltérés miatt nem működik minden állomással. lehet, hogy sovány vigasz, de szerintem ez eléggé elhanyagolható funkció. ott az autórádió."TTS volt magyar nyelven androidon (SVOX Judit)"
a rendszerben még egyáltalán nincs magyar nyelv, majd Mango-ban lesz. TTS viszont akkor is van. más kérdés, hogy a magyar nem világnyelv."A bing mapses navigacio minden csak nem turn by turn"
turn-by-turn az, csak egyelőre licencelési okokból minden fordulónál hozzá kell nyúlni. a Nokiás Navteq ezt megoldja, addig is ott a Marketplace-ből letölthető kb. 25 féle hangos navigációs szoftver. jómagam a "GPS Navigation" nevűt használom, Google Maps alapú, hangos és nem kell bökdösni. -
Land
veterán
válasz
janika1988 #11300 üzenetére
Köszönöm!
Ha lesz kérdésem, még felteszem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
janika1988 #11315 üzenetére
Megvettem, vagy is leütöttem vateran, hétfőn vagy kedden átveszem
Hosszú hétvége lesz
4 évig volt egy v630i-m most meg fél éve egy LG KF310-em, szóval "nem lesz nagy újítás"
-
enginev3.0
félisten
válasz
janika1988 #11315 üzenetére
Rootolni sem tudok, de az nem jár garancia vesztéssel? vagy ugyan úgy visszarakod az alapot és akkor minden oké?
Ha magyar leírást tudsz hozzá adni akkor írd le kérlek, bár megvárom a 15.-ét hátha kijön a hivatalos.Ha minden igaz hétfőn veszem a telefont
-
moonman
titán
válasz
Google Maps van, navigáció is van, TTS is van, TBT navigáció is van, RDS is van, lehet "okosba" rátenni appokat. a többi vagy totál fölösleges (custom billentyűzet), vagy spéci Google szolgáltatás.
de egy menetrendnek tényleg örülnék.
-
catroot
veterán
válasz
Van Google Maps alternatíva gMaps néven. De ott a Bingle Maps is, ahol lehet választani, hogy Google vagy Bing térképet használjon-e. (én a gMaps-et preferálom, mert kereséskor feldobja a magyar utcaneveket míg a bingle-nél sajnos nem.)
-
csab2
veterán
válasz
"Nincs az FM radioban RDS, pedig tudnia kene"
Van az, csak nem nagyon működik. Nekem Segeden 1 rádiónál kiírja az adó nevét. De csak egynél.
Nem tudom, ez mitől függhet.
-
Воланд
titán
válasz
janika1988 #11260 üzenetére
Köszi!
Akkor valószínű, hogy nekem lesz még Mango előtt egy csc frissítésem, nekem az még jk1. Bár a te csc-d magyar t-s, nekem meg német független, lehet, hogy az már nem frissül.
-
thaler2
senior tag
válasz
janika1988 #11256 üzenetére
Szeptember 15.-ét hol olvastad ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest