- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hido
tag
Üdv Mindenki!
Nem tudom, mennyire új ez a hír, de nekem most frissült a T-s telóm erre:
PDA: I8700XXKI4
Phone: I8700XXKI1
CSC: I8700TMHKI4
OS version: 7.10.7740.16
Firmware revision number: 2424.11.9.4
Hardware revision number: 3.15.0.4
Radio software version: 2424.11.9.1
Radio hardware version: 0.0.0.800
Bootloader version: 5.9.3.0
Chip SOC version: 0.36.2.0 -
Hido
tag
Most nezem,h a t-nel a HTC Radar telot magyar Mangoval aruljak.Levagyok maradva.
-
Hido
tag
válasz
Mooka-Miki #14831 üzenetére
Nalam is ugyan ez van.Magyar T a telo.
-
Hido
tag
Üdv Mindenki!
Sikerült végre vásárolnom a Marketen. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy most nem vontak le semmit a számláról, ez normális?
-
Hido
tag
Hat,elmeletileg (ha automatara van allitva az ido es datum) frissul az ido es visszaall 2:59 utan.Gondolom ugyan az az elv,mint a PC-n.
-
Hido
tag
Üdv Mindenki!
Végső elkeseredésemben írok most ide. Nem akar sikerülni ez a bankkártyás fizetés. Mangóm van magyar ID-vel.
Valaki tudna segíteni?
-
Hido
tag
Hi,
Vegre frissult a NOW! Ver.:2.6.1.1
Ha valakit erdekelne. -
Hido
tag
A Marketen a 2.5.0.0 verzio van a telefonon a Mangos fissitessel meg a 2.5.0.1 verzio kerult fel. ( legalabb is nalam )
-
Hido
tag
...plusz,ahogy elnézem,magyar nyelven is elérhető.Nekem angol,ezt át lehet állítani vhogy magyarra? (Now)
-
Hido
tag
A Samu Now alkalmazásra azt írja a telefonom, hogy az én régiómban (magyar) nem elérhető a frissítés. Most akkor mi van? Erről tud valaki?
-
Hido
tag
válasz
sentinel123 #13537 üzenetére
Szia,
Én is kínlódom a csengőhanggal, neked hogy sikerült?
-
Hido
tag
válasz
gabfot #13213 üzenetére
...rányomsz a frissítésre vársz 2 mp-et húzd ki a kábelt, vagy kapcsold ki a WiFi-t, aztán ne dugd vissza. Kis idő elteltével kiírta, frissítés érkezett. Nekem így sikerült, ja és az előlapi usb foglalatból átdugtam az alaplapi hátsó foglaltba.Nem tudom ez számít-e, de nekem ez segített.Aztán bekapcsolod, vagy bedugod a kábelt.
-
Hido
tag
HUUUUU bakker, most elkezdte végre a frissítést. Nem adtam fel és lőn világosság!
-
Hido
tag
hát én feladom.Nekem sehogy sem sikerül.Nekem is NoDO van és T-Mobilos a teló.
-
Hido
tag
-
Hido
tag
válasz
enginev3.0 #12688 üzenetére
Köszi a választ, már csak arra lennék kíváncsi, hogy a Tom XAP miért áll le folyton "Tom XAP Installer működése leállt" windows alatt? Esetleg nem tetszik neki a Vista 64 bit?
-
Hido
tag
válasz
enginev3.0 #12644 üzenetére
Szia,
Tudnál segíteni abban, melyik, milyen programmal tudok belépni a registry-be és átállítani ezekre a paraméterekre a telefont? Tudom, jön a Mango, de szeretném kicsit jobban megismerni az Omnia 7-em.
THX:
Hidó -
Hido
tag
Most frissült a Zune és teljesen magyar lett. Csak leírtam, ha valakit érdekelne.
-
Hido
tag
Üdv!
Valaki nem tudna ajánlani egy klassz csempeszerkesztő, méretező buhera appot?
THX!!!
-
Hido
tag
Hi,
Lenne egy kezdő kérdésem.PDF fájlt, hogy tudom áthúzni a telóra? Vagy nem lehet?
THX! -
Hido
tag
Sziasztok!
Kaptam egy O7 telót, hogy frissítsem. Rádugtam a gépre és egyből felismeri a Zune, kiírja, hogy elérhető hozzá az új update. A gondom, hogy 801812D hibakóddal leáll a frissítés. Erre tudna valaki valamilyen választ adni? -
Hido
tag
...ugye be kell jelentkezni Live-ra, hogy tudd használni a telót. Ezt értem, de hogy a fenébe tudok kilépni és másik felhasználóként belépni ismét? Lehet egyáltalán?
Hiába nyomkodom a ME csempét, de semmi sign out. A settings-ben sem találtam, jöttem rá erre.
-
Hido
tag
Itt van, hogy melyik verzió, mit tartalmaz, milyen frissítést:
A nodo tudtommal a 7.0.7390.0 a 7.0.7392.0 meg valami kis javítás hozzá.
-
Hido
tag
válasz
David75 #6013 üzenetére
Üdv!
Látom, Te nagyon vágod ezt a szervízkódos témát.Beléptem, ahogy írtad és állítottam már mindent a leírtak alapján is, de egyszerűen nem akar hangosabb lenni a telefonálás közbeni hang. Tudom, én vagyok a balfék,de van valami ötleted? Még mielőtt nekem jönne valaki, elárulom,h hangos helyen dolgozom és kevés ez a max 10. Remélem tudsz segíteni. THX! -
Hido
tag
válasz
knyitogato #7279 üzenetére
Tedd azt, amit szeretnél és vedd azt amit kigondoltál. Jó kis teló az O7 és 1-2 év múlva is az lesz.
(Ha mindig a jobbra várnál, sosem lenne semmid.) -
Hido
tag
Köszi Gaben!
Valaki észlelte, ha hívást kezdeményez egy villanásnyi időre eltűnik minden a kijelzőről?
Nem mindig észlelhető,de egy kérdést megér. -
Hido
tag
hi,
van szervízkód arra is, hogy a hívások hangerejét növeljem? 10-en van, de mégis halk. Sajnos olyan helyen dolgozom, ahol "kissé" zajos a környezet.Nagyon megköszönném az építő jellegű válaszokat. -
Hido
tag
Szomorú és köszi a válaszokat!!!
-
Hido
tag
Üdv!
Ha töltőre rakom, kikapcsolom a telót, újraindul. Ki lehet ezt kapcsolni valahogy? Én éjszakára kikapcsolnám, mikor töltőn van. -
Hido
tag
üdv!
Észrevettem, hogy a bal oldalon a legszélén ha fehér oldalt nézek, van egy zöld csík a kijelzőn. Ez normális? Gondolom itt a panel széle? Ha valaki észlelte ezt a jelenséget a sajátján, kérem jelezze. Ha nem muszáj, nem akarom szervizbe vinni és "szétbarmoltatni".
THX! -
Hido
tag
Üdv!
Van egy Samsung WEP450 Bluetooth headsetem és egyszerűen nem találja meg az Omnia 7
Tapasztalt már valaki ilyet?
THX! -
Hido
tag
Üdv!
Ha visszaállítom a gyári beállításokra a setting-ben, akkor a fw. is visszaáll?
(Nekem gyárilag JJ6 volt és a frisítés után KB3 lett.)
Bocsi a láma kérdésért. -
Hido
tag
Én most nem akarok itt vitázni, de egyszerűen halk és rettentően recseg.
Érdekes módon (mint már említettem) az Omnia II szépen szólt, dinamikusan, még a mély kiemelése nélkül is. Igen, ha mélyet akarok benyomom a JBL GTO 1204BP a kocsiban.
Próbálgattam ezt a szervízkódos hangerősítést is, nekem nem jött össze.
Irigyellek, hogy neked tökéletesen szól.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gitáros topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest