- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
spike75 #1677 üzenetére
3 napon belül vagy nem? Nos, akkor vidd vissza, el se kell magyaráznod, miért teszed, kötelesek visszavenni. Semmiképpen se hagyd ennyiben a dolgot, mint írtad is, nem két filléres dologról van szó - ráadásul nem is akartad használni, amíg nincs rá fóliád, tehát gondolom nagyon is zavarnak azok a karcok.
Élj a jogaiddal bátran, vidd csak vissza -
attttis
csendes tag
válasz
spike75 #1677 üzenetére
Szia!
Igen, a w'n'w ikon az opera. A hangot ki lehet iktatni, tegnap linkeltem be a 2 file-t. Felmásolod az Omniára és Tc-vel vagy resco explorerrel felülírod azt a windows mappába. Onnantól csendes lesz.
Amúgy ajánlom figyelmedbe a következő oldalt: http://www.i900.eoldal.hu/
-
Enjoy
addikt
válasz
spike75 #1677 üzenetére
Tudomásom szerint a web'n'walk névre keresztelte a T-Mobile az Opera böngészőt.
Azért én tuti reklamálnék, ha karcos telót kapnék... (mondjuk az is igaz, hogy én egyszerre meglestem volna helyedben, hogy minden rendben van-e a telóval.. De gondolom nagyon rá voltál már pörögve, hogy haza vihesd) -
oalex
senior tag
"de a sok negatív hozzászólás és a Samsung hozzáállása miatt lehet, hogy már csak azért sem veszek."
Biztos van akinek gondja van vele, föleg a régi rommal (szürke import), de hogy sok lenne?
Pedig jellemző, hogy a forumba az jelentkezik általába, akinek gondja van és megoldást keres. Itt mégis több az elégedet ember (bele értve magamat is), pdamanián detto.
Egyáltalán végig olvastad a forumot??? (csak mert látom hogy most reggeltél, nagyon jellemző az ujoncokra, hogy elsőre meg akarják mondani a tutit
)
Nem tudom, hogy honna vetted az infoidat....
Ha csak le akarod beszélni magad rolla akkor hajrá, de valótlant azért ne terjesz.
-
outsiders
aktív tag
szerintem ezt nem az omnia fórumon kéne terjesztgetni, amúgy meg ez egy sima mobilarenás hír, amit bárki elolvashat. Aki ide írogat az valószínű azért teszi, mert ilyet akar majd, vagy erősen érdeklődik a samsung telefonja iránt. Mindenki nagyon örül ezen elhatározásodnak, de ez a hozzászólásod véleményem szerint ismét a flame-ek táborát gyarapította a fórumon belül, amiből így is Dunát lehetne rekeszteni, lásd: jöjjön már meg, tényleg jövö7en jön? típusú hozzászólások. Hanyagoljuk ezeket kérem szépen mindenki nevében
köszönömMod: bocsesz a leoltásért, visszaszívva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest