- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
A Samsung honlapjáról gondoltad? Azt már letöltöttem, de nem sokat segített, tekintve, hogy a CD kb 300 megás az a progi pedig 7.
De ha nem arra gondoltál kérlek fejtsd ki hosszabban, ha pedig arra, akkor oszd meg velem, hogy azzal mégis hogy tudok felrakni dolgokat a telóra.
logaritmus: A kártyára így is fel tudok rakni akármit, csakhogy nekem arra lene szükségem, hogy a belső memót érjem el.
-
-
-
Viktor26
tag
Egyszer megkísérlik a szállítást, vagy otthon vagy, vagy nem!
Mondjuk ennek ellenére várom már, hogy megérkezhessen, akkor lesz még egy eladó
Más: Ezt a rohadt GPRS netet az istennek sem sikerült leválasztanom az aktív adatfolyamok közül, de most végre sikerült! A rohadék már biztos csinált jó pár ezres számlát nekem!
Majd lehet, hogy egy ilyen pár MB-os netre érdemes lehetne előfizetni, mert azért ha már van, csak jól jön az a mobilnet, és wifi azért még nem minden utcasarkon van! Ha meg kell, és használnám is, így most elég drága...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest