Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
válasz
Avicularia #1657 üzenetére
A cerka-témát értem, de a tapi egérnek van d-pad állása is a beállitások között, nemcsak "egér"ként működhet...
-
manokaki
addikt
válasz
Avicularia #1657 üzenetére
picit kezdő vagyok a D-pad konkrétan mit is jelent ?
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
Avicularia #1655 üzenetére
a kezelhetőség és gyorsaság is számit ..??
Attila -
bogdanypeter
tag
válasz
Avicularia #1418 üzenetére
A Touch HD még sajnos nem alternatíva, ugyanis nem kapható (de lehet tévedek
)
A T-s megjelenésért:
Remélem a "kis" késésért kapunk valami vigaszdíjat! Mert így illene, azok után hogy a Samu ajándékszórásából kimaradtunk. Mivel a T a "legnagyobb"(?) szolgáltató már csak büszkeségből is! -
Skynet258
veterán
válasz
Avicularia #1177 üzenetére
Az a legtisztább, ebben igazad van, de nekem nem volt mindegy, hogy 150-be, vagy 90-be kerül a telcsi
De nem aggódok, mert a srác, akitől átvettem, nem tűnt elfajzott egyednek (szerencsére az emberismeretem még nem csapott be soha)
-
válasz
Avicularia #1174 üzenetére
Tudtommal a Pannon nem tilt készüléket ilyen esetben.
-
Skynet258
veterán
válasz
Avicularia #1172 üzenetére
Ilyen gond nem lesz
Ja várjál, csak most gondoltam át, amit írtál... a simet nem vettem át, az az övé, meg az előfizetés is... nekem van saját pannonos előfizetésem azt, azt tettem bele. Ezesetben nem tudják letiltani semmiképpen a telcsit
-
Perinyó
csendes tag
válasz
Avicularia #1031 üzenetére
És ezt biztosan lehet aktiválni beszéd közben is? Próbáltad? A saját hangrögzítőjével nem lehet?
Köszi!
-
Perinyó
csendes tag
válasz
És ezt biztosan lehet aktiválni beszéd közben is? Próbáltad? A saját hangrögzítőjével nem lehet?
Köszi!
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Avicularia #1044 üzenetére
Az a kényelmetlen hogy nincs alapból rajta mint egy sima SE mobilon, és egy kérdés: le tudja-e tölteni az Omnia ugy hogy telepitse saját maga, tehát kell-e hozzá a PC ahoz hogy használhassuk?
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Tehát ugy kell letölteni?, nagyon kényelmetlen... cöcöcö... legalább be lehet álitani hogy automatán induljon a hangrögzités mikor elindul a telefon beszélgetés?
-
holydragon
csendes tag
válasz
Avicularia #921 üzenetére
Ez igaz !
Viszont akkor wlan gspi card nál nem kioszott Ip cím hanem egyedi és ott beállít egy ip címet amit a router adneki fixen !
Router config már más tészta
-
oalex
senior tag
válasz
Avicularia #885 üzenetére
szerintem ott egyszerüen nem az volt az oka. Lásd XXGSM-nél vette (szürke import, kb 115e), azaz nem játszhat. Most eladja úgyan annyiért amenyiért kap újatt a Pannonál és még házi mozit is. Ez az év üzlete, ha valaki benyeli. Majd eladja a házi mozit és nyert 40e ft ot a semmiböl.
-
<NewL>
addikt
válasz
Avicularia #885 üzenetére
Remélem jó hamar lenyomják az árát
-
Zolesz007
őstag
válasz
Avicularia #879 üzenetére
Én sehol nem használom a cerkát! Az egér egy nagyon nagyon jó dolog! Egyáltalán nem kell mellé cerka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest