- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Andrewstarr #1845 üzenetére
Te is ettől a "megbízható" magyar cégtől rendeltél?
-
Skynet258
veterán
válasz
Andrewstarr #1802 üzenetére
Nekem Trust cucc van (az a mini cucc, alig lóg ki a laptopból), asszem valami Widcomm szoftverrel. Blusoleil is van itt a fiókban, de emlékeim szerint elég tré, azért ki se próbáltam ezzel a telcsivel.
-
Skynet258
veterán
válasz
Andrewstarr #1800 üzenetére
Előre tudom a kérdéseket
Igazából nem kell semmit sem állítanod, csak annyi, hogy legyél Active Sync-en keresztül összekapcsolódva a gépeddel (BT-n keresztül term.).
Ha csak simán BT kapcsolatban vagy, akkor nem működik, el kell indítani a Sync-et.
Aztán opera, és ennyi, tudsz netezni. -
Victor-y
aktív tag
válasz
Andrewstarr #1666 üzenetére
Egyébként 3D gyorsító van az I900-ban?
-
Squirrel
őstag
válasz
Andrewstarr #1518 üzenetére
És ha itthonról rendelem, akkor is az I900-hoz valót küldik? Mert mindenhol szifonost hírdetik :-) Kintről mennyibe került rendelni? Az a 4400 Ft nem olyan vészes, ha tényleg ilyen jól védi a telót...
-
Skynet258
veterán
válasz
Andrewstarr #1467 üzenetére
Az a baj, hogy nincs olyan komoly gépem, ami megmutatná láthatóan a különbséget, ergo alig látszik a fólia maga
Kissé másképp csillan meg rajta a fény, de ennyi (ha nézel videókat youtube-on, nagyjából látni fogod).
Az érintés érzékenysége semennyit sem változott, de nem is változhatott, hisz nagyon vékony a fólia. Érzésre vékonyabb, mint a gyári volt. -
Kinder
senior tag
válasz
Andrewstarr #1433 üzenetére
Hát csak tuti megkapjuk, mert azért odaírták, hogy ha elsőre nem sikerül átvenni, akkor szevasz tavasz, nem próbálják megint...
-
Skynet258
veterán
válasz
Andrewstarr #1366 üzenetére
Hi!
Jelenleg kint vagyok Lipcsében, lehet, hogy tegnap megjött otthonra a fólia, nem tudom. Holnap repülök haza. Ha megjött feldobom, és leírom mi a helyzet, bár így elsőre kételkedve fogadom, hogy nehézkesen működne az érintés, hisz a fólia nem vastagabb, mint a gyári, az meg most is rajta van
-
neemtudomka
csendes tag
válasz
Andrewstarr #1250 üzenetére
Jöttél volna dugósúgónak, akkor lement volna a tarifád
-
tween
őstag
válasz
Andrewstarr #1250 üzenetére
Igen,ez gusztustalan a vodafontól.
-
Skynet258
veterán
válasz
Andrewstarr #1229 üzenetére
Erre a kérdésre nem válaszolhatok, a Házigazda utasítására
Külön topik felesleges szerintem, egyrészt így is van már kettő, másrészt nincs még annyi Omnia specifikus progi, hogy érdemes legyen. Windows Mobile topik meg itt van - az, hogy elég halott, az más kérdés. -
AS
félisten
válasz
Andrewstarr #1232 üzenetére
Ara való a szakmai topik , szerintem.
-
Skynet258
veterán
válasz
Andrewstarr #1203 üzenetére
Figyeljetek arra, hogy egybe mekkora értékben rendeltek, nehogy vám legyen a dologból, mert akkor sokat nem spóroltok
-
Enjoy
addikt
válasz
Andrewstarr #1197 üzenetére
Köszi a linket!
Ráadásul egész jó áron adják a fóliákat! -
EAndrew
aktív tag
válasz
Andrewstarr #1152 üzenetére
Na erre én is nagyon kíváncsi vagyok, mert nekem is nagyon kellene egy tuti fólia a gépre. Csak az a baj, hogy a kínálatukban még nem szerepel, szóval az sem biztos hogy lehet majd náluk kapni (legalábbis egy darabig
).
-
Viktor26
tag
válasz
Andrewstarr #875 üzenetére
Nekem a DPlázban lett egy Modern Black színű... Odamentem, modnom előfizuval kérek egy Omniát. -Mit? -i900... -Ja, mindenki azt keresi! Miért olyan nagy szám ez a telefon? -Mert adnak mellé házimozit!
-Az tök jó, de sajnos nincs olyanunk. -Tessék? Mindenki viszi? -Nem, nekünk nincs. Jah, de várjon csak egy pillanatot... /hátramegy/ Ez az egyetlen példányunk van!
-Kérem, elviszem! Köszönöm
Aztán netkafé, beregelés, és megköszöni a Samsung, hogy az elsők között regeltem, enyém az egyik házimozi a 300-ból. Mindez zárás előtt pár perccel. Szóval ma még volt... Remélem küldik is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest