- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgergo600
csendes tag
Van már valaki aki a "megbízható" magyar cégtől rendelt shield-et az Omniára és megérkezett neki? Mert én okt.3-a óta várok rá és most a legújabb időpont péntek amit igértek( ez az 5. időpont eddig) Ja és megjegyzem, hogy múlthéten azt mondták, hogy pénteken feladják elsőbbségivel azaz e hét kedd vagy szerdára megjön. Persze, hogy nem jött meg...
-
mgergo600
csendes tag
Én ettől a "megbízható" magyar cégtől rendeltem. De már nagyon megbántam. Már nem is tudom fejben tartani hány időpontot igértek eddig és miket mondtak, hogy miért késnek. Akit érdekel olvasson bele a vendégkönyvükbe az oldalukon és egyből elmegy a kedve, hogy rendeljen onnan. Inkább rendeltem volna a Zagg-tól...
-
mgergo600
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel van egy eladó gyári független,0 perces Omnia.
[link]
Az ár alkuképes bizonyos szintig.
Bocs az off-ért. -
mgergo600
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy független a telóm és pannon kártyával használom. De sajnos nem tudok mms-t küldeni, nem tudok wapra se 3G-re csatlakozni. Pedig a Kapcsolatoknál a pannon van beállítva. Mindent úgy csináltam, ahogy 'oalex' mondott de így sem jó. Légyszi ha tudtok segítsetek, hogy mit és hogyan állítsak be hogy jó legyen a net is mert az Igo-t se tudom használni(mivel nem tud csatlakozni a netre így nem talál műholdat-gondolom én) A pannon data Gprs-re akar csatlakozni de "ismeretlen hiba miatt a kapcsolat felépítés sikertelen". Ja és a sim kártyám se régi.
A másik problémám, pedig nekem is a wifi-vel lenne. Nem lát egyetlenegyegyet sem pedig a laptopom 4-et is.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest