- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila bá
csendes tag
-
marci3
tag
válasz
Bikkrom #1763 üzenetére
ez annyira aktiv, hogy dugdosni kell, hülyék a broditnál is, anno az a701 tartómba csak felülről betettem és már töltötte is, semmi dugdosás, ezt is meg lehetett volna úgy csinálni, ha nem hülyék, mert elforgatják 90 fokban óra járásával ellentétesen és felülről be lehetett volna tenni, és aktiv tölős lenne valóban, vagy így állítva jobbról beczúsztatva fixált töltőkábellel is aktiv lenne.
ha valóban egy aktivot csinált volna a brodit már vettem volna, de így nem kell, sima autós töltőt is dugdosni kell meg ezt is.
amúgy van valami kinai, amit tényleg aktiv töltő, és van abból olyan is, ami kihangosítós. -
outsiders
aktív tag
válasz
Bikkrom #1710 üzenetére
erre nem az ,de könnyen megoldható a téma ne félj
. Én sem akartam ilyenekért fizetni, így a T-monil net profilt inaktívvá tettem, ergo nem tud felkapcsolódni. Amúgy ha ezt nem akarod, van rá program is a már lassan omniás-bibliaként tartott www.i900.eoldal.hu oldalon. No para, relax
mod: de megrohamoztuk gyerekek
-
erdoke
titán
válasz
Bikkrom #1710 üzenetére
Megoldható. NoData (NoData.cab) telepítése és konfigurálása ajánlott. A 3G kikapcsolása erre nem megoldás, csak annyit érsz el vele, hogy lassabban jön le az a titokzatos valami. Viszont ha nincs szükség nagy sebességű letöltésre, akár mert nem töltesz semmit, akár mert csak kis dolgokat, amire elég a GPRS/EDGE, akkor hasznos letiltani a 3G-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest