- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Varszegig
veterán
válasz
muveszur #2767 üzenetére
A kijelzőről az jut eszembe, hogy épp 1 napos volt a telefonom, amikor egy ismerősöm (aki rendszeresen hozzájut a még csak tesztpéldányos nokiákhoz) kérdezte, miért veszek samsungot, miért nem nokiát. Sok ötlet volt a fejemben erre, de mondtam a kijelzője miatt. Erre előkapott egy N900-ast, mondván az e a nokia csúcskészüléke, és ne mondjam, hogy ennél jobb a samu lcd-je. na nézzük, mondom. egymás mellé tettünk, barangoltunk a menükban, háttérképen stb. A nokia kijelzőse a HD mellett mintha le lenne öntve egy sárgás festékkel, olyan halovány volt. Ez már KO volt, de (tudom nem szép a földön fekvőbe rúgni) megmutattam a helikopteres demo videót, ő meg a nokia demo videót. Na ez volt az igazi alázás...
-
Mangerd
aktív tag
válasz
muveszur #2737 üzenetére
Start menü -> Futtatás... -> msconfig ENTER
ott a BOOT.INI fülön kell legyen, hogy milyen op rendszerek vannak fent. Próbáld meg, hogy ráállsz az egyikre és a "Fel" "Le" gombokkal megcseréled a boot sorrendet, talán már ettől fel fog jönni újraindítás után az elején. Ha nem akkor a Boot.ini fájlban töröld ki az OP rendszer végéről a /fastdetect kapcsolót. Ezek után már fel kéne ajánlja.
(XP alatt így tuti megy, Win7-et viszont nem ismerem. Ezek apróságok, nem lesz belőle semmi gáz, ha így se megy, akkor komolyabban bele kell túrni!)
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #2698 üzenetére
Azt hiszem írtam, hogy nem ismerem a Samsung módszereit. De azért jobb ha tudod, hogy egy átlagos Nokia szervízben sem boxon flashelnek, hanem kábellel. Leginkább csak a központi szervízben van box. Magyarul egy átlagos flashelés náluk is kábeles.
Mindegy nem ragozom, remélem átmegy a mondanivaló. -
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2653 üzenetére
Köszi! Biztos nagy meló volt!
További problémák:
Eddig még csak a témákat válogatom, telepítem, és szelektálom, de már itt problémákba futottam.
10-15. téma után, 1db-ot se hajlandó telepíteni "unable to install"-ra hivatkozva. Mass Memory-ra tettem tehát nem lehet hely probléma. Újra is indítottam, de ez se segít.
Az már csak hab a tortán hogy sehol se találom hová telepítette a témákat a mass memory-n, tehát le se tudom őket szedni. Alkalmazások, és az application manager-ben nincsenek. De nem is akarnám leszedni őket, mert nehogy már 15 témát lehessen csak rátenni...Esetleg X-plore kell hozzá hogy lássam, és el tudjam távolítani?
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2647 üzenetére
Már este is kerestem a bolgár linkjét, de amit találtam annak u.a. volt a verziója mint a magyarnak. Talán 100 hsz-t olvastam vissza..
Tudtok működő smstimer nevű progit? Mert az 1.00 nálam nem müxik, pedig ez lenne az egyik legfontosabb amit használnék sms időzítésre.
Mi lesz a meglepi? Új firmware? Mert akkor nem küzdök a gyári bolgárral.
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2645 üzenetére
A legújabbat tettem fel, a Samsung honlapjáról. A cd-t be se tettem.
De a beállításokat is bepipáltam. El is mentette, de a mail fiókom törlődött, mintha semmit se állítottam volna be.Írtam is hogy a beállításokat is mentettem, és az email-eket is a névjegyzék mellett.
Tudsz olyan ROM-ot ami magyar nyelvű, nem főzött, de újabb mint a hivatalos magyar?
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2632 üzenetére
Köszi!
Egyébként nem a játékokról akarok mentést csinálni. Hanem hardcore júzerhez méltóan, előtte, hogy az összeszemetelt rendszert pikk-pakk vissza tudjam állítani telepítés előtti állapotra. Mindent beállítok amit kell, de igazából a névjegyzék és a beállítások visszaállítása lesz a lényeges.
Erről a firmware-ről tudtok valamit? Jókat írnak róla.. Magyar nyelv van az olasz ROM-okban?
Speed_edition_1.31_Italian_based
-
-
-
banpity
tag
válasz
muveszur #2526 üzenetére
Játékoknál mondjuk 3D-s játékok alkalmazásokból meg olyanokat amik "hasznosak" lehetnek.Én pl felraktam a Mobile Webcam progit csak az istenért sem akarja mutatni a kamera képét.Csak és kizárólag a kis kamera képét meg az "asztalt" vagy éppen ami a képernyőn fut.Jah és sem USB-n sem Wifi-n sem Bt-n nem megy.Valami 5let????Meg pl. van az a gyertyás öngyújtós csillagszórós progi.Ott nagy fehér széles csík van az alján és az öngyújtót be sem lehet kapcsolni és nincs alul menü és csak úgy lehet kilépni a progiból ha letevő gombbal kilépek belőle.
-
-
-
szhunor
tag
-
muveszur
addikt
válasz
muveszur #2481 üzenetére
Nem jött össze....[Ezzel próbálkoztam]
Esetleg még valaki megpróbálhatná, lehet hogy én voltam nyomorék.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #2474 üzenetére
Eszemben sem volt öaazeveszni. Legfeljebb jeleztem, hogy nem telkjesek az ismereteid.
A flashelgetésről meg csak annyit, hogy mivel naponta dolgozom flash IC-kkel, ismerem némileg a lelkivilágukat. És már csak azért sem ajánlanám a napi szinten történő hobbyszerű újraflashelést.
Ennyi.
joey20:A 4 alapikonon kívül ott marad alul a 4 szokásos ikon.
A képernyő jobbra balra tologatás külön kell kikapcsolni.(3D navigáció) -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #2470 üzenetére
Kicsit ferdítés ez, hogy megoszlanak a vélemények...Egyedül csak Te hangzotatod, hogy nem biztos, hogy tovább él a garancia flashelés után.
Ne kezdjünk megint vitát. Ugyanis szerintem egyedül te hangoztatod, hogy a flashelés nem érinti a garanciát.A Samsungnál nem tudom, de a Nokiánál biztosan nyoma marad. Inkább csak a szervizestől függ, megnézi-e hogy vannak -e nyomai.
Szerintem bizonyos ismereteid neked sincsenek meg. De hagyjuk.
Mint mondtam mindenki saját felelősségére... -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2436 üzenetére
Köszönöm!
Mindjárt jön a hard reset, aztán utána a teló beállítgatása... sajnos az elején biztos lesznek még ilyen "béna" kérdéseim.Nincs magyar nyelvű leírásom hozzá, és persze ez is nehezíti a boldogulásomat.
A szoft verziója I8910XEHIE2 25/05/2009 Ennél van jobb, vagy hagyjam?
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2430 üzenetére
Arena Java-s játékaihoz képest a PacMan is minőségi.
Attól függ mit mihez viszonyítunk.
Quasi_modo:
erdoke segített a választásban. Ő nagy PDA guru. A pontot az "i"-re az tette fel, hogy jövőre jön a WinMo 7 valamikor nyáron, és az csak kapacitív kijelzővel fog menni, tehát az Omnia 2 nem lesz frissíthető Win7-re. 6-8 hónapra meg nem veszek 100k PDA telefont, amit majd 50-ért se fogok tudni eladni, mert mindenkinek WinMo 7 kompatibilis kütyü fog kelleni.
Azon felül a Symbian rendszerem volt már, és tetszett, és ez a telcsi igazi nagy fejlődés, előrelépés multimédiában az Arena-hoz képest, mint az Omnia2.
Valahogy nem bízom a WinMo-ban...a PDA fórumon belül az Omnia2 topik tele van sírós smiley-val. Nem túl bizalomgerjesztő.Azon felül, csak külföldi garisat tudtam volna venni, és mint köztudott vannak hibás kijelzőjű szériák, a javításuk, csreréjük meg 4-5 hét.
Mondtam, hogy köszönöm ebből nem kérek. -
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2428 üzenetére
Életbe szebb mint videón, mert képeken és youtube-on kicsit gagyi hatása volt a króm csíknak, amitől kicsit féltem is! Meg is lepődtem amikor megfogtam, mert ez az érzés elmúlt. Minőségi cucc.
Belinkelem az Arena topikból az első tapasztalataimat az Arena-hoz képest. Nem akartam még véleményezni, de többen is kíváncsiak voltak, hogy milyen...[link]
-
phaet0n
tag
válasz
muveszur #2335 üzenetére
Amikor először próbáltam felrakni a kínait, nekem is ez volt, semmire nem reagált, csak akku ki-be.
Aztán bootloader, és újra flash (megint a kínait), és minden rendben volt.Mod.: bár ahányszor olvastam a "nice black brick" kifejezést, volt egy pár kellemetlen pillanatom először az ijedtségtől.
-
szhunor
tag
válasz
muveszur #2331 üzenetére
Flashalés után ez a képernyő várt, az ujraindítás helyett.
A flashalés után vártam egy csomo időt hátha újra indul, de semmi.
Halottnak nem lehet halott a telló, mert újra tudok flashelni is de utána ujraindítás helyett ez a képernyő jön be.
Passz !
HELP !
Szervízben meg tudják csinálni ?
Mert pesten vettem, de oda meg nem küldhetem vissza mert garis, ez meg nem garanciális hiba. -
-
bences
tag
válasz
muveszur #2244 üzenetére
Én már tegnap felraktam
Azt lehet tudni, h ebből lesz e big language pack? Mert azért nem ártana egy olyan qwerty amin van ékezet gomb. Ez a DayHandys annyira nem tetszik, ebből az r4ből kivették az internationalt? jól látom?, csak külön kiosztású ékezetes bill van benne, de az elég szenvedős szerintem.
Őszíntén szólva nekem sok minden különbség nincs az 1.5höz képest, nekem az se nagyon fagyott, fél nap után még ez se.
Ovi store hiába full hack, ha letöltöm a fájlt, és telepíteni akarom, akkor corrupted filet ír ki, pedig volt mass storage format, meg hard reset is.Az N97ből átszerelt iránytű jobb, mint a régi, bár nem hiszem, h napi szinten használni fogom
van benne új fajta file browser plusszba, bár azt se nagyon nézegettem, nekem eddig az alap is jó volt, ha nem akkor meg xplore.
Ezek az új kezdőképernyők sem nagyon érdekelnek, ha a rendes satio-t tudta volna átszerelni, az lehet jó lenne, de én így a samsungos widgeteset használom.
Így most elsőre ennyi.MOst az 1.61es olasz van fent, de volt fent a kínai is, de az nem játszotta le a mediabrowserben az avit, meg ebben most ki tudtam próbálni a wgz widgeteket, fel is raktam egy remek magicball 8ball-t
nagyon hasznos
meg egy accu wheathert is, de az tegnap nem tudott adatot frissíteni
-
bences
tag
válasz
muveszur #2232 üzenetére
Nem kell videofelvételt sem elindítani.
Elindítod a kamera alkalmazást, fókuszálsz vele, ekkor ha be van kapcsolva a flash, akkor ugye világít, és e közben gyorsan rányomsz a beállítások ikonra a bal alsó sarokban, és akkor úgymarad a flash.
Amikor kilépsz a kamerából, a flash is kikapcsol.Video erről:
[link] -
válasz
muveszur #2227 üzenetére
Köszi
, bár inkább tovább Google-öztem, a dailymobile.se-hez találtam a bugmenoton bejelentkezési adatokat, onnan leszedtem az r3-at.
Ja még valami, amit kihagytam: így, hogy a gyári cuccok nagy része csak álló módban hajlandó működni, határozottan idegesítő a fekvő full-QWERTY...
-
hdman
őstag
válasz
muveszur #2220 üzenetére
Az a baj, hogy az egész füles pont olyan magas, mint a takarólemez magassága kinyitva. szal igy nem tudom forgatni, csak erőszakal picit felfesziteni...
Mindegy, ugyis szarakodik már ez a füles. Valakinek van valami jó ötlete mire váltsak? Sennheiser CX300 II nem tetszik, szerintem az MX500 nak sokkal jobb hangja van (elégrégi tipus, és szubjektiv megitélés)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged