Hirdetés
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Megoldódott...
Fogalmam sincs mitől. Jópárszor formáztam itt is, ott is, és nem lett jó. Majd egyszer csak itt is meg ott is...és egyszer csak jó lett. 
Persze ezeken már rég túl voltam amiket írtatok tippként, hogy kártyaolvasóban rejtett fájlok megjelenítése, lassú formatálás...stb. Már én sem hiszem hogy a témáktól volt a gond, inkább a ROM-ra gyankszom. Nem akadhatott összes semmi, mivel semmi sem volt telepítve. Most gyári bolgár ROM van fent, de persze ez nem azt jelenti, hogy az újabb főzött ROM-ot nem fogom kipróbálni.
Persze nem túl jó a nehézségekbe úgy belefutni, hogy 1 hete van meg a telefon. Gondolom minnél mélyebben fogom elsajátítani a használatát, annál könnyebben fogok megoldást találni a felmerülő problémákra. Így hogy helyreállt a rend, és lehiggadtam, folytatom tovább az "ismerkedést" a telefonnal persze mosolygósan.A gyári bolgár ROM-ot valamiért gyorsabbnak érzem eddig, mint főzött verzióját, de még korai végleges következtetést levonnom, túl rövid ideje van még fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Battlefield 6
- Windows 11
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue eladó!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fogalmam sincs mitől. Jópárszor formáztam itt is, ott is, és nem lett jó. Majd egyszer csak itt is meg ott is...és egyszer csak jó lett. 
Persze nem túl jó a nehézségekbe úgy belefutni, hogy 1 hete van meg a telefon. Gondolom minnél mélyebben fogom elsajátítani a használatát, annál könnyebben fogok megoldást találni a felmerülő problémákra. Így hogy helyreállt a rend, és lehiggadtam, folytatom tovább az "ismerkedést" a telefonnal persze mosolygósan.