Hirdetés
- Yettel topik
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Khan13 #36578 üzenetére
Ez egy hosszú szomorú történet. Elromlott a régi telefonom, hát lekaptam egyet a polcról, de az pannonos volt, én meg a magentás csapatot erősítem. Pont volt elérhető közelségben turbo sim, így le is sarkaztam a kártyát.
Igenám, de amikor megvettem a spica-t kiderült, hogy a sim a hiányzó rész miatt beleesik foglalatba, így elindultam sim cserére...
Új sim-> új pin.
Ki is kapcsoltam a pin kérést, de elfelejtettem beállítani azt a pin kódot amit 2001 óta használok... Viszont az eltelt idő alatt volt két rossz próbálkozásom, most pedig a harmadik... És ugye ez a számláló csak akkor nullázódik, ha volt sikeres pin beírás bármilyen telefonon boot után...
Újraindításig nem is volt semmi baj, csak kiírta, hogy nem jó a pin...
Utána meg lockképernyő, egy segélyhívás gomb, meg szöveg, hogy keressem a szolgáltatómat...
Kicsit kapkodtam.
Szóval kaptam egy tárcsázót, de a fejemből már kiment a régi még Westelnél szerzett tudás, hogy **05*puk*újpin*újpin# kóddal elég a tárcsázó is a megoldáshoz.Így nem tudtam vele mit kezdeni.
Na mindegy átraktam a karit egy 2610-be, és keresni kezdtem a puk kódot...
Meglett a puk kód ami a telefonszámhoz tartozik... A régi simhez... Szuper. Akkor már puk-ot is rontottam....
Keressük tovább... Megtaláltam a családnak vásárolt összes kártya kódját... Végül az enyém is meglett... Egy óra múlva...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest