Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
barlanglako
csendes tag
válasz
rutyika68
üzenetére
Hello Rutyika...
Minden tiszteletem,van siker,föltelepitettem a linkelt rommot és működik.
Vagyis telepitettem a linkelt rommot és a következőt tettem rá:
Flash > restart
Root > restart
Recovery > Wipe factory reset > HoneycombMod install
restart
Recovery > wipe dalvik cache > dalvik to cache install > restart
majd utánna az sd re meghajtóként másoltam a dolgokat miután formáztam a teloval a kártyát.
Köszönöm a tanácsodat

-
syler123
veterán
Rég fórumoztam a Spica fórumon, de most visszatérek. Rutyika hozzád lenne egy kérdésem, hogy a kernelek beleintegrálása rom-ba az nagyon bonyolult?
Vagy egyszerű felülírásos művelet? Mert már valamit összedobnék magamnak, mindenféle cicoma nélkül, a leggyorsabb kernellel, meg kiegészítőkkel. Esetleg egy kiválasztott téma ami megtetszik.
Meg belinkelhetnéd a legutolsó munkádat, mert nem igen látom csak a régebbieket, bár ha megváltál a Spicától megértelek ha nem foglalkoztat.A válaszokat előre is köszi

-
(jan)
őstag
válasz
rutyika68
üzenetére
Az príma akkor! sikerült orvosolni a telefonkönyv hibát?
amúgy képzeld az új logmein működik 3d driverrel is szóval most olyan boldog vagyok hogy csak na

Azt hogy lehetne megcsinálni hogy a videóban látott effekttel kapcsoljon ki a képernyő? valamint az is érdekel hogy lehetne úgy belőni a telót hogy ne ébredjen fel bármelyik gombra.
-
rutyika68
őstag
válasz
barlanglako
üzenetére
Hali!
Van siker??? Megy az SD? -
Jaki2000
aktív tag
válasz
rutyika68
üzenetére
"Jan van no!" Nekem kellett vagy 2 hónap, mire megértettem mi az a CM és SGM. Pedig nem vagyok analfa béna. De hogy aki most lát először driodot: w/ FLIP Anim + Libsqlite_Update (szóval valamit nyitogat, és azt updatelték)

Félretéve a viccet! Buherálom a cuccot én is rendesen, de tényleg fogalmam sincs, hogy némelyik micsoda és miért kell. Hát még aki most lát rootolni valót először.Egyébként nem akartam hűtlen lenni hozzád. Szerintem valamin, ami nem ide tartozik felbasztam az agyam és elkezdtem buherálni a telefont. És egy hirtelen ötlettől lehúztam a mod-x beta3.1-et. Belenéztem az appokba, meg nézegettem a fórumot. Aztán valami fúrta az oldalamat, backup és szívás.... Így történt.
Most pár nap után azt kell mondanom, hogy nagyon rendben van. Még telepítés előtt beleraktam a legfontosabb appokat, és a magyar ADW launcherprot (mert voku valami launcher2-őt tett bele). Meg ugye lecseréltem a Voku kernelt a final Yonipra. Most várom a bugokat. Van egy rovarirtó haverom. Nemzetközi szaktekintély a szakmában. -
rutyika68
őstag
válasz
Jaki2000
üzenetére
Hali
SGM Beta2.1 Basic Ed. V1.3a (by XION) > Rom
YONIP Final Rev.01 (2.6.32.9) VB # 46 > Kernel
HSDPA/3G > Javított adatkomonikáció
all@ext2 > ext2 kiterjesztett fájlrendszer linux kernelhez (data, system, cache)
Libsqlite_Update > Növeli I / O ütemező teljesítményét
.............stb -
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
dlaccc
üzenetére
#1 hsz. . Illetve próbáld többször előlről. Akár akksi kivesz, Download, Flash....
Ilyen leírást én még nem láttam (attól még lehet), de ettől még mindenkinek sikerült előbb utóbb.(#34588) jan
Hát ez jó kis leírás. És te is tudod, hogy mi micsoda.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem pl foggalmam sincs.
Azt mondja meg valaki, hogy az AngryBirds-ök szinte minden droidos telón elfutnak többé kevésbé. A Spicán miért ilyen sz@r?
-
dlaccc
aktív tag
válasz
rutyika68
üzenetére
Próbálok ismerkedni az odinnal de addig jut hogy a samsung világít a telón de tovább nem megy.. az odin ezt írja: <1> modem.bin download..
<1> 5/5 Finished.
<1> reset pda..
<0> Started Timer
<1> Close serial port and wait until rebooting.
..itt vége a dalnak se előre se hátra
Valami oldal nincs ahol részletesen kivesézik melyik fájl, csomag mire való mit tartalmaz mit módosít stb stb? Csak mert jó lenne tudni is mit csinálok

-
(jan)
őstag
válasz
Kleroo
üzenetére
Én azt az összeállítást javaslom amit banjomester aki biztosan tud egysmást használ.
SGM Beta2.1 Basic Ed. V1.3a (by XION) + YONIP Final Rev.01 (2.6.32.9) VB # 46 + HSDPA/3G + all@ext2 + Intercept3D drivers + Honeygreen Theme w/ FLIP Anim + Libsqlite_Update + Livewallpapers ennek is az eleje a lényeg meg az a2ext
-
Kleroo
veterán
Ma lesz a nap,ma tolom újra cimbi spicáját.
Milyen rom legyen a kiválasztott? Stabil,jofféle,nem agyonspeedhackelt...
Rutyika romja jó?
-
(jan)
őstag
válasz
barlanglako
üzenetére
A nativan külsö sdre telepitett progikat mivel tudom csoportosan belső memoriába átpakolni ?
-
rutyika68
őstag
válasz
barlanglako
üzenetére
Ne a kiessel, nyisd meg mint meghajtót.
Ment a privi! -
barlanglako
csendes tag
válasz
rutyika68
üzenetére
Rutyika,föltoltam a flasht,látja az sd kártyát majd mikkor formázom az sd akkor törli a kártyát másolni akkarok rá Kiesben de nem engedi.
Holnap majd mégegyszer kezdem elöröl,mert már össze vagyok zavarodva,valamit nem csinálok jól,vagy a Kieszben rontok el valamit mikkor másolni akarok az sd re. -
rutyika68
őstag
válasz
barlanglako
üzenetére
Semmi gond, szívesen segítek.

-
barlanglako
csendes tag
válasz
barlanglako
üzenetére
Közben rájötem hiszen ott van a belinkelt fájl ban amit linkeltél cyberlaci_flash&root,bocsi ha kellemetlenkedem
-
rutyika68
őstag
válasz
barlanglako
üzenetére
-
barlanglako
csendes tag
válasz
rutyika68
üzenetére
A következöt probáltam
i570EXXJE1
Flash > restart
Root > restart
Recovery > Wipe factory reset > UltimateSpicaclairV1.5 install
restart
elindul a telo és amikkor rámegyek az sd re nem látja,meg amikkor a wifi csatlakozást akkarom elinditani kidobb lecsatolással,vagyis wifi szétkapcsolva. -
barlanglako
csendes tag
Hello Rutyika
Tudnál rajtam segitenni,sehogy se találom a megoldást,nemlátja a telo az sd,most tettem ujra a fönti leirásal de aggaszt a probléma.
Válaszodat köszönöm -
rutyika68
őstag
válasz
barlanglako
üzenetére
Hali!
Van ext2 particíó az SD-n? Csinálj egy mentést az SD-ről, formázd meg a telóval ha másképp nem megy, akkor reciveryből. -
rutyika68
őstag
válasz
T 1000
üzenetére
Hali!
Nekem is gond volt vele, de van másik alternatíva GOSmsPro 3.50 hu -
(jan)
őstag
Leszedtem marketbol a mérges madarakat. érdekes ujitás van benne ki lehet kapcsolni a hátteret. az első pár pálya yonip 3d kernellel nagyon szépen megy (ha kivan kapcsolva a háttér) remélem a többi se fog beszaggatni.
-
zseko
veterán
válasz
barlanglako
üzenetére
Csak egy ötlet, de esetleg win alatt ráengedni a hibaellenőrzést, vagy mit? Nálam error-checking néven fut, mert angol win7-et használok
A linux kényes a szabálytalan leállításokra, néha elég volt hogy nem csatoltam le a pendrive-ot win alatt, csak kihúztam és már nem is látta.. -
barlanglako
csendes tag

Elöre is köszönöm segitségeteket -
barlanglako
csendes tag
Hello mindenkinek.
Volna hozzátok egy kérdésem,mi történhet ,hogy bármilyen romm frisitése után a telo nem látja az sd kártyát,root után sem.
a következöt teletpitettem
Flash > restart
Root > restart
Recovery > Wipe factory reset > HoneycombMod install
restart
és meglepetés mert nem látja az SD kártyát,több rommal probáltam de ugyan az semikép se látom a kártyám.
Több kártyával probálkoztam.
amit rámegyek a következö üzit kapom :the sd card is not curently mounted.
Ebben kérem ségitségeteket -
Jaki2000
aktív tag
válasz
rutyika68
üzenetére
Gondolom nekem szántad
Tényleg csak érdekelt az új mod-x , de a vasárnapi szopás után, jött a wifi hiba, valószínű a voku kernel okozott. Ez is szívás volt. Most a yonippal zsír, meg lecseréltem a magyar ADW-re a launchert. Nem tom miért fogtam hozzá, de megy most már rendesen. Ezek után pár ikon miatt most nem próbálnám be a honeycomb themét, mert ha kiakad, én t..kön szúrom magam. Majd egy kicsit tesztelem. Csináltam erről is odin backupot, mikor beállt. -
rutyika68
őstag
Hali!
Sikerült a témát rátenned, vagy nem is próbáltad, milyen az mod-x, vagy mit is használsz most?
-
zseko
veterán
válasz
Jaki2000
üzenetére
A rendes betöltődés megvolt, mászkáltam kicsit a menükben is. De sehogy nem akarja az igazat. Már nagyobb kártyával is próbáltam, hátha az 1G particionálva (ext2+fat32, recoveryből) nem tetszik neki.. Esetleg az nem feküdne, hogy 'kirootoltam' a szolgáltatót is? de már nincs türelmem tovább szórakozni vele, pedig holnap vitték volna.. De így, hogy adjam oda..?
Az aksis dolgot kipróbálom. Múltkor is már azt csinálta, hogy ugyanazt a romot nem tudtam rátenni mégegyszer, másikat kellett feltenni. De akkor a gyári miért megy..?(#34552) rutyika68 azzal formáztam, annyi időre volt visszatéve kártyaolvasóba, míg felmásoltam rá a romot. Ám így is az írt hibát produkálja. A dalvik_to_cache.zip viszont simán fölment.
Aksi kivéve pár percre, de ugyanaz, Can't open /sdcard/akármilyen_romot_probalok_nem_megy.zip
--
na, egyik elindult nagynehezen, majd elválik mi lesz. -
KukkSteve
senior tag
Valaki nem tudna linkelni egy galériát? Már mint alkalmazást...
Belefőztem a romba a 2.3asat, de nagyon kaksi, régim meg most nincs.

-
Jaki2000
aktív tag
-
zseko
veterán
Újratettem a telefont, kirootoltam és most nem tudok rátenni mást
Kiválasztom azt hogy Apply any zip from SD, és azt írja vissza: Can't open /sdcard/SGM.zip (bad)
wtf
-
Khan13
senior tag
válasz
csabi10
üzenetére
Ilyenek nincsenek feltelepítve

Gyári rendszert flasheltem a telefonra, ez nem rootolt ugye. A nemrég linkelt root program nem érzékeltea telefont. Leszedtem egy i5700_LK2-08_PDA nevű rootolt romot. Erre felraktam a Cyanogenmod legfirssebb spica verzióját, de ez is azt csinálja mint az Ultimate Spicaclair korábban, hogy egyfolytában ilyen-olyan processz leállt és újraindult üzenetekkel bombáz és így használhatatlan. Ötlet valakinek?
-
Khan13
senior tag
válasz
kovacszk
üzenetére
Négyszer eljátszottam, gépet is újraindítottam, aztán nem fogta fel, hogy itta telefon, Samsung usb driver újra install, kétszer eljátszottam a telefon bekapcsolást, és harmadjára lett jó
Na, akkor mostmár tudom hogy flashelhetem nullára, ha nem jön össze az oprendszer telepítés 
Mindenkinek köszönök minden segítséget!
-
Khan13
senior tag
Megpróbáltam mégegyszer win7 x64-en. Feltettem Samsung USB driver for Mobile Phonest, próbáltam a Swallowtailt is, de az nem mászott fel, viszont ez után, ha download módban rádugtam a telefont a gépre, akkor win7 feltette mint Samsung ... compisite .. (nem emlékszem
) és mint Samsung mobile modem. Így Odin felismerte, beillesztettem a boot, ops stb nyomtam egy startot, és megáll így:Közben persze a telefon nem csinál semmit, csak a downloading... képet mutatja.
-
kovacszk
senior tag
válasz
csabi10
üzenetére
Első két három töltésnél nekem is. Ilyenkor alig bír ki 10-12 órát. Utána viszont gondol egyet és majdnem két teljes napot végigmegy, két nap alatt 48 órát értek. Nekem folyamatosan megy a net igaz csak 2g. Két email fiók 5 percenként ellenőriz, BW időjárás 20 percenként stb...
-
csabi10
senior tag
válasz
f1alonso
üzenetére
Nekem ugyan ez van fenn Win7 64 bit + Swallowtail_v4440_WHQL_Certified + én nem a kiest rakom fel hanem a SAMSUNG Új PC Stúdió-t amivel most is működik.
-
f1alonso
aktív tag
Üdv újra!
Valaki tudna-e linkelni nekem spicához samsung modem drivert , h felismerje a telót az odin?
csak mert ami eddig volt mindig jó volt , de azóta 64bites a rendszerem és ezen nem akar működni...szóval olyan kéne ami megy 64biten is
köszi előre is.
(Erre a bigyóra gondolok: Swallowtail_v4440_WHQL_Certified)
64bitesbe kéne
-
Jaki2000
aktív tag
Jó kis beszólás a két yonip kernel között [link]
-
Jaki2000
aktív tag
Voku nagyon nyomja: SpicagenMod + X v6.6 => SpicagenMod BETA3.1
-
Khan13
senior tag
válasz
kotibor
üzenetére
Holnap akkor feldobok egy XP-t, mert win7-en semmi változás.
Ma is akartam, de az XPSP1 CD még nem SATA barát...CD-m meg nincs amire kiírhatnám az SP3-ast... Szóval nagygépre virtual szerver, azon deployment services és onnan letolom a laptop torkán hálózati telepítésként
Aztán majd jelentkezem 
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm spica-ja van nálam, megkért, hogy tegyek fel neki valami jó romot... jelenleg cm 6.1.1 spica-alpha8.4. van rajta... érdemes valami mással próbálkozni, vagy factory reset és hangoljam be neki ezt a romot? előre is köszönöm a válaszokat!
alapsáv: xxjd1
kernel: dev criminal 65 -
Jaki2000
aktív tag
válasz
Jaki2000
üzenetére
Szóval feltettem próbaképpen az SGM beta3-at. Elsőre minden frankó, de most nem megy a wifi-n az adat. Felcsatlakozik, a routerben is látom. A megosztás az jó. Már mindent kipróbáltam. A cégnél WPA2, otthon WEP. Kikapcsoltam a titkosítást a routeren, úgy sem. Kikapcsoltam az alvó módot is.
Van valakinek ötlete, vagy pakoljam újra?Köszi Jan! A TitaniumBackuppal eltávolítottam és most jó a KeyboardPro.
(#34496) rutyika68 Nem lehet letölteni!
-
Jaki2000
aktív tag
Az android keyboard-ot eltávolíthatom, ha keypoardpro-t szeretnék?
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
rutyika68
üzenetére
Igen, elkezdtem. Hogy teljes legyen az életem, most a PC nem ismerte fel az istennek sem. Minden uninstall, driver fel és lám megint jó. 10-kor kezdtem hozzá, most fenn van az SGM beta3. Igaz nem egész nap ezzel szórakoztam, mert volt dolgom, de a szopással kb 3 óra.
Ez az én sorsom.
Nézegetem.(#34504) kovacszk
Mi van azzal a 15 perccel?
Még annyi: most müxik nekem először a dalvi to cache recoveryből.

Meg még annyi: Mennyi új user!
-
zseko
veterán
válasz
Khan13
üzenetére
64bites win7? Azzal kicsit macerás.
Először is, fel kell tenni a kiest, mert kellenek belőle a driverek. Aztán le kell lőni, hogy ne fusson a háttérben.
Aztán kell valami swallowtail driver is vagy mi, ezt most így nem tudom hirtelen. Azt nem egyszerű feltenni win7 alá, nekem is hibát írt, de megtaláltam a kies mappájában, úgyhogy csak felment.
Az Odint pedig rendszergazdai módban kell indítani. -
Khan13
senior tag
-
spicafan
csendes tag
Sziasztok!

Egy klikkes root program Galaxy Spicahoz, tesztelve, működik.
Akinek szüeksége lenne rá, és nem akar új kernelt rakni 2.1 alatt sem, az töltse le és próbálja kiMD5: 08bd16addbd61e366cb4b990cde092af
Fontos hogy a mappa nevében NE legyen szóköz, mert nem fog működni!
-
kovacszk
senior tag
válasz
Kleroo
üzenetére
Ezt ne úgy értsd hogy minden héten újrarakja az ember, de sokszor egyik pillanatról a másikra adja meg magát, és ez ellen nem tudsz mit csinálni. Jó ha a tulaj maga meg tudja csinálni.
Egyébként negyed óra alatt új rendszer van a vason, a backup még a beállításaidat is visszarakja. -
zseko
veterán
válasz
Khan13
üzenetére
Szia!
Odinnal tegyél fel mindent teljesen elejéről.
Így csináld, ez biztosra működik.
Rootold, majd utána tedd fel ezt, Rutyika által készített rom.
Több helyed lesz programoknak, ám nem szereti ha ki van véve az sdkártya: Dalvik to cacheÉs még kis tutorial hozzá Rutyikától:
"Telepítés menete:
Flash > restart
Root > restart
Recovery > Wipe factory reset > HoneycombMod install > restart (hosszabb boot idő, ilyenkor csinálja a ext2-t)
Ha betölt a redszer, restart (ilyenkor tölti be a skint, hosszabb boot idő)
Recoveryben egyszerre mindig csak egy műveletet csinálj!
Minden alkalommal várd meg még teljesen feláll a rendszer!A Smart Keyboard első kérdésére, nem a válasz! Magyar ékezetek beállítása: Menü/smart key/Beállítások/Smart key..Pro/nyelv/és ott magyar, és már lesz ékezet.
Mindenki saját felelősségre! Nem vagyok felelős ha valami balul sül el!" -
Khan13
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni: Spica telefonom restore után nem indul el, hanem boot végén lefagy (boot képen csík végigtölt és ezután), és megáll. Csak aksi kivételével tudom leállytani/újraindítani, de utána is ugyanez. Onnan indult a történet, hogy samdroid 2.2.2 volt rajta, így vettem hardveraprón, ma tettem rá a helyére egy ultimate spicaclairt, gondoltam kipróbálom. Ez szép és jó, de állandóan ilyen-olyan processz leállt bocs hibaüzeneteket dobál, hívásomat sem tudtam emiatt fogadni. Na mondom régi rendszer vissza. Nyomni akartam telepítést, semmi, újraindítottam a restore módot, na elkezdett cache törölni meg formattálni és telepíteni, aztán visszadobott a restore módba. Restoret nyomtam, hogy akkor állítsa úgy vissza a rendszert nekem az is jó. Utána restartoltam hogy systemet töltse be, és ezután már csak bootolásig jut... Most mi a teendő?
Egyszer próbálok rajta oprendszert cserélni máris tönkreteszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sajnos nem tudok minden nap itt lenni!
)
Tényleg csak érdekelt az új mod-x , de a vasárnapi szopás után, jött a wifi hiba, valószínű a voku kernel okozott. Ez is szívás volt. Most a yonippal zsír, meg lecseréltem a magyar ADW-re a launchert. Nem tom miért fogtam hozzá, de megy most már rendesen. Ezek után pár ikon miatt most nem próbálnám be a honeycomb themét, mert ha kiakad, én t..kön szúrom magam. Majd egy kicsit tesztelem. Csináltam erről is odin backupot, mikor beállt.

mi a fenét rontok el? Rootolás után Wipe > Factory reset, aztán kiválasztom az Apply any zip from SD menüt, ott a főzött romot (vagy a Rutyika által készítettet, mindegy) és visszadob hibával