Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
picur220
veterán
Melyik most a legstabilabb, leggyorsabb FW? Én YT videók alapján az 1.5-öt gyorsabbnak találtam, mint a 2.1-et...
-
npnp
tag
Sziasztok
Az aksi-legenda igaz lehet, nálam a korával együtt nő az üzemideje.
Most 601 óra újraindítás nélkül fut hibátlanul. Az aksi 100% feltöltés után 251 órányi használattal, ma merült 1%-ra és szólt, hogy etessem meg. Ez azért több mint 10 nap!
Volt wifi, GPS, telefonálás, Youtube nézés a lányommal ( Hamupipőke:-)
-
sanyi017
csendes tag
A szerkesztésről már lemaradtam, de azt még oda akartam írni, hogy akár 12 óra alatt is lelehet meríteni, mondjuk akkor rá kell függni keményen, igazából nagyjából annyit bír amennyit használod, volt aki 4-5 napokat írt, nálam még sose bírta addig. Kicsit túlzásnak is tűnik ez a 4-5 nap, ilyen spica legenda!
-
sanyi017
csendes tag
válasz HardRic #3041 üzenetére
Vannak akik panaszkodnak, hogy hamar merül. Nekem 3 hete van Spicám azt tapasztalom, hogy most többet bír az aksi mint az elején, de ezt már írta más is, ha sokat nyúzom 2 napot akkor is bír, mondjuk GPS-re oda kell figyelni hogy csak akkor legyen bekapcsolva ha használod, mert az tud zabálni szépen, és nem csak akkor ha ott a jel (tapasztaltam).
-
HardRic
addikt
Egy ismerős most vett a trénél Spicát, és már ment is szervizbe, mert nagyon keveset bírt az akkuja. Ez gyakori dolog a típus esetében? Mi okozhatja? Amennyire tudom 3G-n nem lógott, wifi mehetett, de nem olyan sokat.
-
_Dumber_
őstag
Kockáktól kérdezem:
A 2.1 ugye kicsit javít a hangminőségen? Remélem kicsit tisztább a hangja a beszélgetésnek, vagy ezen segít egy új FW is?
Nekem még az eredeti gyári minden... -
-
szente
addikt
na közben sikerült felraknom a 2.1et.de viszont az sdről most nem tudok programot telepiteni,mert azt irja,hogy no applications can perform this action...ötlet?
-
r.zozo
tag
En azt olvastam hogy 2.0tol ra lehet mar telepiteni az adobe androidos valtozatat, probalta mar valaki ezt, vagy ez meg varat magara mint a hivatalos 2.1?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
tyaptyap
csendes tag
2.1-eseket kérdezem: böngésző tudja a flash-t?
¥ € $
-
szente
addikt
hajjaj....minél többet olvasgatok annál inkább belekeveredek...
nem tudna valaki segíteni egy picit?
azt már tudom,hogy így kell frissíteni,de ha a samsung-firmware.webs.com-ról leszedem a legújabb szoftot,akkor nincsenek benne a windowshoz az illesztőprogramok.az odinhoz a file-ok meg nem *.tar-ban vannak.nem nagyon akarok kisérletezni egyedül,nem akarom elcseszni.egyáltalán melyik firm a 2.1?
pulse-on kicsit egyszerűbb ez a történet...[ Szerkesztve ]
-
ZsilBi
csendes tag
LightweightMod v0.2 for i5700 on Android 2.1
Próbálta már valaki ?
-
Zola007
veterán
Én azért is venném szívesebben szolgáltatónál, mert mégiscsak adnak rá +1 év garit.
múltkor Westendben MM-ban komoly volt, mikor a Samsung Mobile-s csajszi elkezdte fényezni nekem a spica-t és a "gyönyörű Amoled kijelző"-t.
megszeppent szegény mikor mondtam hogy valami hibádzik a reklámszövegbenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Az a baj, hogy a másik 2 szolgáltatónál azért voltak/vannak lehetőségek az árcsökkentésre.
T-nél webshopos rendelésre előfizuval 50
Pannonnál nem rég járt le a hozd be a féltéglát=-10e akció
tehát mindkét helyen lehetett venni 50 körül a telefontVodánál elég hasító ez az ár. Ráadásul megnéztem és webshopban még nem is hozza, de ahogy nézem a többit, ugyanannyi lesz mint boltban véve.
A régi előfizetőkre vonatkozó -10e kedvezményük pedig kemény 3 készülékre vonatkozik (5230, j700 meg még valami). Hát ezt én nem nevezném "kedvezmény"nek
Ráadásul én kérdeztem itt Debrecenben, illetve 1 hete BP-n Westendben is a vodát, hogy lesz-e ilyen készülék ?
Mindenhol azt a választ kaptam, hogy mivel már 1,5-2 hónapja a piacon van, ezért nem valószínű hogy belerakják a listába.
Erre most mégis, de milyen áron!Visszahozták az Omniát is egyébként. Úgy látszik az még mindig hoz vevőt, illetve az aranytojást tojó androidot sem merték végül kihagyni a listáról.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Derse
tag
válasz Zola007 #2996 üzenetére
Teljes mértékben igazad van, a voda egy szemét társaság árképzés szempontjából, ennyiért én sem venném meg, de ha esetleg egy akció keretén belül alá akar ásni a másik két szolgáltatónak, és meg lehetne kapni 50 körül (előfizuval) akkor szerintem sok vodás Spica kerülne forgalomba.
Hát .... reménykedni lehet.Hogyha nékem sok pénzem lesz...
-
_Dumber_
őstag
válasz Skynet258 #3004 üzenetére
..és vadászcsigának is.
Köszönöm, de ezt ismerem.
A baj az, hogy Contacts storange és a Névjegyek app alatt is az alapértelmezések törlése gomb szürke...
Na itt állt meg a tudományom..Szerkesztve:
Az aContact-nál van az alapértelmezés..
Ezek szrint másért vagyok h*lye[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz AloeVera #3019 üzenetére
Akkor lejjebb ment, mert 2 napja még 80 volt náluk is
egyébként pedig javaslom megkukkantani a linkelt terméknél az "értékelések" fület
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
piny
tag
válasz Zola007 #3016 üzenetére
Volt abból piros meg kék is
Tetszik az ötlet, de most már sajna csak 3.5"-ből tudnám megcsinálni
CD/DVD lemezből meg elég hülyén nézne ki Eléggé retró disco feeling lenneMinden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
said85
csendes tag
úgy fest megvárom a hivatalos 2.x-et, még ha beleőszülök is (pedig már nagyon piszkálja a csőrömet)
mert, ha jól vettem ki a fórumokból és innen onnan, akkor ez a legújabb:I5700XXJB3 és ez még 1.5, tehát ez a fw frissítés olvasatom szerint nem sokat változtat a dolgokon.
üdv! -
Zola007
veterán
Építkezünk, építkezünk
én 8"-s floppyval akartam kitapétázni anno a szobát, de rájöttem, hogy kicsit nyomasztóak lennének a fekete falakMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
piny
tag
-
piny
tag
Nem, ne keverd össze a kettőt!
Amire te hivatkozol, (... .sh file), az már azután 'kell', miután felkerült a telefonodra a 2.1. Ez rootolja a telcsidet 2.1 alatt. Nem feltétlenül szükséges, és nem ettől lesz 2.1-es a telefonod.
Hölgyek, srácok, figyeljetek oda a frissítésnél! Bár a frissítés egyszerű, túl nagy szakértelmet nem kíván, de rizikós mutatvány!
Ha valamit nem jól csináltok, ugorhat a telefon!ui. .sh -> shell rövidítése (kiterjesztés), elsősorban linux/unixok alatt, parancsfile
Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
said85
csendes tag
válasz Skynet258 #3004 üzenetére
köszönöm a választ.
igen, ezt már olvasgattam, és telepíteni is tudtam eddig minden appot, amit leszedtem marketről, vagy netről.
az én gondom a 2.1 feltételével van... piny linkelt egy fájlt, és pár parancsot hozzá.
a fájl *.sh kiterjesztésű.
ezzel van a problémám, mert ezt a kiterjesztést nem ismerem...
nem tudom, hoyg hova kell a parancsokat beírni, és nem tudom, hogy milyen progik kellenek az ilyen szintű "belenyúlásokhoz"
üdv! -
mg105
senior tag
sziasztok!
két kérdéssel fordulok hozzátok. az első probléma az ébresztőórával kapcsolatos, egyszerűen nem ébreszt ha ki van kapcsolva a telefon. a másik kérdésem pedig a proxyra irányulna. az egyetemen lévő wifihez proxyt kell beállítani. hol tudom ezt megtenni? külső progi kell hozzá?
előre köszi mindenkinek!
-
Sword
őstag
válasz Zola007 #2997 üzenetére
Nekem a büszkeségem egy bios csere közben kihalt alaplap garos cseréje a Mistralnál...
Más kérdés, hogy azért halt meg az alaplap, mert hibás volt. Legalább nem tégla lett, hanem osb lapThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest