Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Hello
Kipróbáltam a synceset az újból, és iszonyatosan ette az akkumulátort. Hiába akartam átállítani a CPU governort ondemandra interaktívról, nem állította át. Egy fénykép után gyakorlatilag üreset jelzett és kikapcsolt, aztán csak töltővel kapcsolt be. Visszatettem az alap 7.7-et, de holnap kipróbálom a sima 3.0.41-es kernelt és majd leírom a tapasztalataim.
7.7 nálam tökéletesen működik, és gyorsabb a korábbiaknál. 41-es kerneles sync még gyorsabbnak tűnik, de nem jó. Tom3q mondta, hogy most a bluetooth fülesen dolgozik mint képesség, illetve megkeresi a battery drain okát. -
Kristof14
senior tag
nem csak te. más is egy kicsit előrébb volt róla szó!
ott ajánlott az illető egy fokkal régebbi rendszert és azzal már jó volt!
én kipróbáltam de nem jött összze úgy se, ahhogy leírták, hogy hosszan nyomjuk a home-t
nem tudom.
idő közben rájöttem, lehet, hogy azért volt mert átpakoltam SD-re.
próbáldd ki! -
Kristof14
senior tag
nah tehát!
a 2.3.7 az nem egy élmény dolog van annál jobb és az egyik legnagyobb hibája, hogy nincs hozzá kamera driver és nem is lehet!
én maradok a 2.2 nél mert stabil minden oké és tény, hogy a 2.3 szebb de vannak témák amik gyönyörűek 2.2 is!
rutyikának van egy romja azt letöltheted innen!
én azt ajánlom nekem oká minden, DE feltettem mellé egy yonip V12-es kernelt ahhelyett ami most van benne ez a pixei vagy mi a bánat na az nekem nem jött be...ha nem akarsz minden szaral szórakozni (kernel csere) akkor ezt is leszedheted ezt nem próbáltam még ki nagy az esélye, hogy nem is fogom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest