- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- iPhone topik
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz _Balou_ #2792 üzenetére
Nem kell idegesnek lenni, tudom mi az a kereső, csak ha beírom hogy root, akkor az első 50 hszben semmit sem találok. És mit csinál ilyenkor az ember? Kérdez. Mire való a fórum? Arra, hogy ha valaki nem tud valamit, és egy másik valaki meg tud, akkor segítsen az első valakinek.
Shkiz0: Köszi az infót. Ha csak az SD-re akarok telepítgetni, és azért rootolok, akkor is bukom? Én nem akarok spéci ROMokat pakolászni, csak azért mégis jobb lenne, ha szabadabb lennék
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz _Balou_ #2285 üzenetére
Settings ->wireless controls ->Wifi settingsben menügomb (bal oldali) ->Advanced ->Wi-fi sleep policity...ha never-re állítod nem lövi le semmiképp képernyőkikapcsnál a wifit...
Nálam a'szongya erre a menünél, hogy (ez) "Határozza meg, hogy mikor váltson át a készülék wi-fi-ről mobilhálózatokra"
A kikapernyőkikapcshoz ennek lenne köze?
-
Jabby
őstag
válasz _Balou_ #2158 üzenetére
Szia!
A Caller voice ID-t én is használom, nálam érthetően mondja a hívó fél nevét.
TTS service Extended-t is feltelepítetted? Sejtésem szerint ez a beszédszinti része, itt lehet a magyar nyelvet is defaultnak megtenni.Egyetlen furcsa dolog, hogy a keresztnévnél az első nagy betűt 2x mondja (... Té Tünde).
-
piny
tag
válasz _Balou_ #1825 üzenetére
Igen, nem.
Mint ahogy Skynet258 is írta, ténylegesen törlődik minden adat a TELEFONODRÓL. Viszont az SD kártyáról nem (jó esetben ). Ez okozhat érdekes megoldásokat. Programja válogatja, hogy mit reagál arra ha újra telepíted, és esetleg voltak az SD kártyán elmentett adatai.Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
Sword
őstag
válasz _Balou_ #1715 üzenetére
Nekem is szemétkedett, de van egy trükk
Jellemzően tft-n nézzük a képet. Világit, mint az őrült, próbál szerencsétlen kamera fókuszálni.
Azt csináltam, hogy menü gomb, settings, majd back. Akkor szépen behozza a monitoron a barcode-ot. Ha mázlid van, nem tekeredik megint rá az autofocus, hanem 1-2 mp alatt beolvassa. Persze mindezek alatt a barcode felé nézzen a kamera.Végülis valamilyen régebbi BW-t találtam, azt letöltöttem. A quick settings annyira nem kell.
Talán átmentek ezek fizetősbe. Frissíteni ezek szerint engedi, de új letöltés nuku.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Teko001
őstag
válasz _Balou_ #1458 üzenetére
(#1458) _Balou_: Hát azt talán az update megoldja majd (bár nem biztos - inkább azt mondom hogy nem fogja az se) vagy egy hard resettel lehet megoldani csak. Nekem is van egy ilyen alkalmazásom sajnos, ami ezt csinálja, de én megvárom az updatet, hátha az megjavítja
(#1484) _Dumber_: Egyedül a kikapcsoló gombot nem tiltja le, amivel scendes módba, repülős módba, illetve kikapcsolni lehet. Viszont mivel csak érintésre reagál a képernyő, így a menü előjön, de nem nyomódik meg egyik se. Mások panaszkodtak a feloldó gombra is, ezzel nekem még nem volt gondom, bár én a feloldómintát is használom benne (beállított számú pöttyöt (max 9) kell összekötni a beállított sorrendben, hogy feloldjon).
A névjegyeknél pedig a keresésnél mindegy mit írsz be, akkor is megtalálja, és ahogy balou mondta, abc-be van (bár névjegyfelvételnél nincs külön mező hogy vezetéknék és keresztnév, így én normálisan, magyar formátum szerint írtam be)
Más: Valóban tényleg többször is lelett már írva, hogy bluetoothon csak névjegyeket lehet küldeni, fájlt (reméljük, hogy még) nem.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz _Balou_ #1409 üzenetére
_Balou_ & devast:
Köszi a válaszokat!
_Balou_
Természetesen mobilos keretek között gondoltam jó minőségű képekre. Nem ezzel akarok művészi képeket csinálni, csak éppen a telefonja az embernél mindig nála van, és ha van egy jó pillanat, akkor azt szeretném jó képek formájában megörökíteni.
A zenehallgatás meg azért fontos, mert két- három-négy-... hordozható eszközt elég kényelmetlen a mindennapokban magamnál hordozni, és mivel semmi technológiai különbség nincs az mp3 lejátszó, és a telefon zenelejátszója között, így elvárható, hogy megfelelő minőségben képes legyen hangkeltésre. Persze itt nem is igazán a telefon képességei (mert erre bizonyára képes), hanem inkább a headset, és a szoftver képességei a fontosak.
Tehát ezért fontosok számomra ezek a funkciók, és ezek miatt akarok telefont, nem két-három- stb külön eszközt, és ezek elvárhatók egy telefontól.
Egyébként nem értem, hogy miért kell rögtön kukacoskodni, szélsőséges értelemben értelmezni más szavait. Egyértelmű, hogy egy mobil kameráját, nem egy tükörreflexes géphez viszonyítom, csak annyit akarok, hogy ne totál homályos, fakó, stb képeket kapjak.
Valamint ha valaminek hiányossága, hibája van, akkor azt el kell ismerni még akkor is ha a saját eszközünkről van szó; nem pedig szentségtörésnek venni, ha valaki megpróbálja ezeket feszegetni.[ Szerkesztve ]
-
kriszti21
csendes tag
válasz _Balou_ #1347 üzenetére
Nekemis ez van minél régebben volt újraindítva annál kevesebb memó lesz task killer után szal érdekes dolog amikor nekem a max 40 körül lesz lesz akko restartolok egyet és akkor utána megint jó és akkor simán 60-70 közötti lesz killelés után.
Lelke van...néha neki is kell egy kis szusszanás -
Skynet258
veterán
válasz _Balou_ #1183 üzenetére
Próbáld ezt. Nem elérhető a marketen, sem keresve, sem QR kód alapján, de lentebb írtak linket, ahonnan le tudod szedni. Ezzel elvileg bármilyen file letölthetővé válik - nem próbáltam. Szólj hogy mire jutottál
-
bob011
aktív tag
Van egy-kettő ami ajánlott. Ez konkrétan(NetCounter) a mobilnet és wifi forgalom figyelése miatt.
Nekem van még: opera mini, skype lite, időjárás figyelő(Weather), AK notepad, ASTRO filemanager, OSMonitor, txtReader.pdf .
De gyorsan fog bővülni a lista ahogy kezdem "belakni". -
Belus85
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968