Hirdetés
- One UI 8-cal kapták rajta a Galaxy S25-öt
- iPhone topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
Cyberbeni #5074 üzenetére
Média hangerejét, ha lenémítod, akkor is átmegy a "néma" hang BT-n keresztül a kihangosítóra, ami a telefonálásra szolgálna. Ehelyett ott is hallom, hogy menjek jobbra, elveszi a rádió hangját. Ha némára veszem, elveszi a hangot és nem hallani, hogy merre menjek. Jó, mi?
TMC-t a windowsos pda-mhoz vettem, az ottani iGo tudja kezelni, az Androidos nem.
Nincs köze a mobil árához. Vagy vegyek egy Nexus One-t és próbáljam ki azon?
Akkor működni fog? -
Sword
őstag
-
Sword
őstag
1.5 és 2.1 tulajon nem próbálnátok ki a marketről letölthető zongora (piano) progikat?
Nekem siralmas mind, leütök egy bill-t és nagyon késik a hang. Az asszony Tattoo-ján tökéletes, pedig ebben van a "bivaly erős, 800 Mhz-es processzor". -
Sword
őstag
Javaslom skynet kolléga blogját. BLOG
Meg persze ezt a 4368 hsz-t elolvasgatni.Röviden, velősen:
-csak sd felismerés
-szinkronizálás google accon keresztül
-exchange, outlook stb. szinkron marketes programokon keresztül wifi-vel, 3g-vel
-pc studio new nem működik, mivel samsungról beszélünk, egy darabig nem is fog (4 hónapja adták ki a telefont legalább, ennyi idő alatt legalábbis nem sikerült) -
Sword
őstag
válasz
Skynet258 #3535 üzenetére
Írtad a blogon, hogy ha csak a pda file-t teszi fel az ember, nem kell újra belakni.
Ez az előző (általatok is használt), angol 2.1-re is vonatkozik?
Tehát csak pda file csere és marad minden telepítve? Csak a screen-eket kell újra bepakolni?
És meg lehet szabadulni a 4 ikonkától?
Valaki frissített már így? -
Sword
őstag
Én marhára nem találom a névjegyeimet a gugliban.
Nézem a címjegyzékben és semmi....
Hova a toszba szinkronizál? Vagy a szinkron azt jelenti, hogy onnan lehozza a telefonra, de a telefonról nem teszi fel a google accomhoz? -
Sword
őstag
Na, már csak azt nem tudom, hogy azt a 4 odagyógyított ikont, hogy tudom lecserélni másokra
-
Sword
őstag
Próbálom feltenni a 2.1-es fw-t a blog alapján.
Odáig eljutottam, hogy driverek megvannak, felismeri a gép a telefont, odin "látja", sárga háttérben ott a COM5.
Kiválasztom a file-okat.
Start.
És a setup connection-on áll és áll és áll percekig.
Meddig áll itt? Honnan tudom, hogy mikor sült be a dolog és nem is fog tovább menni?
Mi lehet a baj? -
Sword
őstag
Találtam egy nagyon jó játékot.
Space physics (Lite) a neve. Lite nyilván free a marketen, gondolom van nem Lite is, fizetősben.
Nálam eddig ez a játék vezet. -
Sword
őstag
válasz
Skynet258 #2989 üzenetére
Az oké, de ha fel kell ismernie a telefont, akkor nem árt, ha fiatalabbak a file-ok, mint a telefon. Persze, ha valamilyen algoritmussal, ami szabványos, állapítja meg, hogy ez egy Spica, akkor jogos, akkor mindegy. Majd otthon kipróbálom, de a lényegen sajnos nem változtat, ez sem egy ingyenes megoldás.
-
Sword
őstag
válasz
Skynet258 #2984 üzenetére
Akkor lehet, hogy ez a progi később frissít, de amikoriak a file-ok, akkor még nem volt ilyen telefon.
Hát ezaz, hogy ingyen nem megy. Én online szolgáltatást találtam (már nem emlékszem, hogy mennyiért), de küldik az unlock kódot. Az sem volt vészes összeg, 5-6000-nél biztos nem volt több.
-
Sword
őstag
válasz
DeadMeat #2978 üzenetére
Elolvastam.
Max a hsz-ben szereplő progi lehet izgalmas, letöltöm és megnézem.Vagy valami elkerülte a figyelmemet?
Szerk: Közben lejött a ez a progi, jó nem konkrét link volt, hanem nekem kellett megkeresni, tucows-ról (elvileg a legfrissebb jön), 2009.02. havi file-ok.... El sem inditottam, felesleges.
-
Sword
őstag
Nekem a Battery Left okozta a 1.5-2 óránkénti rebootot.
Most is rebootolgat (elég sok progi van rajta), de naponta, pár naponta egyszer.
-
Sword
őstag
válasz
honeker #2667 üzenetére
Most tényleg luxus elolvasni amit írsz mielőtt megnyomod az OK gombot?
Persze olvasás után kijavíthatnád a hibáidat, általános iskola 4. osztályában nem írtam ilyen helytelenül... Inkább nekem van aggódni valóm, hogy az ilyen srácok fogják majd az én nyugdíjamat kitermelni....
Na off off... -
Sword
őstag
web'n'walk
apn: wnw
mcc: 216
mcn: 30
hozzáférési pont tipusa: default
hitelesités: normal(pap)
az összes többi: nincs beállitvamms:
apn: mms
felh. mms
jelszó *** (gondolom mms)
mms kp: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
mms proxy: 212.051.126.010
mms port: 8080
mcc 216
mnc 30
hozzáférési pont tipusa: mms -
Sword
őstag
Nem akarom elkiabálni, de mióta uninstalláltam a Battery Left widgetet, nem indult újra a telefon...
-
Sword
őstag
Most nézegetem a külföldi fórumokat hogy honnan lehetne hozzá vezeték nélküli töltőt szerezni.
Elvileg speckó akksi kell az indukciós töltéshez. Tehát a töltő önmagában édeskevés sajnos.
Szerk: ja, látom később írtad is, hogy az nincs hozzá.... mondjuk úgy, hogy egyelőre reménytelen akkor. Van magyarországon is gyártó (most hirtelen meg nem mondom, hogy ki), de a helyében tuti azokat a nokia akksikat nyomnám ami kb. 10 fajta telefonjukba is jó.
B5 vagy 5B vagy valamilyen ilyen kódja van. Fene se emlékszik rá. -
Sword
őstag
Újabb dolgot vettem észre a telefon újraindulások kapcsán.
Tehát:
-ha wi-fi ki van kapcsolva, nem indul újra
-nem a Beutiful Widget miatt indul újra, mert levettem 4 órára a frissítést és mégis újraindult
-ha töltöm a telefont, nem indul újra (persze wi-fi be van kapcsolva)!Ami nem biztos, hogy de mintha úgy rémlene, hogy 50% töltöttség alatt indult újra csak, fölötte még nem.
-
Sword
őstag
Nya, megérkeztek kínából a mini->micro usb átlakítók. Működnek. Így legalább nem kell kidobni azt a sok usb kábelt, amik az eddigi telefonjaimhoz, kütyükhöz jöttek.
Oco, 1 font alatt lehet kapni / db, ha vkit érdekel.
Érdekes, hogy hármat rendeltem, abból 2-t úgy ismer fel, hogy usb, egyet, mint AC
Igazi kínai.... -
Sword
őstag
Azt felfogtam, hogy akkor nincs wi-fi, ha lezárta a telefont, azért nem haragutam rá.
De amikor online módon használtam, akkor hajigálta el a kapcsolatot, az volt a bajom vele.Bár nem értem, minek bontja a wi-fi-t ha kvázi a bill. zár és a képernyő off...
Talán ezek a koncepciók is megváltoztak az újabb androidokkal és ez még a kezdetiek csökevénye.
Sokat várok a 2.0-tól, de remélem nem túl sokat -
Sword
őstag
válasz
tom956ster #2277 üzenetére
Én is pont így álltam a témához. A tapasztalatok hasonlók. Sajnos senki nem vállal felelősséget ezekért az appokért, gyakorlatilag tényleg előfordulhat, hogy egy ilyen vacak widget vagy akármi megutáltatja velünk az egész telefont.
Ha ez egy offline tégla, akkor az Ericcson 198-asom, a kihajtható gumis antennájú mi volt?
-
Sword
őstag
válasz
Tesztelo.hu #2270 üzenetére
Tegnap du 5 körül wi-fi off, azóta nem indult újra a telefon. Az igaz, hogy előtte jó sok napig nem indult újra. Marha nehéz így tesztelni. Hagyjam üresen a telefont hetekig, utána mondhatom, hogy üresen jó? Wi-fi-vel őszintén szólva vannak gázok, néha (elég gyakran), csak úgy lepotyog a routerről és nehezen megy vissza. Egyébként a router jó, sok eszközzel folyamatosan megy, tesztelve.
Valaki írta, hogy a marketből néha nem jön le a letöltés, beragad, Tattoo-nál is tapasztaltuk.
Kell neki egy kis idő, hogy mire, nem tudom, valamire vár.Sokáig -
Sword
őstag
-
Sword
őstag
válasz
kaller1 #2262 üzenetére
Tattoo lett a családban, annyira nem gáz, ha az ember tud élni azzal a dologgal, hogy csak 10-ed annyi app van hozzá a speciális képernyőméret miatt.
Viszont HTC.
Na, ez egy Acer-ről sose lesz elmondható. Lehet,hogy ez a telefon kivétel, de az Acer nem a megbízhatóságáről, minőségéről híres. -
Sword
őstag
Hát ez szép. Lassan 2 óránként rebootolja magát ez a ...........
-
Sword
őstag
válasz
vadászcsiga #2231 üzenetére
Ha kidobom az ablakon, akkor sem nyivákol, végülis jogos.
De úgy gondoltam, hogy nem kapcsolnám ki éjszakára -
Sword
őstag
válasz
DeadMeat #2227 üzenetére
Tudom, hogy nem i7500, de úgy gondoltam valami tipikus hiba okozza, amire rájöttek a SoftXPerience-nél.
Felhivtam a Samu ügyfélszolg-ot, a szervizet javasolta, mondtam, hogy köszönöm ....
Azt se tudták megmondani, hogy mikor lesz kész a New PC Studio. Végülis 3 hónapja van kint piacon a telefon, azóta képtelenek összehozni ezt a programot rá. Gyakorlatilag "hivatalosan" nem tudom csatlakoztatni a telefonomat a pc-vel... -
Sword
őstag
Na, ma éjjel négyszer indult újra a telefon. Ezt vahon hogy reprodukálom egy szervízben?
-
Sword
őstag
-
Sword
őstag
A magasabb verziójú Androiddal kapunk több "oldalt", amiben lapozgathatunk, ikonokat pakolgathatunk?
Asszonynak vettem egy Tattoo-t, azon több van. -
Sword
őstag
Ha akartok egy igazi akksizabáló appot: cubeworks. Nagyon durván zabál
-
Sword
őstag
Kerestem olyan app-ot, mint a htc cube volt anno.
Egy kis fényképes contact list, alkalmazások, fene tudja mik és lehetne így pörgetni, mint egy térbeli kockát.
Valaki tud ilyesmiről? -
Sword
őstag
válasz
Kakumix #2064 üzenetére
Nekem úgy tűnik elég jó a kijelzője, ha hurcolom, tokban van. Kipróbálom, hogy milyen fólia nélkül. Végülis nem a világörökségnek akarom megőrizni, hanem magamnak
A PDA-imon volt fólia és egy idő után elég ratyin nézett ki, összegyűjtötte a szemetet, kis szöszöket, csúnya volt nagyon. Így meg szép. Igaz, hogy ennek a telónak nincsolyan nagy pereme, könnyebb tisztán tartani.
-
Sword
őstag
Nem tudom mi van a telefonnal, de most kétszer is újraindult csak úgy, magától...
Volt már ilyen 1-1 alkalommal, de ez így nem lesz jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest