Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sword
őstag
válasz Cyberbeni #5074 üzenetére
Média hangerejét, ha lenémítod, akkor is átmegy a "néma" hang BT-n keresztül a kihangosítóra, ami a telefonálásra szolgálna. Ehelyett ott is hallom, hogy menjek jobbra, elveszi a rádió hangját. Ha némára veszem, elveszi a hangot és nem hallani, hogy merre menjek. Jó, mi?
TMC-t a windowsos pda-mhoz vettem, az ottani iGo tudja kezelni, az Androidos nem.
Nincs köze a mobil árához. Vagy vegyek egy Nexus One-t és próbáljam ki azon?
Akkor működni fog?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
-
Sword
őstag
Hát, mázlista vagy vagy szereted, ha:
-10-ből csak néhányszor indul el
-kilépeget, csak úgy, beakad mint futó task, de nem működik
-nem működik a méregdrágán megvett BT-s TMC-d
-ha nem lehet lenémítani Moha bá-t, Julcsi nénit vagy hogy hívjákés még sorolhatnám...
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
1.5 és 2.1 tulajon nem próbálnátok ki a marketről letölthető zongora (piano) progikat?
Nekem siralmas mind, leütök egy bill-t és nagyon késik a hang. Az asszony Tattoo-ján tökéletes, pedig ebben van a "bivaly erős, 800 Mhz-es processzor".The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Javaslom skynet kolléga blogját. BLOG
Meg persze ezt a 4368 hsz-t elolvasgatni.Röviden, velősen:
-csak sd felismerés
-szinkronizálás google accon keresztül
-exchange, outlook stb. szinkron marketes programokon keresztül wifi-vel, 3g-vel
-pc studio new nem működik, mivel samsungról beszélünk, egy darabig nem is fog (4 hónapja adták ki a telefont legalább, ennyi idő alatt legalábbis nem sikerült)The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz Skynet258 #3535 üzenetére
Írtad a blogon, hogy ha csak a pda file-t teszi fel az ember, nem kell újra belakni.
Ez az előző (általatok is használt), angol 2.1-re is vonatkozik?
Tehát csak pda file csere és marad minden telepítve? Csak a screen-eket kell újra bepakolni?
És meg lehet szabadulni a 4 ikonkától?
Valaki frissített már így?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Én marhára nem találom a névjegyeimet a gugliban.
Nézem a címjegyzékben és semmi....
Hova a toszba szinkronizál? Vagy a szinkron azt jelenti, hogy onnan lehozza a telefonra, de a telefonról nem teszi fel a google accomhoz?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
-
Sword
őstag
Na, már csak azt nem tudom, hogy azt a 4 odagyógyított ikont, hogy tudom lecserélni másokra
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
-
Sword
őstag
válasz Skynet258 #3471 üzenetére
Megy
Izgulok....Na, újraindult, akkor lehúztam az usb-ről, mert a pc már azt irta ki, hogy nem ismeri fel, hoppp, most meg vmi virágszirmok jelentek meg.
Megy ez[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
válasz Skynet258 #3471 üzenetére
Legalább addig visszaolvastam + kereső.
Volt egy olyan javaslat, hogy először normal módban dugjam rá a telefont a pc-re.
Kipróbálom.
És csak utána fw módban. Nekem szerencsére újraindul a telefon, semmi kárt nem csinált.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Próbálom feltenni a 2.1-es fw-t a blog alapján.
Odáig eljutottam, hogy driverek megvannak, felismeri a gép a telefont, odin "látja", sárga háttérben ott a COM5.
Kiválasztom a file-okat.
Start.
És a setup connection-on áll és áll és áll percekig.
Meddig áll itt? Honnan tudom, hogy mikor sült be a dolog és nem is fog tovább menni?
Mi lehet a baj?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Találtam egy nagyon jó játékot.
Space physics (Lite) a neve. Lite nyilván free a marketen, gondolom van nem Lite is, fizetősben.
Nálam eddig ez a játék vezet.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz Zola007 #2997 üzenetére
Nekem a büszkeségem egy bios csere közben kihalt alaplap garos cseréje a Mistralnál...
Más kérdés, hogy azért halt meg az alaplap, mert hibás volt. Legalább nem tégla lett, hanem osb lapThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz Skynet258 #2989 üzenetére
Az oké, de ha fel kell ismernie a telefont, akkor nem árt, ha fiatalabbak a file-ok, mint a telefon. Persze, ha valamilyen algoritmussal, ami szabványos, állapítja meg, hogy ez egy Spica, akkor jogos, akkor mindegy. Majd otthon kipróbálom, de a lényegen sajnos nem változtat, ez sem egy ingyenes megoldás.
-
Sword
őstag
válasz Skynet258 #2984 üzenetére
Akkor lehet, hogy ez a progi később frissít, de amikoriak a file-ok, akkor még nem volt ilyen telefon.
Hát ezaz, hogy ingyen nem megy. Én online szolgáltatást találtam (már nem emlékszem, hogy mennyiért), de küldik az unlock kódot. Az sem volt vészes összeg, 5-6000-nél biztos nem volt több.
-
Sword
őstag
válasz DeadMeat #2978 üzenetére
Elolvastam.
Max a hsz-ben szereplő progi lehet izgalmas, letöltöm és megnézem.Vagy valami elkerülte a figyelmemet?
Szerk: Közben lejött a ez a progi, jó nem konkrét link volt, hanem nekem kellett megkeresni, tucows-ról (elvileg a legfrissebb jön), 2009.02. havi file-ok.... El sem inditottam, felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
Nekem a Battery Left okozta a 1.5-2 óránkénti rebootot.
Most is rebootolgat (elég sok progi van rajta ), de naponta, pár naponta egyszer.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
-
Sword
őstag
Nem is értem, hogy akarnak frissítést kiadni, amikor az egyetlen Samsung által hivatalosnak elismert program, amivel kapcsolódni lehet(ne) a telefonhoz nem működik az i5700-al...
-
Sword
őstag
Tapizd meg a napocskát, felhőt az óra alatt. Kijön egy új képernyő, animált időjárással, előrejelzéssel.
A kakimemo egyébként nem vicc, marketban ott a lite változat, tud kézi beírást.
-
Sword
őstag
válasz honeker #2667 üzenetére
Most tényleg luxus elolvasni amit írsz mielőtt megnyomod az OK gombot?
Persze olvasás után kijavíthatnád a hibáidat, általános iskola 4. osztályában nem írtam ilyen helytelenül... Inkább nekem van aggódni valóm, hogy az ilyen srácok fogják majd az én nyugdíjamat kitermelni....
Na off off...The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
web'n'walk
apn: wnw
mcc: 216
mcn: 30
hozzáférési pont tipusa: default
hitelesités: normal(pap)
az összes többi: nincs beállitvamms:
apn: mms
felh. mms
jelszó *** (gondolom mms)
mms kp: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
mms proxy: 212.051.126.010
mms port: 8080
mcc 216
mnc 30
hozzáférési pont tipusa: mmsThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Nem akarom elkiabálni, de mióta uninstalláltam a Battery Left widgetet, nem indult újra a telefon...
-
Sword
őstag
Most nézegetem a külföldi fórumokat hogy honnan lehetne hozzá vezeték nélküli töltőt szerezni.
Elvileg speckó akksi kell az indukciós töltéshez. Tehát a töltő önmagában édeskevés sajnos.
Szerk: ja, látom később írtad is, hogy az nincs hozzá.... mondjuk úgy, hogy egyelőre reménytelen akkor. Van magyarországon is gyártó (most hirtelen meg nem mondom, hogy ki), de a helyében tuti azokat a nokia akksikat nyomnám ami kb. 10 fajta telefonjukba is jó.
B5 vagy 5B vagy valamilyen ilyen kódja van. Fene se emlékszik rá.[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
Erre megoldás egy mini mikro USB adapter. Kínából 2USD körül ingyen elküldik, az előbbi linken sokallom érte a 3 ezer Ft-ot.
Én rendeltem kínából 1 font darabja. Hármat is, hogy mindenhol legyen ahol kell.
-
Sword
őstag
Újabb dolgot vettem észre a telefon újraindulások kapcsán.
Tehát:
-ha wi-fi ki van kapcsolva, nem indul újra
-nem a Beutiful Widget miatt indul újra, mert levettem 4 órára a frissítést és mégis újraindult
-ha töltöm a telefont, nem indul újra (persze wi-fi be van kapcsolva)!Ami nem biztos, hogy de mintha úgy rémlene, hogy 50% töltöttség alatt indult újra csak, fölötte még nem.
-
Sword
őstag
Nya, megérkeztek kínából a mini->micro usb átlakítók. Működnek. Így legalább nem kell kidobni azt a sok usb kábelt, amik az eddigi telefonjaimhoz, kütyükhöz jöttek.
Oco, 1 font alatt lehet kapni / db, ha vkit érdekel.
Érdekes, hogy hármat rendeltem, abból 2-t úgy ismer fel, hogy usb, egyet, mint AC
Igazi kínai....The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Azt felfogtam, hogy akkor nincs wi-fi, ha lezárta a telefont, azért nem haragutam rá.
De amikor online módon használtam, akkor hajigálta el a kapcsolatot, az volt a bajom vele.Bár nem értem, minek bontja a wi-fi-t ha kvázi a bill. zár és a képernyő off...
Talán ezek a koncepciók is megváltoztak az újabb androidokkal és ez még a kezdetiek csökevénye.
Sokat várok a 2.0-tól, de remélem nem túl sokatThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz tom956ster #2277 üzenetére
Én is pont így álltam a témához. A tapasztalatok hasonlók. Sajnos senki nem vállal felelősséget ezekért az appokért, gyakorlatilag tényleg előfordulhat, hogy egy ilyen vacak widget vagy akármi megutáltatja velünk az egész telefont.
Ha ez egy offline tégla, akkor az Ericcson 198-asom, a kihajtható gumis antennájú mi volt?
-
Sword
őstag
válasz Tesztelo.hu #2270 üzenetére
Tegnap du 5 körül wi-fi off, azóta nem indult újra a telefon. Az igaz, hogy előtte jó sok napig nem indult újra. Marha nehéz így tesztelni. Hagyjam üresen a telefont hetekig, utána mondhatom, hogy üresen jó? Wi-fi-vel őszintén szólva vannak gázok, néha (elég gyakran), csak úgy lepotyog a routerről és nehezen megy vissza. Egyébként a router jó, sok eszközzel folyamatosan megy, tesztelve.
Valaki írta, hogy a marketből néha nem jön le a letöltés, beragad, Tattoo-nál is tapasztaltuk.
Kell neki egy kis idő, hogy mire, nem tudom, valamire vár.SokáigThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz picur220 #2261 üzenetére
Hogy válaszoljak is a kérdésre...
Én most a Hero-ra voksolnék.Főbb hiba: a mai kb. 10-12 újraindulás elég indok, hogy gyakorlatilag hibás telefonnak minősítsem. Még akkor is, ha valami app okozza, de akkor biztos más telefonok is rebootolgatnának csak úgy, maguktól.
-
Sword
őstag
válasz kaller1 #2262 üzenetére
Tattoo lett a családban, annyira nem gáz, ha az ember tud élni azzal a dologgal, hogy csak 10-ed annyi app van hozzá a speciális képernyőméret miatt.
Viszont HTC.
Na, ez egy Acer-ről sose lesz elmondható. Lehet,hogy ez a telefon kivétel, de az Acer nem a megbízhatóságáről, minőségéről híres.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz csigacsa #2255 üzenetére
Nekem T-s, függő.
Kipróbáltam, hogy mióta beírtam az üzenetet wifi-t kikapcsoltam és csak akkor kapcsoltam be, amikor használtam valamire, párszor pár percre. Azóta (2.5-3 óra?) nem indult újra.
-
Sword
őstag
Hát ez szép. Lassan 2 óránként rebootolja magát ez a ...........
-
Sword
őstag
válasz vadászcsiga #2231 üzenetére
Ha kidobom az ablakon, akkor sem nyivákol, végülis jogos.
De úgy gondoltam, hogy nem kapcsolnám ki éjszakáraThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz DeadMeat #2229 üzenetére
Hát, no comment...
Vkinek vmi ötlet arra, hogy legalább ne ébresszen fel minden alkalommal ha éjszaka újraindul?
Mindent elnémítok akkor is nyivákol bekapcsoláskor....
-
Sword
őstag
válasz DeadMeat #2227 üzenetére
Tudom, hogy nem i7500, de úgy gondoltam valami tipikus hiba okozza, amire rájöttek a SoftXPerience-nél.
Felhivtam a Samu ügyfélszolg-ot, a szervizet javasolta, mondtam, hogy köszönöm ....
Azt se tudták megmondani, hogy mikor lesz kész a New PC Studio. Végülis 3 hónapja van kint piacon a telefon, azóta képtelenek összehozni ezt a programot rá. Gyakorlatilag "hivatalosan" nem tudom csatlakoztatni a telefonomat a pc-vel...[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
Na, ma éjjel négyszer indult újra a telefon. Ezt vahon hogy reprodukálom egy szervízben?
-
Sword
őstag
Beállítások - Vezeték nélküli vezérlés Wi-fi pipa, Wi-fi beállításoknál pedig látod a hálózatokat, menü gombbal pedig az egyéb (pl. átjáró) adatokat meg tudod adni.
Érdemes még leszedni pl. a WiFinder -t, az scannelget, hátha talál nyilt hálózatot, ha nem otthon vagy.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Szia!
Sok ősz hajszálat megspórolsz, ha átolvasod ezt a pár (2000 ) hsz.-t ami itt van.
Pl. kiderül belőle, hogy még nem lehet BT-n keresztül file transfert csinálni.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
A magasabb verziójú Androiddal kapunk több "oldalt", amiben lapozgathatunk, ikonokat pakolgathatunk?
Asszonynak vettem egy Tattoo-t, azon több van.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Ha akartok egy igazi akksizabáló appot: cubeworks. Nagyon durván zabál
-
Sword
őstag
válasz Dare2Live #2095 üzenetére
Évek múlva szeretnék másik telefont Vagy van aki 3-4-5 éves telefonnal nyomja?
Más.
Nem kötekedésből kérdezem. Minek egy ilyen telefonra lossless zenehallgatási lehetőség?
Ahhoz nem kéne jobb minőségű audio hardware?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz appendix #2091 üzenetére
Ott azt írja egy hsz, hogy Samu-n nem megy, meg eléggé lehúzzák.
Őszintén szólva a video alapján nekem sem szimpatikus, de sajnos a képernyőméret meghatározza, korlátozza a lehetőségeket.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz orrlyuk #2077 üzenetére
Sajnos nagyon elkapkodott ez az i-go. Eddig winmo-sat használtam, bármelyik verzió jobb volt, mint ez. De ingyen volt, úgyhogy nem durroghatok hiába adnák vissza az árát legalábbis, nem lennék boldogabb
-
Sword
őstag
-
Sword
őstag
-
Sword
őstag
Kerestem olyan app-ot, mint a htc cube volt anno.
Egy kis fényképes contact list, alkalmazások, fene tudja mik és lehetne így pörgetni, mint egy térbeli kockát.
Valaki tud ilyesmiről?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz Kakumix #2064 üzenetére
Nekem úgy tűnik elég jó a kijelzője, ha hurcolom, tokban van. Kipróbálom, hogy milyen fólia nélkül. Végülis nem a világörökségnek akarom megőrizni, hanem magamnak
A PDA-imon volt fólia és egy idő után elég ratyin nézett ki, összegyűjtötte a szemetet, kis szöszöket, csúnya volt nagyon. Így meg szép. Igaz, hogy ennek a telónak nincsolyan nagy pereme, könnyebb tisztán tartani.
-
Sword
őstag
válasz DeadMeat #2047 üzenetére
Meg arra leszek kíváncsi, hogy lehet majd frissíteni?
Mármint lesz-e rá vmi Samsung software?Remélem nem azt a csodát mondjátok rá, ami azt se látja, hogy rá van dugva valami, mert mire ezt kijavítják, Android 10.0 lesz
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
Nem tudom mi van a telefonnal, de most kétszer is újraindult csak úgy, magától...
Volt már ilyen 1-1 alkalommal, de ez így nem lesz jóThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest