- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz Stauffenberg #35086 üzenetére
Sim kártya is tárol smst. Nem lehet,hogy az telt meg?
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz rutyika68 #34270 üzenetére
Névvel vannak elmentve a számok, a telefonkönyvbe ott is vannak.. szóval, ha én hívok látom név/ szám, de ha engem hívnak akkor pár embernél nem írja a nevet.. Google címtárba megvannak rendesen. Igaz mondjuk,hogy mindenki 2x szerepel ott..
-
membrandj
nagyúr
válasz molnarbau #34266 üzenetére
Még egy régi SGM rom volt fent nekem pár napja, ott simán szólt a rendes hangszórón kb 3 másodpercig, utána használhatatlan.. Ezzel az új rommal pedig kihangosítva szól kb 3 másodpercig és utána használhatatlan szintén szal... De üzenet írására tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Hali! Tegnap megjelent a Viber androidra. Próbáltátok már? Nekem pár másodperc után azt írja h poor quality.. közbe itt ülök 1 m-re a wifitől és maxon van a jelerősség. Rom hiba lenne? Volt vmi program régen, ami fixen tartotta a wifi jelet. Mi is annak a neve?
-
membrandj
nagyúr
válasz membrandj #32353 üzenetére
Kb a 22. újraindításra (simkártya kivesz, betesz, memóriakártya ki be..) elindult a teló.. A Mapset próbáltam elötte telepítani, lehetséges,hogy attól fosta össze magát a rendszer? Mert most meg nem merem újraindítani..
-
membrandj
nagyúr
válasz membrandj #32351 üzenetére
Nyomtam egy wipe dalvik cachet neki, most szintén a pin kód kérésénél fagyott le.. Most megpróbáltam sim nélkül elindítani,de most megint az animációnál fagyott le..HELP!
SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3 HoneycombMod.
Factory resetelni meg nem szeretném így péntek este 9kor.. A F***kivan..[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Üdv! Felraktam a rutyika féle SGM-et és meglepődve tapasztaltam,hogy nincs benne a google maps. Gondoltam leszedem a marketről, de nem tudom..azt írja ki hogy nem tudja telepíteni.. Először letöltötte de az installnál hibaüzenetet írt ki, most meg már nem is ír ki semmit, csak letölti.. Ötlet?
-
membrandj
nagyúr
Na, újratettem az egészet és most egész jó. 3d drivert tartalmazza? Mert az angry birds rio nekem még egy kicsit laggos.
-
membrandj
nagyúr
válasz membrandj #32311 üzenetére
Jah és újraflasheltem odinnal stb és most elindult és ugyan az a régi saját háttérképem van, meg 1-2 appot amit én tettem fel, feltett magától. Ez vmi új Google szolgáltatás vagy ezért kellett volna a wipe data? ( közbe megcsináltam.. így gondolom nem lesz jó..)
-
membrandj
nagyúr
Kéne egy kis segítség. Rutyika féle SGM telepítése után a boot animáció már 2x újraindult.. várjak v indítsam újra én magam?
Közbe rájöttem,hogy nem wipeoltam.. Kezdjem előröl vagy mi legyen?[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Hali. Ezek a honeymod és tarsai mivel jobbak a alap 8.3-nál? Másik kèrdèsem,hogy belakott 8.3-ra ha új kernelt akarok, akk kell valamit csinalnom?
-
membrandj
nagyúr
válasz Los Anthes #30703 üzenetére
Oké! Csak nekem már van egy " belakott " rendszerem stb. Kb annyi kedvem lenne,hogy rárakom ezt a kernelt és megnézem h mennyivel jobb. Most ezért nincs kedvem megint flashelni stb. Vagy az ext 2 mehet már berakott rendszerre is?
-
membrandj
nagyúr
hali. Ez a yonip kernel felrrakhato nem ext2es rendszerre is? Ha jol emlekszem,akkor a bfs valo a simara?
-
membrandj
nagyúr
Halo. Kb 10 perce ujraindìtottam a telot,s azota nincs hangja semminek, csak bùg a hangszòrò. cm 8.3 Mi lehet a baj?
-
membrandj
nagyúr
Na.. Most meg cm 8.3 alatt akármit próbálok áthelyezni az sd-re azt írja ki,hogy sikertelen.. Be kell állítani itt is vmit?
-
membrandj
nagyúr
válasz membrandj #28627 üzenetére
Na, úgynézki ,hogy csak szar volt a főzött rom:S Főzött rom után nem kell wipeolni ugye?
Csak mer véletlen rámentem a wipe dalvik chache re és azóta bootol a telo, meg 1x újra is indult.. Várjak türelmesen? Csak pár hónappal ezelött ez felment pikk pakk..
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Köszi a választ! Olyan problémám van most meg,hogy 2.1es főzöttet akarok feltenni és azt írja h nem tudja megnyitni pedig simán a zipet tettem a kártyára. Ötlet? Most raktam fel a jd1et, szal az se lehet baj.
-
membrandj
nagyúr
Hali! 2.1 alatt nagyon megszerettem az xda phone apk-t cm alá is be lehet valahogy szerkeszteni? Mert elvileg a froyot támogatja..
-
membrandj
nagyúr
Köszi az infókat!
-
membrandj
nagyúr
hali. Csak kernelt,hogy lehet frissíteni?( cm - et akarom felrakni). Az a kerdesem meg meg mindig el,h. az app2sdt hogy kell megszuntetni(2.1) mert,ha csak siman kikapcsolom,akk nem omlik ossze az egesz rendszer? Sd-n partriciot meg tudom recoveryven torolni? koszi
-
membrandj
nagyúr
"hali. Ha új romot akarok felrakni es ap2sd-m van, akkor csak siman kikapcsolom? Move dalvikot is? Partriciot hogy tudom torolni? Koszi." Valaki?
-
membrandj
nagyúr
hali. Ha új romot akarok felrakni es ap2sd-m van, akkor csak siman kikapcsolom? Move dalvikot is? Partriciot hogy tudom torolni? Koszi.
-
membrandj
nagyúr
ckmod . bfs.003 és az sswitch mit takar? Köszi előre is!
-
membrandj
nagyúr
Jah, azt akartam meg kerdezni, hogy a ckmod . bfs.003 A mit jelent?
-
membrandj
nagyúr
hali. irtatok,hogy a titanium backual le lehet menteni az appokat is, hogy ne kelljen ujrarakni..Nem talalok ilyen opciot. Azert kerdezen,mert lehet kipribalnam a cmet, de nincs kedvem ujrarakni az appokat, ha megse tetszene. Vagy hogy lehetne megoldani? koszi elore is.
-
membrandj
nagyúr
Hali! A napokba elkezdte azt csinálni a telefon, hogy kb este 8kor levettem a töltőről, kb semmit se csináltam vele max telefonáltam pár percet és most ránéztem és 75%on van.. Valaki nem tapasztalt ilyet mostanába? Ez ha ilyen tendenciába folytatódik, akk kb reggelre lemerül teljesen úgy,hogy hozzá se nyúltam kb.. Ötletek?
Most megnéztem task killerrel,hogy mik futnak: Zenelejátszó ( nem hallgattam zenét pár napja..) col reminder ( emlékeztető progi, most kapott frissítést,de csak nem attól merül..) és kész.
Battery use-ba : Android rendszer 81% cell standby 7% phone idle 7% voice calls 5% wifi 3%..
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
hali. Olyan kerdesem lenne,hogy van e vmien progi,amivel az egész rendszert le lehet menteni? cm mod felrakasahoz van vmi leiras? xda phone apk van hozza? youtube meg mindig nem jo rajta? koszi elore is.
-
membrandj
nagyúr
Na, kicsit utánaolvasgattam és azt olvastam,hogy vmi SamdroidV2 kell installálni. Vki elmagyarázná ezt nekem?
Konkrétan ezt írták:
Thank you markus! I tried to install and it says:"Cant mount /dev/st16 ... etc"
I have Samdroid Kitchen V2 deoxed ...
Any tipps?
Again in recovery install SamdroidV2, after that install FE7 and reboot
Sory for my english.Ez azt akarja jelenteni h rakjam újra a rendszert?
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Közbe megoldódott az előző probléma azzal,hogy azt az r-wt nyomogattam.
Most viszont olyan problémám lenne,hogy Fe telepítése közbe ezt írja ki recoverybe: E: can't mount /dev /st16 ivalid argument.
E: can't mount system:
E: Failure at line 3:
copy_dir pacgkage : system system: installation aborted.Ötlet???:S
-
membrandj
nagyúr
"a rar-ban lévő apns-conf.xml fájlt RootExplorer-rel kell bemásolni a /system/etc -be, felülírni a régit, a permission-t átállítani (rw-r--r--), újraindítás" A permissiont átállítani rw-r-r ez mit jelent?
Azt írja,amikor be akarom másolni root explorer-rel,hogy you can't paste here because the file syste is read-only. Ilyenkor mivan?:S
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Megnyomtam a hang le+kamera+ kikapcs gombot és eljött h downloading... egy csík ami semmit nem megy és h do not turn off target. Annak a csíknak végig kéne mennie? Mert meg se indult.
-
membrandj
nagyúr
Hali! Azt nem értem ,hogyha az odinnal beraktam a Tar fájlt és kész meg is csinálta, akk a segédlet azt írja ,hogy előjön a recovery, eddig tiszta, de azt nem írja,hogy elötte rá kell rakni a kártyára vmi zipet. Mert ugye apply any zip. Ez a kernell miatt lesz gondolom. Vagy elolvastam vmi,vagy hülyén gondolom?
-
membrandj
nagyúr
Köszi mindenkinek!!
-
membrandj
nagyúr
Hali! Arra a kérdésre tud valaki választ adni,hogyha rootolom a telom meg új rom stb, akkor az smseket vissza tudom tölteni kies-sel? Vagy milyen mód van rá? Használok egy Cool reminder nevü progit is, bár arra kevésbé valószínű ,hogy van megoldás, de át lehet menteni valahogy a feljegyzéseket?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Olyan kérdésem lenne,hogyha rootolom a telot , meg új romot rakok rá, új kernel stb stb, akkor a meglévő programok elvesznek? Rakhatom fel őket újra? Tehát pl ha már rootolva van a teló és mondjuk kijön egy új kernel vagy egy új rom vagy akármilyen fontosabb komponens , akk húzhatom újra a rendszert a programokkal együtt?
-
membrandj
nagyúr
válasz membrandj #22658 üzenetére
"enabling data connection, please wait... utána megk request timeout. data connectino state will update later.. " Ezekszerint tiltva van a netkapcsolat, hogy lehet feloldani? Vki help pls... Nem jutok 1-ről a 2-re..
-
membrandj
nagyúr
Senki?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Felraktam a Dcswitch-et és rámek a középső jelre és azt írja ki,hogy enabling data connection, please wait... utána megk request timeout. data connectino state will update later.. Ez elég érdekes,mert miaz h enabling.. most akarja engedélyzeni, amikor le se volt tiltva?? A másik meg ,hogy amit kaptam beállításokat, azokkal nem működik, amit a neten találtam, azzal se. Esetleg vki telenoros még meg tudná nézni nekem??
-
membrandj
nagyúr
-
membrandj
nagyúr
Valaki tudna nekem mondani egy mobil internet beállítást? Telenor!
-
membrandj
nagyúr
Sms problémára valaki válasz? Gyári sms kezelő nem tud időpontot kiírni?
-
membrandj
nagyúr
Hali Call meter Ng törlése úgy ahogy megoldotta a problémát. Másik kérdésem,hogy tegnap 23:00körül kaptam 1 smst, de azt már csak ma 00:30kor néztem meg. Kíváncsi lettem volna,hogy mikor küldték pontosan,de csak annyit tudtam megnézni,hogy október 1. . Gyári sms kezelővel nem lehet megnézni a fogadás pontos dátumát?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Olyan problémám lenne,hogy kicsörög a telefon és ha megnyomom a felvevő gombot, akkor még eltelik egy 4-5 mp mire felveszi.. Elég bosszantó,mer van amikor emiatt rakják le.. Ötletek?
-
membrandj
nagyúr
Olyan kérdésem lenne,hogy miért csinálja azt a telefon,hogy kiírja,h Telenor HU és alá azt,hogy pannon?
-
membrandj
nagyúr
Hali! A másik kérdésem meg az lenne,hogy kiírtam a telóm,hogy kevés hely. Ez gondolom arra vonatkozik,hogy sok aklamazás van fent a telón. Ha rootolnál a telót és memóriakártyára telepíteném, akk ha jól sejtem ez a probléma nem állna fent ugye? Még 1 indok 1 root mellett..
-
membrandj
nagyúr
Hali! Ezt a tiki towerst a marketen megtaláltam, de azt írja h 0 ratings és kevesebb mint 50 letöltés. A market van meghülyülve vagy ennyire új játék vagy tök más ami fent van a marketen?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Érdeklődnék,hogy a telefonnál melyiket kell nézni,ha meg akarjuk tudni,hogy melyik rom van rajta. Alapsáv verziója: i570exxjc1, Build száma: Eclair xxjd2
-
membrandj
nagyúr
Kéne egy youtubeos video,hogy mit hogyan kell a flasheléshez..
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Hali! Kb 2 hete vettem a telót és még mindig rajta van a gyári fólia. Ti meddig hagytátok rajta? Van olyan jó,mint amilyet lehet kapni hozzá? Vagy próbáljam meg leszedni? Mert nem nagyon találtam még rajta fogást,ahol leszedhetném.
Köszi előre is!Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
Mindenki írogatja itt a launcher programokat,de nem tudom,hogy milyen előnnyel jár. Tudnátok segíteni? Megéri váltani? Gyorsabb lesz, vagy mivel nyújt többet?
-
-
membrandj
nagyúr
Hali! Olyan naptár progit keresnék,amin az emlékeztető addig csörög amig ki nem nyomom. Már vagy az 5.et próbálom,de mindig csak 1et pittyen. Ötletek?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Érdeklődnék,hogy van e valamilyen progi arra,hogy a telefonon a billentyűzár kódos legyen? Köszi előre is!
-
membrandj
nagyúr
válasz membrandj #17429 üzenetére
Na, esetleg , ha valaki keresné rajtam kívül akk a program neve: Call Meter Ng Megmutatja,hogy mennyi az e havi összes hívásidőtartalmad lebontva a bejövő és a kimenő hívásokra,hogy hány smst küldtél eddig és hogy mekkora adatforgalmat bonyolítottál.
-
membrandj
nagyúr
Ez most komoly,hogy androidra nincs program ami kiírja ,hogy mennyit beszéltél eddig?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Tudnátok egy progit,amibe meg lehet nézni,hogy mennyi idő volt az utolsó hívás és összesítve eddig mennyi időt beszéltem? Köszi!
-
membrandj
nagyúr
válasz adamfriday #17121 üzenetére
Hali! Lehet kicsi értetlenül fejeztem ki magam, szla megpróbálom még 1x Tegyük fel nekem van egy Kiss pista nevü ismerősöm facebookon és a telefonkönybe is van 1 Kiss pista. Nekem oan program kéne mint a htc-be,hogy ha kiss pista facebookon megváltoztatja a profilképét akk a telóm a telefonkönyvbe is megváltoztatja. Erre vmi ötlet? Vagy egyenként rendeljek a nevekhez képeket?
-
membrandj
nagyúr
Hali! Egyik haveromnak htc (hero?) telefonja van és neki a facebookrol szinkronizálja folyamatosan,ha vmeik ismerőse képet cserél és a telefonkönybe is kicseréli a képet. Spicara létezik vmi hasonló?
Amúgy a media marktba most egész baráti áron lehet kapni a telót. Kerek 60.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- Sí, sielés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Mobil flották
- További aktív témák...