Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeadMeat

    veterán

    Ha már ekkora az érdeklődés,leírnám először nagyjából a frissítés menetét:
    Beszerzitek a kívánt fw-t (I5700XEIL5 én ezt raktam fel) gugli segít,de samsung-firmware.webs.com címen minden megtalálható,a telepítési útmutatótól kezdve a flash programig minden.
    Szóval amire szükség van: Odin multiloader (én a 4.03-as verziót használtam) a fw,az eredeti kábel,meg egy olyan oprendszer,ami nem win7 64 bit :D,mert az nem látja a telót,driverek meg nem mennek fel rá.A 32-es jó.
    Memóriakártyát,simet kiveszed,a telót firmware módba rakod (a leírással ellentétben a volume down+kamera+power gombokkal kell ezt megtenni.)
    Az odinban a kellő mezőkbe megadod az elérhetőségét:spica.ops;bootloader;phone;pda;csc fájloknak,így sorban (benne van a nevükben,nem lehet eltéveszteni)
    aztán start,és imádkozol hogy ne legyen áramszünet,ne induljon újra a gép ;] (megnyugtatásul,én lehúztam a telefont félúton,újrakezdtem,működik... de azért az ördögöt ne kisértsük. :U )
    Amig be nem fejezi nem piszkáljuk,az odin jelzi,ha kész van.Egy reset még mehet rá,aztán vissza minden.

    Másfél napos tapasztalatok:A boot gyorsabb (és eltűnt a buta pannon logó is ;] ) Elfordított írásnál már nem "akad",igo észrevehetően gyorsabban reagál,töltődik.World dokumentumot is gyorsabban nyit meg,ez is észrevehetően javult.Ha sok az ikon (pl programok kezelése menü) nem gondolkodik annyit a telefon,szóval gyorsabb lett valamivel.Több dolgot még nem próbáltam,nem sok időm volt vele szüttyögni.

    Khm:flash tutorial és samsung-firmware

    [ Szerkesztve ]

    Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

Új hozzászólás Aktív témák