- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forum user
csendes tag
Sziasztok! Nekem a következő kérdésem lenne, miért nem látja a teló a simkártyán lévő számokat ?(a simkártya eddig az 5230-asban volt, erről váltottam )
A másik pedig, hol tudom megnézni az adatforgalmat, esetleg a beszélgetési időt ?
Ha pedig bluetooth-ot akarok indítani akkor elhajt azzal hogy a servert csak rootolt eszközön tudja elindítani ?Az IGo eddig nekem még jól ment, igaz csak 1x használtam.
Felraktam a Best Android apps-ot, (Isohunt)ebben van sok hasznos progi, open home, egy nagyon jó file kezelő (Astro) stb.
Ha pedig az IGO-t szeretném felrakni egy nagyobb kártyára mert nincs kedvem cserélgetni, meg ugyis kell egy nagyobb, akkor milyen directoryba kell rakni hogy megtalálja a progi ?(Az új kártyát előbb berakom üresen a telóba, az létrehoz rajta egy struktúrát, és itt hova érdemes rakni majd az IGo-t ?Köszi! -
ThorsHUN
őstag
En azt nem ertem (tok nub vagyok), hogy a frissitest miert nem lehet kapasbol rarakni ha nincs extra UI hozza, hanem "csak" alap android.
A HTC Sense eseteben megertem, ott az UI-t at kell szabni az uj verzioszamnak megfeleloen, a Pulse-nal szinten egyedi UI van. De itt? Itt max a magyar nyelv lehet a hunyo nem? -
-
Tutu7030
veterán
Én nem csak wifin használom.(pannon mobilnet 5GB)
Igazából nem értettem a logikáját,csak az tűnt fel,hogy böngészés közben,hol ennyi,hol annyi az idő a jobb felső sarokban(tizenórás szórással változott). Mikor kiléptem a böngészőből,addigra kb 2,5 óra lemaradásban volt a helyi időhöz képest.
Más: jól látom,hogy nem látok hozzá screenshot programot? (nem pc->usb->galaxy megoldást keresnék)LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Kyller
senior tag
Egyébként kint van a cikk a mobilporton, és video is van hozzá, érdemes megnézni, hasznos holmikat is bemutat a srác.
[Mobilport-Spica]Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Tonyo
őstag
Olyn funkció van rajta mint a régi Motorla V3 son, hogy ha hív valaki és nem vetted fel utána 5 percenként jelez egyet, amig meg nem nézed?
-
Tutu7030
veterán
-
ben11
őstag
A kékfogon keresztüli adat küldés/fogadás valahogy megoldható?
-
Tonyo
őstag
válasz copperhead #282 üzenetére
Én az E71 et néztem még 20 ezerrel drágább, de ez sokkal kényelmesebb, lehet, h nem az a szint, de amire használnád(net) sokkal jobb.
-
ben11
őstag
Én nem is igazán értem, hogy ha van fizikai gomb felvevésre/lerakásra akkor minek használnám a kijelzőt..
-
copperhead
aktív tag
Sziasztok!Nekem leginkább internetes használatra kellene.Az lenne a kérdésem, hogy a Pannonos árában tudtok-e jobb képminőségű telefont, illetve még arra lennék kiváncsi, hogy hozzászólás/SMS írása mennyire nehéz az ilyen érintőképernyős telefonokkal?
[ Szerkesztve ]
-
Kyller
senior tag
Most kipróbáltam, és nem bírtam felvenni a fizikai gombokon kívül sehogyan, lehet csak én nem tom hogy kell. Egyébként természetesen be lehet állítani, hogy mikor zárjon a képernyő. Legkisebb érték 15mp, és lehetséges olyan is, hogy nem zárja le egyáltalán, csak ha te megnyomod a gombját.
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
ThorsHUN
őstag
Nah megneztem a Westendben megeccer. Pontosabban a MediaMarkt szintjen. Merthogy ketto van kirakva. A Samsung Mobilenal a feher zold touchwizes (erdekes modon ez a gyorsabb), a nagy Samsung bemutatoteremben meg a fekete piros (ez sokkal jobban nez ki) alap androidos... ez lassubb.
-
No.01
őstag
Olyan kerdesem lenne, h ha csorog a telefon akkor h lehet folvenni? (A fizikai gomb kivetelevel) Az Omnia HD-men az oldalt levo "kijelzo zarat" kell eloszor megnyomnom, ha nem a fizikai gombbal szeretnem felvenni a hivast.
Az N97 minimen nagyon jol megoldottak ott iphone szeruen balrol jobbra kell huznom az ujjamat, ha hivas van ill jobbrol balra ha szeretnem nemitani vagy elutasitani a hivast.Itt h van ez megoldva?
[ Szerkesztve ]
-
kopasz79
tag
válasz DorianGray #271 üzenetére
http://www.220volt.hu/Samsung+GT-i5700+Galaxy
-
nagyúr
válasz DorianGray #271 üzenetére
A pannonos az függő? Mert ha nem, akkor egy kártyás csomag megéri, nem?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
>-48-<
aktív tag
Használja ezt minden ANDROID user!
Kerüljünk fel mi is a térképre:#!
-
ben11
őstag
Találtam egy ilyet,gondoltam hátha vkinek jól jön..
-
DorianGray
csendes tag
Tud valaki amúgy valamilyen GSM boltot, ahol jelenleg lehet kapni és van is nekik raktáron?
GSM Line-nál és PartNERO-nál nincsen. Pannon-os vásárlás részemről kizárva.
-
Skynet258
veterán
Gondolom a Google dobta ki... érzéseim szerint még nincs/nem volt kész a teszt, legalábbis én tegnap még dec 25 dátumot láttam fent - lehet, hogy akkor akarták kirakni publikusba, csak a Google már betárazta. Vagy mittomén
Mondjuk ami azt illeti, most is 16-i dátum szerepel fent - ami meg ugyebár holnap van.
[ Szerkesztve ]
-
Kyller
senior tag
válasz DorianGray #263 üzenetére
Egyébként hogy találtad meg ezt a tesztet? Én a főoldalon és a tesztek között se találom.
-
Kyller
senior tag
Nem néztem a bitrátát, csak rányomtam az Android Converttel, és csókolom.
Ja elég gyönge teszt, mégis ebből is kiderült, hogy az IGO ott se üzembiztos...
Tényleg nincs háttérvilágítás, sötétben se lesz nagyobb szükség a gombok használatára, mint világosban, egyedül a visszagombot fogjuk nyomogatni, azt meg nem lehet eltéveszteni...[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
válasz DorianGray #263 üzenetére
Eh, jól belinkelted a rivális oldalt..
-
DorianGray
csendes tag
Magyar nyelvű hivatalos teszt
[ Szerkesztve ]
-
Kyller
senior tag
Divx filmeket 1 az 1-ben játszik le, ha bár én a 720p-s 9GB-os filmet átkonvertáltam, és az is futott. Én Pannonba vettem hozzá tokot, bár nem az igazi, mert macerás elővenni belőle, de egy ideig jó lesz...
-
Tonyo
őstag
Újabb kérdések..divx filmet egy az egyben lejátsza akadás mentesen? Lehet hozzávaló tokot már kapni?
-
Donfuli78
tag
Sziasztok!Pls vki segitsen milyen beállítások kellenek a net használathoz(pannon)?Elméletben beállitottam google-s cuccok megnyilnak viszont a böngészö semmi mást nem nyit meg.
-
ErEz
csendes tag
A virtuális qwertyvel sztem semmi baj nincsen. Max a túl érzékenysége kapacitiv voltából adódóan. Megkell szokni. Mostanában elég sokat cseteltem vele és a pontosságom rohamosan nött.
Nem mindegy h az ujjad melyik részével nyomod meg hol. Értsd ha például két kézzel gépelsz rajta a jobb ujjadnak a közepével kell megcélozni a betüket. A bal ujjal pedid a hegyével mert az ér a felülethez elöször. Sztem ennyire egyszerü. Gyakorolni kell.
Jah már le is feküdtünk amúgy. Bnöm eléggé féltékeny.
-
Tonyo
őstag
ErEZ, Kyller: Igen ez így szokott lenni új telefonnál pár napra ő lesz a bnőd, a munkád, a hobbyd, a kocsid, mindened De örömmel hallom, h azért van benne szufla...egyenlőre nem találok kivetni valót a telóban Talán a virtuális qwerty pontosságát...ja és kiváncsi vagyok idővel porosodik-e a kijelző alatt, mint az összes nokiánál?!
-
Kyller
senior tag
Én 3-adjára töltöttem reggel a telot, csütörtök óta, szóval lehet mondani, hogy a 2 napos idő tartja magát, de ha nem lenne állandóan bekapcsolva a wifi, még 3 napig is bírná, no meg tök új teloról van szó, szóval, ez az érték csak nőni fog.
-
ErEz
csendes tag
Sok helyen használom énis a wifit mert hát ugye olcsóbb mint a HSPDA.
OFF : Nem értem miért nem csinálnak már vmi korlátlan csomagot elérhető áron nah mind1
Bent a munkahelyemen például egy emelettel lejebb is látja a wifit amikor a laptopom már például nem.
Otthon a társasáházban meg vagy 4-5 wifit is látok elég harmatgyenge jelük lehet. De sokat befog a városban is pl néztem hogy a hetes buszon ha megyek miket fog. És talált böven.
Szóval kérdésedre a válasz sztem igen.
A töltést meg sztem késöbb fogom megmondani. Most kb annyit basztatom h 0-24 wifi, HSDPA, market minden ami csövön kifér fent van v 3om csetes alkalmazásban a kicsike egyszerre. Igy kb 12 óra
[ Szerkesztve ]
-
ErEz
csendes tag
Okay Saint köszi az építő jellegű hozzászolást.
Persze bármilyen kérdésre szivesen válaszolok.
Annyira a belsős szabályokkal még nem vagyok tisztában. Már régóta olvasója vagyok az oldalnak de csak passziv értelemben. Ideje elkezdeni aktivkodni is. Föleg ha ezzel sok embernek segithetek új telefon vásárlása esetén.
-
Magnum_
nagyúr
most látom, hogy kinek mire reagáltál, és sokan nagyon örülünk, hogy tényleg, minden kérdésre válaszolsz, annyit még tegyél meg, hogy használd a válasz funkciót, ill a poszton belül, amikor másnak is reagálsz (amit nagyon jól teszel, mert szólnak érte, hogy ne posztoljunk túl sokat), írd a válaszod elé a poszt számát, vagy a kérdező nevét, a könnyebb átláthatóság érdekében Ndrive-ot meg majd megoldjuk
I humbly and respectfully decline™
-
ErEz
csendes tag
A böngésző elforditott esetben navi gombokkal kiijelölve és lefelé irányitva a linkek között ugrál az oldalon. Pl egy bejelölhető szövegek között ugrál természetesen lefelé is, minden irányban.
A kérdésre a válasz, de van más lehetőség is a görgetésre. Amikor megjelenik egy kis zoom ablak és ugy tudod nézegetni az oldalt viszonylag gyorsan és ahol megállitod ott kinagyitja azt a részt. Én általában ezt használom.
Ha adsz Ndriveot kipróbállom Vagy vmi helyet nincs most rá 15 pénzem
Holnap vagy ma énis kipróbálom az IGot.
[ Szerkesztve ]
-
tama2000
tag
Akik a pannonnál vették, azoktól kérném, próbálják már ki,hogy esetleg nem független-e ezen készülék? Nagyban feldobná a p. forgalmát.
A másik kérdésem az lenne,hogy a készüléket oldalra fordítva, webböngészés közben (pl. wifivel) a 4 irányú navigombbal lehet -e lefelé görgetni az oldalt,vagy csak az ujjal történö görgetés lehetséges. Köszi. -
Skynet258
veterán
Nagy beégés lenne ez a két cégnek, ha nem megy rendesen... várjuk a többi tulaj tapasztalatait ezzel kapcsolatban!
-
Kyller
senior tag
válasz nieskoda #233 üzenetére
Nem próbáltam még...
Egyébként a PC Studio szinte használhatatlan, mindenre azt írja hogy nem támogatott eszköz a telo, akár USB háttértárként, akár a nélkül dugom USB-re. Valakinek müxik rendesen? Nálam az e-mail szinkronizáció sem megy, csak file-okat tudok másolni, zenéket, videokat, stb...Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Kyller
senior tag
Úgy néz ki beigazolódott a félelmem: Az IGO okozza az újraindításokat... Hogy miért? Azt nem tudom. Írtam is a Nav N' Go-éknak, hogy akkor ez most mi? Még nem kaptam választ. Ha lesz vmi, leírom ide. Addig is: Akié Pannonos, próbálja ki, telepítse, indítsa el, setupolja, meg ilyenek. Utána lépjen ki és néhány napig próbálgassa, hogy lezárja a képernyőt és vissza, vagy dugja rá USB-re, és így tovább. A telonak nem lesz baja, garantálom Csak azt szeretném megtudni, hogy mindenkinél ez a baj, vagy csak nálam, és vissza vigyem e az IGO-t, vagy felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
ErEz
csendes tag
Szivesen. Télleg elég kimeritőek vagyunk
-
ErEz
csendes tag
Nah szoval van benne mail tobb accot is kezel egyszerre. Csatolni sztem tudsz de meg nen probaltam dolgot.
word dolgot megoldottam jo magyar modra unlocoltam. Toltottem jot hozza Nah.
Tudok mar szerkeszteni meg minden. Akinek kell atdobom ha ir privit. 10eu(I)(/I)roval beljebb vok.
Email kijelzes smsen szinten megy mindig szol mint ha smsed jonne. Igy tudom a legjobban szemlelteni. -
Kyller
senior tag
Lehet csatolni file-t, gond nélkül. Ha jön emil, ugyanugy jelez, mintha sms-ed jött volna, csak más az embléma. Word, excel-re vannak progik, ingyenesen csak olyan van amit csak olvasni tudja őket, szerkeszteni nem, de torrentről lehet szedni fizetős progikat is, pl. Document to go: tud olvasni, irni, word, excel, ppt, pdf (csak szerkeszteni..).
-
senior tag
Saint_, Tonyo küldtem pü-t!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
-
-
Tonyo
őstag
köszi a válaszokat! Még lenne pár kérdés ami banálisnak tűnhet.Csatolt fájlokat lehet emailen küldeni?Ha jön valami email jelez? Igazából ezek androidra vonatkozó kérdések de ha már itt vagyok...Word, excel működik rajta?
Saint: az jelent valamit érzékenyésgben, hogy kapacitív?Bocs ehhez nem értek Ennyi pénzért sztem azért nem rossz vétel, főleg Neked
[ Szerkesztve ]
-
ErEz
csendes tag
Van copy paste funkció kitudsz jelölni külön bármit, értem kép szöveg link v videót. Mindent ami érdekelhet.
A hangerő elég jó ahogy most kipróbáltam semmi gond nincs vele. Az átlagosnál jobb. Felküldöd maxra simán odafigyel rá mindenki.
-
ErEz
csendes tag
Hmm jah hát gondoltam hamár ilyen PH addikt nagyúr vagy
De nem tom. Nah mind1 nekem itthon android ketyeg rajta az fix.
Aha sima androiddal van a dolog... de a sima android is elég jó dolgokra képes.
-
Na ja, a saját szemem meg hazudik, mi? Lehet hogy másik boltban voltatok, a Samsung Mobile-ban van a fehér-zöld kiállítva. Lehet hogy a "sima" Samsung üzletben meg a piros-feketét rakták ki, natúr szoftverrel.
Elég nagyfiú vagyok már, hogy felismerjek egy Androidot
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
ErEz
csendes tag
Azon tuti nem touchwiz futott.
Ami kint van a Westendben az fekete piros. Mellette van egy kékes telefon ami a Samsung S7550 Blue Earth.
Ilyen Nap elemmel müködő samsung teló nah az touch wizes. -
-
Prototípus, a normál 1.5-ös Androidon egy TouchWiz home képernyő van. Szerintem elég gáz, de mivel bétáról van szó, inkább nem ítélem el.
Pár utalás a proto voltára: az IMEI száma 13 db 0, jobb felső sarokban folyton CPU használatot jelez, a szoftververziójában ott figyel az "Eng." és a "test-keys", nomeg a processzek között ott figyel a "samsung.tw-demo", amire lehet hogy nem pontosan emlékszem, de a lényeg átjön.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Magnum_
nagyúr
nekem volt E71. az egy nagyon minöségi, zsir üzleti telefon. csak azért nem veszek E72-t mert kicsi a kijelzöje, és ha minden jól megy, pofátlanul olcson lenne ilyen teleonom, DE anyagminöséget és supportot tekintve szerintem kicsit visszalpés az E71-hez képest.
I humbly and respectfully decline™
-
-
Tonyo
őstag
Szerintetek nokia e71 jobb vétel volna?20 ezerrel lenne drágább...
-
Kyller
senior tag
Kikapcsolni az alsó jobboldali gombbal lehet, ami normál esetben felfüggeszti a hívást. Tehát hosszan nyomod és kiköpi a lehetőségeket: kikapcsolás, replős üzemmód, stb...Telepíteni úgy tudsz, hogy Marketből leszedsz progit, és amikor lennt van, felkínálja neked, hogy telepítheti. A másik megoldás erre alapul: Leszedsz egy file manager progit, én az ASTRO-t ajánlom, és azzal betekintést kapsz a file rendszerbe, természetesen a SD kártyán tároltakba...És ott a kártyára másolt .apk file-ra rányomva telepítheted.
[ Szerkesztve ]
-
Trava
tag
Vettem 1-et tegnap, de egy nap alatt nem sikerült rájönnöm ,hogyan lehet csak a telefont kikapcsolni.
Valaki?
A hozzá adott samsung program valahogy nem akarja azt csinálni amire való.
Hogyan lehet rá telepítemi bármit is, a leírás szerint a marketből megvásárolt programokat letöltés után telepíti.
Van valamilyen csomagkezelője valahol?
Meg kell tanulni, de honnan? -
Vagany
őstag
válasz ThorsHUN #198 üzenetére
Szerintem nem a spica-t láttad. A leírásod alapján az a Samsung saját zárt oprendszere, vagy 1 winmo-ra húzott saját kezelőfelület. A Spica Android OS-e valóban az alap 1.5, amit mondtál is, a szürke menű gomb-bal alul, amire feljönnek az ikonok.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest