Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz Ghostface #16149 üzenetére
Lehet, hogy amit telepítettél az egy régi verzió.
Mikor rányomsz az előrejelzésre (most épp napocska az óra mellett/alatt ) akkor a menü gombot megnyomva 3 menüpont jön fel: Refresh, Skins, Configure. Itt meglepő módon a másodikat választva lehet skin-eket letölteni, beállítani. Továbbá a Configure menüben is lehet skin-t állítani, de az csak az időjárás skin (ikonok/képek) cseréjére szolgál.
Szóval szerintem keress újabbat, már valahol 2.99999.... környékén járhat a verziószám, mert a 3.0-ást még nem adta ki a fejlesztő, de 2.9 után már kiadott egy csomótszerk: Megelőztek! Kellett nekem ilyen hosszú választ írnom!
szerk2: Az "Android appz - szoftver kibeszélő topik"-ban Vadászcsiga éppen ma linkelt egy 2.999-es verziót[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
KingSize
tag
Lenne egy kérdésem az IGo térképet hol tudnáém frissíteni?
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó
-
Ronin-
senior tag
na végre beengedett a market- be. nyomtam egy factory reset-et és egyből jó lett.. érdekes. le is töltöttem csomó cuccot, meg elvileg magyar bill-t, de egyszerűen nem találom,hogy hol van,meg hogy hogy lehet belőni. leszedtem ilyen akku szint kijelzőt vagy mi fenét is, azt se találom.. :S
-
Skynet258
veterán
válasz Ronin- #16155 üzenetére
Hosszan nyomsz egy beviteli mezőre, és kiválasztod, illetve előtte a beállításokban engedélyezni kell... egyébként olvasd végig a felhasználói kézikönyvet, ártani nem fog
Az akkuszint kijelzőnek neve is van? Mert akkor lehet könnyebb lenne segíteni... Valószínűleg widget, azt meg a képernyő hosszan nyomásával tudod előhozni.
[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
válasz Kakumix #16153 üzenetére
Vadászcsiga által javasolt 2.999-es verziót letöltöttem, most már tökéletesen működik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Jelenleg Spicára melyik a legjobb navigációs szoftver? Saját tapasztalaitok alapján mit javasolnátok? Befrissítettem a Goggle Maps-t az felrakott nekem egy Google Térkép Navigáció nevű szoftvert de az csak útvonalat tervez, azt se igazán jól.[ Szerkesztve ]
PSN: Nifty_Ghostface
-
honeker
őstag
szép jó napot......... meg történt a i 5700 első hardveres gondja ha bedugom a töltőjét lefagy és eltűnik a kijelzés se kép se hang akku kivesz vissza rak bekapcs és működik a töltést adat kábelon keresztül veszi a gépről már amikor............teszem vissza a gyári romot és szerviz
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
tag
Lenne még egy kérdésem... Az istenért sem tudom összehozni a NPS progival a mobilt, hogy szinkronizálhassam a telót. 64Bit és 32Bit W7-el is próbáltam...
-
mfaka
tag
válasz SWiNEBoY #16159 üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Az NPS nem jó semmire, egyes esetekben felajánlja a firmware frissítést, de másra nem jó, tehát el lehet felejteni. Szinkronizálásra ott a gmail fiókod, azzal próbálkozz.
Te voltál az 5000. kérdező, aki ezt kérdezte. Ha kérdésed van, előbb írd be a jobb felső sarokban található kereső mezőbe, lehet előbb fogsz választ kapni. Vannak olyanok ebben a fórumban, akik erre már nem válaszoltak volna... és tökre megértem őket.
Szép napot!
-
marloksolt
csendes tag
válasz Ghostface #16157 üzenetére
én eddig 3 félével próbálkoztam.
IGO:
ezzel nekem nem volt semmi olyan problémám ami miatt ne lehetne használni. igaz h néha kilépked, de nekem mindig csak betöltés közben csinált ilyet, navigálás közben mindig stabil volt. ami miatt lecseréltem az az, hogy nagyon fapados. szinte semmit nem tudtam beállítani rajta, tényleg csak és kizárólag navigálásra való.
SYGIC:
ezt nem sokat használtam. nekem nagyon bonyolultnak, és átláthatatlannak tűnt a menüje, és a térkép meg olyan volt mintha rajzfilmet néznék. tudom h nem döntő érv, de nekem túl dedósnak nézett ki ezért lecseréltem
COPILOT:
most ezt használom. elsőre kicsit érthetetlen sokszor, de nagyon jól személyre szabható. itt végre én tudtam beállítani, h a hátralevő kilómétereket, a sebességet, az időt vagy mit akarok még a kijelzőn látni. hátránya, hogy néha megzavarodik. valószínűleg a térkép a hibás, mert ugyan azokon a helyeken. mentem egy 200 kilóméteres utat, és jelezte h a következő kanyar 22 km múlva. aztán egyszercsak ordít, h 500 méter múlva forduljak balra, egy útszéli félreálló/pihenő irányába. továbbmentem és 1 perc múlva már megint jó volt. 1 hét múlva megint arra mentem, és ugyan ott ugyan ezt eljátszotta. 2009.09 es térképet használok hozzá.én személy szerint a COPILOT ot szeretem és használom, de egyikkel sem volt olyan probléma ami miatt ne lehetne használni.
-
vadászcsiga
félisten
Találtam egy még jobb appot a kamera által 800 MHz-en hagyott CPU bug-ra mint ddani CPU mód váltó widgetje.
Ezt: CoolS. Ezzel is lehet manuálisan conservative-ra állítani a cpu-t egy widgettel, de erre nincs szükség mert automatikusan is megtörténik amint lezár a kijelző. Taskillerben természetesen védetté kell tenni a progit.[ Szerkesztve ]
-
duffbeer
őstag
válasz vadászcsiga #16164 üzenetére
Jó dolognak tűnik, kérdés, hogy ez az extra fícsör mennyi memóriát zabál, ha a háttérben fut és hogy ez megéri-e.
Nem tudom mitől függ, de néha a ddani-s widget átkapcsol vörösre, ha elfelejtettem átállítani,
akkor csak egy bökés és nem fut a háttérben... -
legenda
-
vadászcsiga
félisten
System Panel App szerint szinte ugyanannyit, viszont nekem körülményes volt álandóan nézegetni mikor pirosodik be, ugyanis a kamera kikapcsolása után jó fél óra is eltelt mire ez megtörtént, addigra meg sokszor el is felejtettem.
-
BalanceR
addikt
Nem rossz cucc, de ebben csak csökkenteni lehet a sebességet, növelni sajnos nem, illetve, ha sok progi fut a háttérben, és akkor a zenelejátszó "pattog", ezt ki lehet kerülni a performance móddal, de ha lekapcsol a kijelző, ez az app automatikusan átlövi és a pattogás megint megjelenik...
Egyébként nem eszik szinte semmit a memóriából a háttérben...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Cyberbeni
addikt
válasz vadászcsiga #16167 üzenetére
nem kell megvárni, amíg a widget frissíti magát. miután kilépsz a kamerából, rákattintasz a widgetre, és kiírja, hogy cpu mode conservative, és marad zöld (mert ugye performance-on volt, csak a widget még nem frissítette magát, de attól még ugyanúgy átvált)
-
vadászcsiga
félisten
-
ravebp
senior tag
Őszintén én egy ideje már nem kapcsolgatom a dolgot a telón, mert jobban megy minden performance-ban és nem eszi számottevően gyorsabban az akksit.
Rave
-
Kakumix
senior tag
válasz Ghostface #16157 üzenetére
iGo-t használok, múlt héten lementem az Adriára és semmi gondom nem volt vele, fogadott közben sms-t, hívást és átmentem pár alagúton is, mindig volt vétel és mindig időben szólt.
Sigic-et pár napig próbáltam, de az útvonal amit tervezett az otthonom és a munkahelyem közt teljesen hülye volt, gyakran hosszabb utat tervezett mint az iGo és gyakran késett a hangutasítás és a kijelzés is. Ez kb. két nap eredménye, utána inkább visszatértem az iGo-hoz.Legyen szép napod!
-
senior tag
Esetleg megvan vkinek a Launch-X Pro ? Priviben megdobhatna vele.
Előre is köszi.Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
T-nél van már hivatalos 2.1? Olvastam valami Odin-ról itt, gondolom az lehet a nem hivatalos flasher. A hivatalosat NPS-val fel lehet tenni?hardverapro.hu/tag/chipman
-
petipetya
nagyúr
-
legiaap
félisten
Na ma leadtam a rendelést egy feketére. Úgy alakultak a dolgaim, hogy szerdán át tudom venni.
Kíváncsi vagyok, hogy 1.5 vagy már 2.1-es rendszer lesz rajta.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
smog86
senior tag
Azt szeretném megtudni, hogy ha megveszem a készüléket, akkor alapbeállításokkal netforgalmat generál?
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!
Akkor 2.1-nél már lehet hívást fogadni a kijelzőn is?
Bocs a kérdésért! -
duffbeer
őstag
Na elakadtam. Valaki elárulná nekem, hogy a HTC IME Mod -on belül hol lehet kikapcslolni, hogy ne írjon automatikusan "space"-t a szavak után?? Hihetetlen zavaró, ha kicsit lassabban gépelek.
-
smog86
senior tag
Most akkor melyikőtöknek van igaza? Egy harmadik személy mit mond?
-
Cseneles
őstag
Szeva all!
Valaki tudna ehhez magyar nyelvet adni???
Igo amigo 8.4 android
köszönet[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest