Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
gereedigital
üzenetére
a napi értesítő hogy pl reggel jön valami hogy mire számíthatsz (hőmérséklet, stb?) vagy az esti, hogy mit értél el? nekem mindkettő jön mondjuk, szóval ez elég érdekes így hogy valakinél egyik dolog, valakinél másik, harmadik embernél meg mindkettő nem jön

-
dancsuri
veterán
válasz
gereedigital
üzenetére
-
Dokker2
tag
Lunetta vedo +femszij. Egesz jol mutat.
-
Ubul86
őstag
válasz
gereedigital
üzenetére
"És nem kapcsol be automatikusan a jóéjszakát mód. "
na az nekem se a legutóbbi update óta.
-
Dokker2
tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Nagyon jo valasztas. Minosegi darab. Kiprobaltam mar par karkotot, full androidos orat is(zeblaze) volt amelyik reggelre szerepedt az orahaz mert az akksi szetnyomta az egeszet(kospet)... Ez 3 honapos de mar latom hosszu kapcsolat lesz koztunk(eddig felevente cserelgettem ezeket) persze csak akkor vegyel ha kihasznalod rendesen.. Megse az olcso kategoria meg most sem szerintem

Ahogy Dancsuri is irta az akksi nagyon el lett talalva. Nekem 1 nap alatt lehetetlen lemeriteni
-
dancsuri
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
Ez a jó választás! lényegesen tovább bírja az aksi. (egy óra pedig nem telefonálásra való)
-
Shader
aktív tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Jó vétel.
Az LTE verziós. -
headhunter86
senior tag
Nemsokára megyek egy Galaxy Watch-ért.
Most szóljatok még ha nem jó vétel. -
hematoma1
senior tag
A 46-osnak mekkora az üveg átmérője.Akarok rátenni egy üvegfóliát.
-
gereedigital
csendes tag
Nekem a fw frissítés után 1 nap alatt 100% ról 10% ra merült a watch. 3. Töltés után visszaállt a megszokott üzemidő. De sajnos azóta nem jön napi értesìtő reggel és este. Pedig be van kapcsolva. És nem kapcsol be automatikusan a jóéjszakát mód. Pedig frissítés előtt működött. Már visszaállítottam gyárira az órát és a telefont is. (S10+)
-
Margabor
friss újonc
Sziasztok! Próbáltam olvasgatni korábbról mindenfelé de általánosságokon kívül nem jutottam előre. A problémám, hogy a Galaxy Watchom eljutott viszonylagos hirtelenséggel odáig, hogy max reggeltől estig bírja ki.az akkumulátora normál használattal, egy 1 órás futás (gps, pulzus, buds) alatt pedig 80+ %-ot merül. Így kell-e ennek lennie egy 8 hónapos eszköznél. Gyári visszaállítás, új rendszerfrissítés megvolt. Gyári appokon kívül nincs más rajta.
-
Dokker2
tag
[kép] [kép] [kép]

Jo lett ez a legutolso update
Lunetta ebresztes es karrmeles on(gyerekkel sok jatszas szoval kapcsolgat a kijelzo rendesen) , napi 50-60 ertesites. Minden mas kikapcsolva. Illetve ejszaka takarekos mod+ repulo mod. Hosszu kapcsoltunk lesz ugy erzem
Erdekes hogy a Samsung Health mennyit fogyaszt ugy hogy csak a lepesszamlalot hasznalja.... Mas off
-
zhorvath
aktív tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Létezik egy Gear Tracker nevű alkalmazás az órára (fizetős, de van benne magyar nyelv is már), ami szintén kezeli a mellkas pántokat. Strava integráció is van benne. Alternatívaként felmerülhet.
-
headhunter86
senior tag
Gondolkodom egy ilyen órán.
Elég sok tesztvideót néztem, és most bukkantam egy érdekességre!
Az óra használható BT-os HR mellkasövvel! Lehet volt már erről szó itt, de azért berakom, mert keresőbe nem találtam meg név alapján.
Szóval egy óraszámlapot kell hozzá letölteni (fizetős).
Bővebben itt: https://www.qooapps.com/sporty-watch.html
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=x-Firh141Ww -
gereedigital
csendes tag
Ok tényleg. Sorry
-
Evo50
tag
válasz
gereedigital
üzenetére
Csak eggyel kellett volna visszaolvasnod..
Állítsd a pulzusmérést folyamatos mérésre és akkor a 3 pöttyre bökve megtalálod a pulzusriasztást! -
gereedigital
csendes tag
Sziasztok. Az alacsony pulzus riasztást én sem találom. Továbbá nem kapok napi tályékoztatót ahogy az előző rom nál. Be van kapcsolva...
-
Evo50
tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Just figured it out - the heart rate monitor has to be set to "Always". Then when you hit the three dots, it shows HR alert settings. This does not show up when it is set to "Frequent".
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Senki nem találta még meg?
-
hematoma1
senior tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Beállítás után felveszi a teló nyelvet az oké.Ha az órát újra indítom akkor román nyelven indul az óra.Csak gondoltam úgy fellehet rakni a xeh romot mint a telefonnál.
-
hematoma1
senior tag
Rosszul írtam nem a teló hanem az óra.
-
Yager01
senior tag
válasz
Grawens
üzenetére
Szerintem nem. Nekem ez van most fent R805FXXUFSK2
SM-R805FZSATMH.A gond az, hogy nem találok felületet ahol tudnám hogy mi az aktuális rom úgy mint mondjuk a samifirm-en telefon esetében. A problémám onnan indult, hogy Samsung pay-t akartam felrakni de a folyamat elakadt a végén mikor a régió választó menünek kellett volna megjelennie. Valaki azt írta, hogy ne erőlködjek mivel már nem müködik a Samsung pay, de addig senki nem cáfolta vagy erősítette meg
-
Dokker2
tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Ezt en is szeretnem tudni
-
kisdobos0111
aktív tag
Hol találom az alacsony pulzus figyelmeztetést?
-
Grawens
senior tag
válasz
hematoma1
üzenetére
Nem találtam visszafelé.
Most az R800-ról van szó? Ha igen akkor feltettem:
R800XXU1DSL1 -
Dokker2
tag
Egyébként tényleg volt benne auto ejszakai mód csak nem vettem észre. Mert kézileg most sem lehet beálltani. Beneztem a videoban és összekevertem a szokásokkal ami most kerult bele
-
hematoma1
senior tag
Valaki fel tudná rakni az eredeti xeh szoftvert?
-
Grawens
senior tag
válasz
csaba1203
üzenetére
Pedig letölthető a Store-ból (Premium Analog), de fitym*t sem ér, mert nem testreszabható.

-
kislaci
senior tag
válasz
Tybike81
üzenetére
Nekem magától kapcsolja, állítani nem tudom, néhányszor bekapcsoltam a holdat, és egy idő után magától bekapcsolta, figyelembe véve a szokásaimat, kiirja értesítés e hogy pl 22:21-kor bekapcsolta a joeszakat mód. Kb fél órával előtte szól, hogy mikor fogja bekapcsolni, és elég pontosan sikerül is neki akkor kb mikor lefekszem.
-
Dokker2
tag
Az jo mert en nem talaltam. Amikor bekapcsolom a kis holdat akkor bejon es ott tudom beallitani. Eddig nekem ez nem ugrott fel...
-
Dokker2
tag
Illetve alvasnal most mar van auto ejszakai mod. Mi band 4-nel volt ilyen amit szerettem. Erzekeli hogy alszol es automatikusan bekapcsolja az ejszakai modot. Nem tud zavarni senki..... Jeeee
-
csaba1203
addikt
-
DonMaster
addikt
Azt tudja valaki hogy mik az ujjitasok? A nagy ikonokon kivul semmi nem tunt fel eddig
-
DonMaster
addikt
Uj verziot dobot 120mb most a1dsl1 vegu
-
Dokker2
tag
Meg érkezett bizony........ R800XXU1DSL1/R800XA1DSL1 Méret: 117,72Mb
Mindjárt becsinalok az izgalomtól
-
bnss
veterán
Megérkezett az OTA frissítés a 46mm-es Watch-ra.
-
Yager01
senior tag
-
zsozsi67
csendes tag
Sziasztok! Ugyan lement a Samsung Watch ára, de még így sem mondható olcsónak. Hány évre lehet tervezni ezzel az órával? Köszönöm!
-
radar
tag
BTU már fesleges mert már nem müködik a barbatrükk. Én vissza raktam magyar THM-re.
Sok sikert hozzá! -
radar
tag
válasz
Yager01
üzenetére
Az óra felkészítése SDB-re:
7. Telefon Wear App: Backup készítés (opcionális... ha nem zavar, hogy újra belakod...)
8. Órán BT kikapcsol. Beállítások/Kapcsolatok/Bluetooth.
9. Ekkor az órának illene wifire fellépnie, ha nem, akkor, közel ugyanott a wifit állandóra állítani.
10. Órán fejlesztői mód engedélyezése. Beállítások / Névjegy (?) / Szoftver / Verzió. Verzió számot kell tapogatni boldogan sokszor, aztán egyszer csak szól az óra, hogy a mód engedélyezve.
11. Ezután debug módot engedélyezni lehet. Beállítások / Névjegy / Hibakeresés (?). Ez elméletileg a legalján jelenik meg.
12. Kellhet egy restart az órának, ha a következő lépéseknél problémák merülnek fel.
Innentől jöhet az SDB-s játék. első indításnál kérhet tűzfal hozzáférést a rendszertől. Ezt javallott megadni.
13. Az órán a Wifi beállításoknál az IP címet leírni valahova.
14. A következő parancsokkal szétbombázni az órát:
15. sdb connect 192.168.1.204 <- csatlakozás az órához. IP címet lecserélni a sajátra :p
Az órát közbe figyelni kell, mert ekkor kell megjelennie a kapcsolat engedélyezésének
16. sdb devices - itt kiírja a felismert eszközöket. Illene látszania az órának.
17. sdb shell launch_app csc-manager.csc-pre-configuration <- ettől az órán meg kell jelennie a 3 betűkódos gördülő listának, BTU kiválasz, óra újraindul, boldogság.
18. sdb kill-server <- ha az órán nem jelenik meg az engedélyezés connect kiadása után.
Ez esetben lehet újra indulni a connect-től. Ilyenkor az SDB ezzel a hibaüzenettel tér vissza:
device unauthorized. Please check the confirmation dialog on your device.
Ezeket a lépéseket ésszel ismételgetve előbb-utóbb sikerülnie kell.
19. Óra újraindulása után, újra párosít és ha volt backup, jöhet a visszaállítás. -
Ubul86
őstag
válasz
csaba1203
üzenetére
a huawei watch gt 2 2 hetet írt üzemidőnek, gondolom realitás talaján állva azt is érdemes elosztani 2-vel

annak pl bejött a külalakja, kinézete, de ahogy itt fentebb is írták nagyon fapadosnak éreztem kipróbálás után én is, és azért maradt ez...igazából szokóban van még hogy egy órát tölteni kell, de már nem bántam meg hogy megvettem. Mondjuk agyérgörcsöt kapok ha jövőre jön egy új-jobb verzió ebből, mrt már ez is tavaly aug környéki óra ha jól tudom, de jövőre inkább az S20(S11) amire pályáznék most
S8-am van, kezdi az akksi megadni magát,feleségemnek S10, azt már láttam milyen
viszont samsung ágon akarok mindenféleképp maradni. -
Dokker2
tag
Sziasztok. En is beruhaztam egy bt verzios modellre a galaxy watchbol. Nagyon elégedett vagyok vele 3 hónapja. Nem tudjátok hogy nalunk kijön rá az újabb frissités? Kerestem visszabb a választ de nem találtam. Csak odinos frissitést. Jelenleg a cs4-es csomag van rajta. Köszi a segitséget előre is
-
Ubul86
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
1 napja van a kezemen töltés után, volt tegnap másfél órányi futás + aktív gps + pulzusmérés, de az AOD display-t kikapcsoltam, éjszaka a kezemen volt + értesítések: 77%. Szóval igen, a kijelző nagyon sokat eszik, ha bekapcsolva marad.
Láttam pár hsz-ben hogy lehet nézni, hogy mi mennyit eszik, mint a telefonnál is, ezt az óránál hogy lehet megtekinteni?
-
Tudnátok ajánlani egy olyan kezelőfelületet, amelyen egyből, menüben mászkálás nélkül kapcsolható kibe a wifi, a GPS, meg ez-az?
Köszönettel: MaCS
-
Yager01
senior tag
tudtok segíteni? Nem boldogulok!

R805FXXUFSK2
SM-R805FZSATMHMindent a leírás szerint csináltam de sehogy nem tudom elérni, hogy megjelenjen a régió választó felület. Csatlakozik az óra, az sdb devices kiírja, hogy látja de mikor beillesztem a hosszú parancsot sdb shell launch_app csc-manager.csc-pre-configuration akkor kiírja, hogy …successfully launched DE nem történik semmi az órán

Már mindent megpróbáltam ! -
csaba1203
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Újra indítás mobiloknál is csodákra képes.....
-
anonymus89
addikt
Gear S3 aktív pulzus mérés nyáron bringával legalább napi 1 óra gps idővel és reggel 8-18h között aktív bluetooth kapcsolattal bírt 2.5-3 napot.
Nekem most ugyanez a szisztéma 4 nap.Más: azt vettem észre, hogy több hetes készenlét újraindítás nélkül sajnos laggolást okoz az óránál.
-
Ubul86
őstag
válasz
Aannddeeee
üzenetére
kb 10-20K lépés / nap, szintén 2 nap nálam is, még új, 1.5 hetes az óra, én is csak néztem ,hogy mi az már hogy 5-6 napokat is írnak arra, hogy bírja egyetlen töltéssel.
Aztán persze nálam - még mindig - megy az állandó pulzus mérés, gps ON, olykor be van kapcsolva az Always On Display is. Utóbbi simán szívja lefele óránként min. 1 %-ot alapból, és ehhez még ugye hozzájön a többi tevékenység is, két naponta min. 1, 1.5 óra edzés, főleg futás, szóval alapból az is bekapcsolva akkor.
Majd kíváncsi leszek, hogy ha visszatérek az ülőmunkára jövőre, akkor kb. mennyit bír.
Szóval ha aktív életet élő egyének 2, 2 és fél napig bírják egy töltéssel (jó esetben), akkor milyen volt a korábbi óra, típus, ha erre azt írják, hogy long battery life?

-
Keraa
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Bajnokpityu.Szerencsére ez sima Mate 20 és nem tervezem 10-esre frissíteni csak, ha lesznek róla + vélemények!😃
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Garmin Fenix 6X Pro Solar
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Apple watch SE 2022 44mm cellular akku 100%!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pedig rég vadászom ezt a számlapot :(