-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm -- nem jutott eszembe, hogy gpx-re keressek.
Van azonban egy ezzel is kapcsolatos másik problémám: a Galaxy Store-ból semmit sem telepít a telefonom. A "Várakozás a letöltésre" stációnál akad el végleg, heves körözős homokórázás közepette.
Semmit nem kér, nem jelez hibát, csak nem lép tovább.
A Play Store amúgy hibátlanul működik.
Köszönettel: MaCS
-
niklebi
senior tag
Tévedsz. Az S.Pay tökéletesen tud magyarul, még véletlenül sincs benne egyetlen más nyelvű szó, ugyan úgy teljesen magyar a G.Pay is és ennek még magyar supportja is van. Csak azt nem értem minek, ha nincs jelen kis hazánkban.
Más! Az S.Pay-ben van olyan lehetőség, hogy "kártyák importálása". Ott látszik is a kártyám és alatta ott van, hogy aktív. Páradatot kér + feltételek elfogadása. Utána adatlekérés miatt csatlakozni akar a Curve szerverére amire állandóan azt írja, hogy nem tud csatlakozni. Na ilyenkor mi van. Ott a kártya, aktív, nem érvényesíteni akar hanem adatot lekérdezni. Ha ez sikerülne minden működne mint előtte. -
niklebi
senior tag
Akkor csak türelmesnek kellett volna lennem és még mindig tudnám használni az S.Pay-t.
De szerintem a Tkomnak ehhez semmi köze, mivel nekem már szombat délelőtt helyre állt a távoli elérés miután visszaállítottam az órát a frissítés után. Ha Tkomos lett volna akkor nekem is csak ma kezdett volna működni. A fizetés távoli elérés nélkül is tökéletesen működött, csak olyankor a vásárlás akkor jelent meg az alkalmazásban ha újra kapcsolódott.
Nem értem én ezeket a fizető alkalmazásokat gyártókat. Miért nem lehet mindenhol engedélyezni pl: G.Pay, vagy az S.Pay-t ahol elég fejlett a bankrendszer. Az A.Pay engedélyezése is csak akkor működött amikor megegyezett az OTP-vel. Minek ehhez megegyezni? Majd aki használni akarja talál rá megoldást. Lásd Curve vagy Revolut. Tudtommal sem a G.Pay sem az S.Pay nem akadályozza Magyarországon a használatát. A G.Pay-nek még magyar supportja is van. Amikor telepítettem a telefonra azonnal megjelent az áruházban regisztrált kártyám az alkalmazásban, és ez a Curve kártya volt. Érintéses fizetésre nem használhatom mert a Curve megtagadta, mert hivatalosan itt nincs engedélyezve. Kis hazánkban óriási probléma a sok készpénz, akkor miért nem lehet engedélyezni ezeket banki egyesség nélkül. Nálunk minden bank fejlesztgeti a saját kis kezdetleges alkalmazását, ahelyett, hogy használnák azokat amiket rendszeresen fejlesztenek és a fél világon lehet őket használni. Nekik ezek használata valamennyi pénzükbe kerülne, de nem kellene állandóan fejlesztgetni ami szerintem többe kerül nekik mintha ezeket engedélyeznék. Aki használni akarja letölti az áruházból, regisztrálja az ilyen olyan kártyáját, a banknak nem kerül semmibe, az user meg boldog.
Én is csak az órám miatt igényeltem a Curve kártyát, hogy avval tudjak fizetni, mivel nekem a kártya használatából semmi előnyöm nem származik. Jelenleg is teljesen ingyenes a számlám minden szempontból. Egyedül az SMS-kért kell fizetnem. Így csak a kényelem meg az egyszerűség miatt kellett. -
bajnokpityu
félisten
Ezek szerint le lehet butitani Apple szintre.
Aztán toltheted melóból hazaerve..Ez ízlés dolga, csak azt akartam, hogy ne a 2 3 nap legyen az általánosan topic szerint elfogadott uzemideje a 46mm gwnek. Az active tud ennyit, fele akkuval. Utalja is párom ezt a tulajdonsagat.
-
thamasz
senior tag
Mert mint korábban is volt szó róla lte kapcsolattal térerőtől függően rohamtempóban merül az óra, sokkal kevesebb energiát használ a bt kapcsolat. Lte esetén simán lemerül fél nap alatt sőt ha gyenge a térerő és tornyokat keres fel is forrósodik tőle, ezt még tetézi ha épp töltőn is van. Ilyenkor is merül mert nem bír annyi töltést felvenni mint ami energiát elhasznál vagy a melegedés miatt letilt a töltés nem tudom. A fő irány tehát a bt kapcsolat, és szükség esetén az lte önálló mód.
-
-
Grawens
senior tag
Ez érdekes. Nekem midkettő egyformán és pontosan ugyan annyit mér, mind amit a térkép mutat.
Azt a 30 métert túl soknak tartom, sima gps háromszögeléses magasság meghatározásnál előfordul, de ha barometrikus méréssel egészül ki a gps-es mérés, akkor az már túl sok. -
-
-
thamasz
senior tag
Az lte lesz azt gyanítom én is. A minap a 46mm órám is produkálta a túlmelegedés figyelmeztetést, ez volt az első alkalom. Az történt, hogy feltettem töltőre 60 % körül, és közben elmentem otthonról a telefonnal. Mikor vissza értem 46 % volt és a túlmelegedés figyelmeztetés, nem töltődött sőt merült. Gondolom próbált lte hálózatra csatlakozni, és elég gyenge a térerő a helyszínen.
Nem is várok többet ettől az önálló telefonként működéstől mint egy vész tartalék lehetőség, néha jól jön, de alapvetően telefon közelében bt kapcsolaton érzi jól magát az óra. -
TiMoN
senior tag
Itt szerintem a probléma a Balaton volt. Oda be vittem magammal mivel vízálló, de nem gondoltam rá, hogy koszos is. Lehet csak gyárilag volt gyenge. A hibalapon az szerepel, hogy meglazult alkatrészek. Teljes belső csere + szíj. Tulajdonképpen a keret ugyan az csak.
Még Garanciális, szóval addig kell nyúzni, majd a Balatont kihagyom vele
De remélem még évekig fogja bírni, mert szeretem jó kis óra. -
nagyamte
tag
átraktam, akkor sem mért. Tesztelte és hordom is az órát mert lépést méri. Ma viszont néztem,. hogy 2 napja nem mért egy mérést sem.
De ma reggel visszaállítottam és meggyógyult.Most épp melóban vagyok és 6 perce mérte magátol.
Szal ha valaki esetleg ilyenbe ütközne, akkor egy visszaállíáts segíthet.
-
PedroPascal
őstag
A szervíz menüben fail van a légnyomásmérővel. Egy hónapja volt szervízben ugyan ez miatt. Azért ez bosszantó. Nekem 46mm bt verzió van. Az aksi rendben van ha nem sportolsz csak némi séta, biciklizés, normál használat mellett 15-20% aksi használat van naponta. Akinek ennél többet eszik a 46mm valamilyen app beakad és zabálja az akksit. A 42mm sokszor 1 napot se bír ki egy havernak. Azt csak a sok akksi kérdésre írtam. Az viszont engem frusztrál hogy csak nekem van gond a magasság mérővel.
-
niklebi
senior tag
A Samu accounttal szerintem nem lehet probléma mert az rendesen működik. Szerintem a T-nél van probléma, csak még ők sem tudják. Ha az órán elindítom a telefon helyzetének megkeresését, akkor mindig azt írja hálózat nem elérhető. Mivel a Samu account elérhető ezért gondolom. A Galaxy Watch Plugin nálam egy külön alkalmazás ikon nélkül, és elég rendesen tudom álogatni a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest