- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
A natur acél keret volt/van mindkettőből. Ami a mellékelt képen is látható. Én a két másik appot, amit írtál, ki sem próbáltam. WearOS-n volt még Strava, de nekem a Health abszolút megfelel, jól mér és a funkciók is rendben vannak. Tetszik benne a futástechnika elemzése, ezt csak a gw3al tudja a Health.
-
Balzak83
senior tag
Én lecsereltem. Nagy újdonság nincs benne, de szerintem az edzés funkciók fejlettebbek. En a Healthel szoktam futni, jobban mér, pontosabb, és több adatot elemez. Már csak emiatt is nekem megerte a váltás. Üzemidő kb ugyanaz. A kinézet mindenkinek szubjektív, nekem jobban bejön az új formája, és tetszik a felpolírozott acél keret is. Meg szerintem kenyelmesebb hordani, egy kicsit kisebb és vékonyabb az óratest.
-
-
-
Persze, és a hirdetésekből csak korlátozott információtartalom vonható le.
Példa: pár éve itt az aprón nézegettem egy eszközt, amelyet konkrétan a bolti ár fölött árultak, igaz, dobozában, ami azért komoly érv... Valamint oda volt írva, hogy éppen csak kipróbálva volt, és nagyon klassz, de mégsem ez kellett, de van rá majdnem egy év garancia.
Közel négy hónap nézegetés után rákérdeztem, hogy Aqua/Ipon ár 80%-áért vihető-e, különös tekintettel arra, hogy éppen kijött az újabb típus belőle. Durva kioktatás lett a válasz, hogy mit akarok én nyerészkedni, jó, hogy nem kérek pénzt az elszállításért.Az eredeti dátum után bő egy évvel még mindig / már megint ott volt a hirdetés, változatlan szöveggel (1 év garancia), immáron kb. 40%-kal az elavulás miatt csökkent Aqua/Ipon ár alatt.
Ekkor egy haver kérdezett rá, hogy mivel garancia ugye már nem lehet rajta, és már az utód is jóval olcsóbb boltban, nem tudnának-e megegyezni. A válasz: nem, mert az eszközt az Árukereső szerint kétszer ennyiért is árulják...
De láttam én Syonolgy DS119j hirdetést is azzal a kiírt szöveggel, hogy "Az olyan alkudozásra, hogy a DS120j is olcsóbb boltban, nem válaszolok..."
MaCS
-
vilmose33
őstag
Sajnos a műszaki cikkeknél az egyik legnagyobb az érték vesztés általában. Jelenlegi helyzet sem kedvez a piacnak. Ha befektetni szeretnél órába, akkor inkább Rolexet, Patek-et vegyél azoknak egyfolytában felfelé megy az áruk.
Dragon1993: Abból indultam ki,hogy az előző Samsung okosórák is sokáig kaptak támogatást. -
paolinho
őstag
Hát akkor én nem tudom, hogy mit nem állítottam be, de nálam, azon túl, hogy a Samsung Health-hez "Csatlakozva" van Galaxy Watch, a mai óra által kijelzett 5,14 Km-es futásomból az applikációban semmi nem látszik. A társítás automatikus, vagy külön kell ezt kezdeményezni?
-
Dokker2
tag
En is rendszerint igy jarok. Allandoan leverem a festeket a gyururol. Igy jott ez a megoldas. Uvegfolia(kellemesebb a tapintasa is) lunetta vedo(ezust mert errol nem kopik a festek) es van meg hozza szilikon tok is.. Csak azzal az a baj hogy nem engedi forgatni a gyurut. De piszok jol ved.... Es jol is all
-
kenwood
veterán
Szerintem elkerulhetetlen, hogy nekicsapd ennek-annak. Ajto meg nem volt nekem,de az iroasztal rendszeres.
Halisten, eddig meg nem serult meg a fenyezes.
Ez egy hasznalati targy, nem egy csaladi ereklye, amit vitrinben tartunk.Szerintem a tekerentyu csereje nem rentabilis.
Egyreszt valszeg egy vagyon,masreszt azt meg ki is kell cserelni ugy,hogy az IP vedelem megmaradjon. Ez minimum 10-20 ezer forint.
Az emberek igenytelenek,meghirdeted 5kval olcsobban,mint a makulatlanok,es egy nap alatt elviszik,te meg mellerakod az 5kt,es van egy szep orad -
Doosa
aktív tag
Vagy developer módba rakod az Shealth-et és letöltöd a Data viewer-t. (Fontos, hogy az 1.2-es verzió mert csak ezzel a lehet exportálni, az új 1.4-el már nem). Ezzel a porgival ki tudod menteni az csak összes exercise-t egyben.
Vagy az Shealt beállításokban rányomsz a "Download personal data"-ra és letöltesz minden róladtárolt adatot egyben. Ebben ugyan úgy benne lesz az exercise.
Úgy épül fel, hogy van egy csv ami tartalmazza az összes edzést, de csak nagyvonalakban, viszont leírja, hogy melyik .blob-ban van részletesen leírva az edzés.
-
Dokker2
tag
Egy ideig én is rámentem arra hogy minel tovább birja az óra mert hogy az milyen jó....Aztán már csak azt vettem észre hogy nem is használom és már az időt is sajnálom megnézni rajta nehogy 4 nap helyett 3 napot bírjon..........Nah a fenébe is mondtam... Pulzusmérés bekapcs, tekerő, karemelés bekapcs always on bekapcs és ágyő
de hozzáteszem így is tovább bírja mint barmelyik volt androidos órám.........de hozzáteszem ettől még szerettem őket
-
anonymus89
addikt
Gear S3 aktív pulzus mérés nyáron bringával legalább napi 1 óra gps idővel és reggel 8-18h között aktív bluetooth kapcsolattal bírt 2.5-3 napot.
Nekem most ugyanez a szisztéma 4 nap.Más: azt vettem észre, hogy több hetes készenlét újraindítás nélkül sajnos laggolást okoz az óránál.
-
flexomaci
tag
Enyém kb. 1 éve van meg. Lte, gps állandó, zene olyan 3-4 óra naponta, mindíg van óra bekapcs. Pulzusmérés csak edzéskor, hisz magamtól is érzem, ha esetleg felmegy a pumpa. Estére szépen le is merül. De mivel nincs szükségem az alvásom monitorozására, így nyugodtan fel tudom rakni töltőre, miközben alszom. Sajnos ébresztő után már hiába jelzi, hogy kevés volt a mélyalvás. A problémát utólag nem tudom módosítani. A melóhelyen nem néznék jó szemmel.
-
Shader
aktív tag
Adatok exportja bármiből bármibe: SyncMyTrack
A fizetős automatice szinkronizál.
SHealth-ból is. (Developer módba kell tenni az Shealth-ot: beállítások --->névjegy 10x megbökdösöd a buildszámot) (meg persze engedélyezni kell külsö app hozzáférést az SHealthoz a beállításokban azt is). -
szilasz007
aktív tag
Udv!
En ahogy elolvastam a reviewjat, penzt nem adnek erte. Ugyan azon aron a Galaxy Watch sokkal jobb erteket kepvisel. No brainer. Nekem mikor a csak bluetooth alapu adatatvitelt irtak, kisse elsirtam magam.
A Watch legalabb kepes onnaloan wifirol is mukodni, talan majd ujra elerheto lesz rajta a fizetes is jovore, a Samsung Health egeszseg es alvas kovetesre nagyon jo.Irtad a sportot. Pulzus kovetes kicsit kohogosebb. Kirandulasra jo, 130-140-es pulzusig szerintem jol mer, osszevetve egy Garmin pantos meressel tisztan latszik, hogy a 160-as csucsokat nem szereti, sokkal egyenletesebb HR gorbet mutat a vegen. Viszont kaloriara kb hasonlot szamit meg igy is. Adatok teren, van az oran Strava, Samsung Healthbe lehet Stravabol importalni, Stravaba meg tud szinte minden ami szamit importalni. Ez meg fontos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Linux kezdőknek
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest