- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
MaCS_70 #7013 üzenetére
Akkor bekapcsolva hagynám a wifit, ha valóban minimális fogyasztással működne. Mivel a tegnapi napom ráment az óra megismerésére, illetve a beállításokra, ezért majd a következő napokban fogom több opcióval tesztelni az üzemidőt, és eldönteni, mi a legoptimálisabb.
Amúgy be lehet állítani, hogy ha nem vagyok telefonközelben, akkor a fő képernyőn felül ne jelenjen meg a "nincs telefonnal kapcsolat" ikon?
-
Ubul86
őstag
válasz
MaCS_70 #6692 üzenetére
mondjuk pofám nem lenne ilyenekre
most voltak babafészekért, 45 km-t utaztak, 5ért hirdettem, nem alkudtak. 4ért odaadtam, mert hogy benzinköltség. Nézett a csaj hogy miért akarok visszaadni 1000 ft-ot. Azért, mert anyuka, és ha képes volt elutazni ennyiért, ne egy kismamát húzzak le (még ha nem is lehúzás volt).
Nekem többet ér az, ha valaki innen boldogan távozik (még ha képletesen is, értem ez alatt postázás) és hogy jó helyre kerül az, amit eladunk. De ugye azért van mindennek határa
-
Ubul86
őstag
válasz
MaCS_70 #6690 üzenetére
azért kivételek mindig vannak bármilyen eszköznél. Megnézed hardveraprót, legolcsóbb 35ezer
jofogáson is, bár van 32ért is, de az nincs odaírva hogy van -e hibája, stb, meg hogy mekkora.mindenki annyiért árulja, amennyiért őneki még megéri eladni
de mindig azt mondtam, hogy azért, mert valami ér 35öt, de valaki eladja 25ért, akkor az nem egyenesen arányos azzal, hogy most már max 25 vagy alatta mindennél, különben túl van árazva.
-
kenwood
veterán
válasz
MaCS_70 #6246 üzenetére
Marmint hova jelentkezik be kamu mac cimekkel ?
A mac egy Layer 2 cim, csak a default gateway latja, a belso halozatrol az nem tud kijutni. Az ip packetben minden egyes hop-nal eldobasra kerul az aktualis mac,es az adott router a sajatjat irja be helyette.
Mac valtogatasnak max. akkor van ertelme, ha nem sajat routerre (AP-ra) csatlakozol, pl : publikus wifik. Igazabol ott se sok, mert hiaba szerzi meg a starbucks a mac addressedet, semmit nem tud kezdeni vele. -
válasz
MaCS_70 #6212 üzenetére
Experience store-ba bementem, ott azt se tudták, hogy van ilyen funkció.
Aztán members appban, emailen, élő chaten, ott ajánlotta a srác, hogy csinálnak ilyen távsegítséges cuccot, amikor bele másznak a telóba, ott is magyarázni kellett a csajnak, hogy mi ez a funkció és miért hiányzik nagyon nekem, ott mondta, hogy továbbítja a dolgot és visszajelez.
A visszajelzés az volt, hogy kitörölték a funciót, csak az alkalmazásban van ugyan úgy benne, csak semmit se csinál.
Szerintem az elő chat a legalkalmasabb, az emailezgetéa nagyon elnyúlik. -
-
Shader
aktív tag
válasz
MaCS_70 #4606 üzenetére
Igen.
Véleményem szerint, pont a multiSim (voLTE) teszi totálisan magasabbra minden eddigi óránál. Eleve a SIM klónozás egy régi hiányossága volt a GSM rendszereknek. Most megtalálta az igazi értelmét.
Hívnak, mindig látom.
Bárhol, bármikor megkapom az adatüzeneteket.
Mindig, mindenkor frissítenek az órafelszínek (időjárás, Shealth, )...
Még ECG/PPG érzékelővel (esetleg bőr vezetőképesség, azaz verejtékezés érzékelővel ) lehetne fokozni a tudását, de majd a következő generáció....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest