- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanál01
tag
válasz
Grawens #6044 üzenetére
Sziasztok, köszönöm tényleg a segítő hozzászólásokat. Gyári vissza állítás, kikapcsolás nem segített. Sajnos nem vagyok annyira ügyes kezű, de elsőre az eladóval próbálnám rendezni a dolgot.
Rámentem hogy Rotarity Test, de nem reagál semmire, resetre se, mit kell tenni ott? Csatolva a kép, köszi szépen előre is. (46os LTE)
[kép] -
Yager01
senior tag
válasz
Grawens #4561 üzenetére
Szerintem nem. Nekem ez van most fent R805FXXUFSK2
SM-R805FZSATMH.A gond az, hogy nem találok felületet ahol tudnám hogy mi az aktuális rom úgy mint mondjuk a samifirm-en telefon esetében. A problémám onnan indult, hogy Samsung pay-t akartam felrakni de a folyamat elakadt a végén mikor a régió választó menünek kellett volna megjelennie. Valaki azt írta, hogy ne erőlködjek mivel már nem müködik a Samsung pay, de addig senki nem cáfolta vagy erősítette meg
-
Macika66
őstag
-
Macika66
őstag
válasz
Grawens #3621 üzenetére
Az enyém soha nem kapott vizet.
Előbb a karmozdulatra bekapcsolás nem működött.
Akkor full reseteltem, megjavult.
Ezt még eljátszotta egyszer, akkor is megjavult pár napra, majd onnantól se kép, se hang.
Bevittem a szervizbe, ott is produkálta természetesen a hibát (szerviz menüből le is teszteltük a szenzorokat, látszott a döglöttség).
3 hétig nem történt semmi, majd amikor érdeklődtem, adtak egy újat. -
taranis
addikt
válasz
Grawens #3136 üzenetére
Azért kérdezem, mert nekünk nemrég Samsung mosógépet kellett szervizbe küldeni, ahol a Samsung külön kérte, hogy a saját warranty cardjuk legyen kitöltve, addig el sem indították a folyamatot. Vissza kellett mennem a Media Marktba, ahol nem is értették, hogy mit problémázik a gyártó, de rendesek voltak és kitöltöttek nekem egy Samsungos warranty cardot.
-
lcdtv
tag
válasz
Grawens #3055 üzenetére
nem semmi 135 font. mondjuk cserélni nem tart sokáig a video szerint. de tényleg 73eHUF egy ilyen bizbazért. most néztem hogy az nem is a lünetta nálad
-
Shader
aktív tag
válasz
Grawens #3068 üzenetére
Nem tudom mi okozhatja.
Legvalószínűbb, hogy pont a barométerében van egy kicsi mérési hiba.
Az asszony 42-e pontosabb, de 1-2 méter eltérés ott is előfordul.
Ha kézi módban ráállítom a pontos magasságot, 5-10 perc múlva átugrik egy még pontatlanabb értékre.
Ezért ezt a részét nem is nagyon értem... -
Shader
aktív tag
válasz
Grawens #3046 üzenetére
A barométer alapvetően a relatív magasság méréshez kell.
A Samu gondolt a hegyi túrázókra/bicajosokra.
Ahogy már írták előttem, használ hozzá hálózatot. Mér egyet, lekéri a cellainfó alapján a helyzetet (épületben is működik), talán GPS-t is használ hozzá és összeveti az alaptérkép adataival. Véleményem szerint összességében jól csinálja amit csinál. Nekem 30 métert csal, de atom pontosan mindig annyit, mindenhol.
A barométer szenzor:
Szerintem is a használat során lehetnek vele gondok (eltömődés/oxidáció), de időnként célszerű (pl. szutykosabb élővizi fürdés után) langyos vízben meglötyikélni és kiprüszköltetni belőle a vizet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest