- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee19
senior tag
válasz
bajnokpityu #6748 üzenetére
Ha jól olvastam akkor, samsung pay nálunk még nincs és csak azzal működne.
-
Nimda
addikt
válasz
bajnokpityu #6294 üzenetére
Értem, tehát a legtöbb probléma a vizes környezet miatt alakult ki, nem valami gyártási hiba miatt. Akkor csak kerülni kell a vizet és sokáig kiszolgál.
-
válasz
bajnokpityu #6282 üzenetére
A Samsung régebben is rendszeresen játszotta el, hogy szimplán letagadja a fődarabcserét. Sőt, gyakorlatilag kicserélt eszközökre fogta rá, hogy csak javította őket.
MaCS
-
csaba1203
addikt
válasz
bajnokpityu #6282 üzenetére
Nekem Euronics intézte ők nem tudom hová küldték de mikor visszakaptam megjavítva ezt mondták és kaptam erről papírt is....
-
paolinho
őstag
válasz
bajnokpityu #6134 üzenetére
Köszi, ránézek SzaZs-ra. Mondjuk ez a Matteo Dini is egy ügyes fazon, szép számlapokat kreál.
-
paolinho
őstag
válasz
bajnokpityu #6130 üzenetére
Biztos én vagyok a béna, de a Wearable-ben 15 db saját számlapon túl én csak viszonylag keveset találok, és azok sem tetszenek.
Ilyen van, hogy 6 db klasszikus, 4 db Minimalista, 5 db Trendi, 5 db Informatív, 2 db Egészség, 3 db Időközpontú, 3 db Háttérkép, 3 db Gyűrűk, és 6 db Kiemelt, amelyek fizetősek.
Nekem egy normális digitális kellene viszonylag nagy számokkal, és az sem baj, ha kicsit pofásabb.
Pl. valami ilyesmi:Vagy hol vannak elrejtve, ha még ezek felett is volna kínálat?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
bajnokpityu #6115 üzenetére
Nem kifejezetten pontos az óra pulzusmérése (nem csak ezé), és nekem az lenne a célom, hogy minél pontosabban tudjam monitorozni.
-
woreuth
csendes újonc
válasz
bajnokpityu #5989 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Akkor a Watch nyert
-
válasz
bajnokpityu #5869 üzenetére
Sajnos csinálja, nálad mennyit eszik a samsung health app?
Haverom Watch-án is 30-40%-ot eszik. -
válasz
bajnokpityu #5867 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy nekem 42mm-es Watch van. De akkor se kéne ennyire merülnie.
-
Tybike81
őstag
válasz
bajnokpityu #5836 üzenetére
Passz, nekem garanciás. Tmx oldalán rendeltem a szerviz futárt.
-
Tybike81
őstag
válasz
bajnokpityu #5834 üzenetére
Nekem a tmx-be volt az óra barométer problémával. Alaplapot és hátlapot cserélték, azóta tökéletes. Tökéletes munkát végeztek.
-
szokelaszlo
tag
válasz
bajnokpityu #5811 üzenetére
Én bajom hogy futok és kerékpározom rendszeresen.
-
farkas26
tag
válasz
bajnokpityu #5805 üzenetére
Az órán a 3 pöttyre csak a súgó jön be, nem találok olyan beállítást amit írsz.
Csak az a furcsa,hogy ha bármilyen jellegű sportot/mozgást indít; kerékpározás, jóga vagy köredzés esetleg séta akkor azokat mind folyamatosan méri, egyedül a futást nem akarja az óra.
Dokker2 ott is feltettem
Diokhanköszi megpróbálom ott is.
-
doongoo
addikt
válasz
bajnokpityu #5778 üzenetére
*mag-on, mert onnan vettem anno
-
Diokhan
addikt
válasz
bajnokpityu #5763 üzenetére
Amikor én mondtam, hogy az active2 nőies óra, senki nem hitt nekem
egyébként azon nincs oldalt érintő gomb, mindkettő fizikai gomb.
viszont a fizikai lünetta tényleg jobb. -
tazo31
csendes tag
válasz
bajnokpityu #5730 üzenetére
Melyek azok a tipushibák??
-
Diokhan
addikt
válasz
bajnokpityu #5699 üzenetére
Ez egész jól néz ki. Edzés közben mérte folyamatosan?
-
kovacs65
őstag
válasz
bajnokpityu #5498 üzenetére
Nekem van egy Blitzwolf asztali lámpám, azzal is OK.
-
mati12
senior tag
válasz
bajnokpityu #5494 üzenetére
Érdekes mert a Huawei P30 Pro fordított töltése meg tölti a Galaxy Watchot.
-
válasz
bajnokpityu #5498 üzenetére
Nekem a teljesen Samsung S2 óra töltőjére is panaszkodik. Tölteni ugyan hajlandó, de az írja, hogy használjak eredeti Samsung tartozékokat!
MaCS
-
anonymus89
addikt
válasz
bajnokpityu #5494 üzenetére
erről sem tudtam havernak van mate 20 proja de másik vezeték nélküli töltésre alkalmas mobilja nincs.
-
Diokhan
addikt
válasz
bajnokpityu #5485 üzenetére
Azért, mert 46mm watch-ban kb kétszer akkora az akku, mint a
42mm-es tesójában és az active2-ben is. Egyébként valóban majdnem ugyanaz, leszámítva az akku méretet és a Bluetooth 5.0-t. -
golan7
tag
válasz
bajnokpityu #5109 üzenetére
Rosszul emlékeztem nem Aliexpress-ről, hanem ebay-ről rendeltem. [link]
Akkor még kb. 2600ft volt! -
golan7
tag
válasz
bajnokpityu #5107 üzenetére
Van súlya, de meg lehet szokni és - szerintem - passzol az órához!
A csat ami egy kicsit kényelmetlen! -
kenwood
veterán
válasz
bajnokpityu #5068 üzenetére
Majd kiprobalom egyszer ugy,hogy ket ora lesz a kezemen, en meg a 20%on is meglepodnek,az 5 nekem nonszensznek tunik.
Van meg egy dolog, ami zavar au oraban,de ez gyanitom,egyeni problema.
Gyakran szoktam osszekulcsolni a kezeimet magam elott. Ilyenkor az meg oke,hogy ebred a kijelzo,a nagyobb gond,hogy eleg gyakran a belep valami speci menube. Talan a szamlap szerkeszto lehet,nem tudom -
Tybike81
őstag
válasz
bajnokpityu #4925 üzenetére
Nem lehet az izzadság, vagy a nedvesség zavarja meg? Nekem is elég pontatlan, mondjuk töltés után érdekes jól mér. Érdemes vajon emiatt szervizbe küldeni?
-
gyuri2008
veterán
válasz
bajnokpityu #4916 üzenetére
Tetszik a válasz
-
Dokker2
tag
válasz
bajnokpityu #4635 üzenetére
Múlt éjszaka tűnt fel nekem is. 2%-ot merült úgy hogy még az éjszakai módot is elfelejtettem bekapcsolni...... Tők állat
-
Keraa
aktív tag
válasz
bajnokpityu #4500 üzenetére
Bajnokpityu.Szerencsére ez sima Mate 20 és nem tervezem 10-esre frissíteni csak, ha lesznek róla + vélemények!😃
-
CB
senior tag
válasz
bajnokpityu #4296 üzenetére
Jó. Akkor hol kapható 60-ért 2 év garival HWGT2?
-
CB
senior tag
válasz
bajnokpityu #4285 üzenetére
Hivatalos helyről 60-ért? Dobj egy linket.Galaxy Watch viszont kapható 70 fölött kicsivel webshopból.
-
haxiboy
veterán
válasz
bajnokpityu #4241 üzenetére
Egy ki-be jelentkezés segíthet, ha nem akkor supportnak kell írni.
-
doongoo
addikt
válasz
bajnokpityu #4241 üzenetére
nálam nincs a Curve ügyfélszolgálat a helyzet magaslatán:
Miután be volt már rendelve a saját bankos kártyám a curve alá (igazolva - verified is volt a mikroterhelés általl kapott kóddal) , de ennek ellnére sem engedte aktiválni a Curve kártyámat (beírtam az utolsó négy számát ennek, de hiába, újra kérte), ezért írtam nekik. már 4 napja. Aztán tegnapelőtt érdeklődtem, hogy mi a helyzet, mert még nem jött válasz. Erre tegnap jött a rizsa , hogy leterheltek, de töröljem a beregisztrált saját bankos kártyát, majd vegyem fel újra. Töröltem is, majd újra fel is vettem, DE: hiába terheltettem háromszor is a verify menüpont alatt, csak nem jött rendes tranzakciós aktiváló kód (mindháromszor csak azt írta, hogy CRV* card verification). Így most nem tudom igazolni a saját bankos kártyámat és emiatt nem is tudok a Curve kártya aktiválásra továbbmenni...
Persze, amikor anno eredetileg hozzáadtam, akkor azonnal jött a kód. Most várom, hogy hátha pár nap múlva a bankszámlakivonaton látni fogom a kódot.
A fentiek után kaptam este későn még egy emailt az ügyfélszolgálattól (gondolom az érdeklődésemre/sürgetésemre válaszként) egy linkkel, hogy töltsem fel az igazolvány képeimet és egy selfiet a Curve kártya aktiváláshoz. Ezt még nem léptem meg.
Tippetek? Megpróbáljam annak ellenére, hogy a saját bankos kártya még nem igazolt, vagy inkább várjak? -
haxiboy
veterán
válasz
bajnokpityu #4236 üzenetére
-
mati12
senior tag
válasz
bajnokpityu #4236 üzenetére
Rendelj kártyát a Curve kártyához és miután elfogadta megváltozik a Curve státusza is. Utána tudod majd csak aktiválni a Curve kártyádat.
-
kdennis
aktív tag
válasz
bajnokpityu #4190 üzenetére
Tárcsázóba: *#0*#
(szervíz menü) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bajnokpityu #4065 üzenetére
-
csaba1203
addikt
válasz
bajnokpityu #4099 üzenetére
Köszi ránézek
-
csaba1203
addikt
válasz
bajnokpityu #4063 üzenetére
Szabolcs féle merre található?
Egyébként a fekete számlapok a legtakarékosabbak erre rájöttem én is. -
gyuri2008
veterán
válasz
bajnokpityu #4069 üzenetére
Az active 2 re gondoltál?
-
Shader
aktív tag
válasz
bajnokpityu #4063 üzenetére
Én Facer párti vagyok. Szeretem, ha több adatot látok az órán. Főként időjárás adatokat. Ez biza meríti az akkut, mert sokszor lekéri a helyadatokat. Ez van, én elfogadom. Múltkor a Galaxy Storeból raktam egyet fel, de kb. 10 óra lett az üzemidő.
le is szedtem...
Szóval sokat számít.
Ui.: ami merít még sokat (LTE ) ha szar a 4G lefedttség. Annyira keresi/póbál csatlakozni LTE-re, hogy jellemzően ilyenkor melegednek is túl (GSM chip). -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bajnokpityu #4055 üzenetére
Monitorozza valahol az akkuidot az óra?
Kíváncsi lennék, akkor nálam mi a gond.
3 naptól többet nem bír, ez biztos. -
Shader
aktív tag
válasz
Nekem az LTE-s 46-os 23 óra.... P:
Foly. pulzusméréssel, kb. 12 órafelszín+ Facer+Mr.Time plattformok.
8-as fényerőn. -
sugarforce
addikt
válasz
Kompromisszumokkal valoban.
-
KZP
őstag
válasz
Azért pl. folyamatos pulzus méréssel nem fog menni 4-5 napot, szerintem.
-
CB
senior tag
válasz
bajnokpityu #3872 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok. Nekem holnap jön meg az órám.
Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.Más:ébreszt valakit az óra? Rezgéssel, vagy hanggal? Könnyen fel lehet rá ébredni? A beállított időben ébreszt, vagy van inteligens ébresztés?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #3845 üzenetére
Nagyon megkoszonnem, ha valaki elmondása, hova irhatom be úgy a kuponkodot, hogy ne kerüljön pénzbe a számlap. Nagyon szép a designja
-
GeoJoe
senior tag
válasz
bajnokpityu #3826 üzenetére
Gondoltam rá én is, hogy vlmi gagyi mp3-at rakok rá de azért fizetek spotify-t h arról válogathassak :/ gondolom az a bitráta már túl nagy neki
-
GeoJoe
senior tag
válasz
bajnokpityu #3804 üzenetére
Ha ezt bt fülessel akarod felejtsd el, túl gyenge hozzá. Ahogy mozgatod a karod futás közben úgy szakadozik a zene. (Buds-ot használok) Nagyon szabadulnék az órától de az újabbaknak üveg a széle, lezúznám hamar :(
-
CB
senior tag
válasz
bajnokpityu #3721 üzenetére
"galaxy watch 2 esetleg? EKGval, valódi forgós lünettával? az kéne, de ez az activa 2 nekem elég csajos
"
Na, az menő lenne. A watch aktiv2 sajnos csajos is, és az érintés érzékeny lünetta nekem nem tetszik. Én hiába tapogatom, sokszor nem azt csinálja amit akarok. Nincs meg a kattanó, kattogó érzés sem.
Na meg az üveget nem védi semmi. -
Tybike81
őstag
válasz
bajnokpityu #3725 üzenetére
Hogy lehet beállítani, hogy magyarul mondja a dolgokat?
-
CB
senior tag
válasz
bajnokpityu #3713 üzenetére
Hát, üzenetekre én sem óráról szeretnék válaszolni, még ha tudná is.
Az utóbbi időben sokszor megtapogattam a Huawei watch GT2-t, de a kijelzőjét sem látom olyan szépnek, mint a Samsung watch-ét, hiába dícsérik mindenhol annyira.
A forgatható lünetta pedig funkciókra és érzésre is nagyon jó, imádom tekergetni.
Ez meghibásodni nem szokott? Mondjuk már majdnem teljesen átolvastam a fórumot, és nem találtam ezzel kapcsolatos hozzászólást, inkább a magasságmérővel, légnyomásmérővel kapcsolatosakat.
De az OFF óra üzemideje is tetszene.... -
thamasz
senior tag
válasz
bajnokpityu #3653 üzenetére
Pl? Melyik akciós ajánlott?
-
guriga1234
addikt
válasz
bajnokpityu #3607 üzenetére
Érdekes statisztika. Akkor itt az enyém: az enyém hibátlan, a fiamé, a nejemé és a menyemé is, tehát 100%
-
csaba1203
addikt
válasz
bajnokpityu #3607 üzenetére
Nekem eddig még minden működőképes rajta 1 hónap után.
Van 2 év Samu garanciám de addig biztos nem lesz nálam,mert jön majd az utódja és ha beesik az ára,akkor cserélem majd. -
Shader
aktív tag
válasz
bajnokpityu #3469 üzenetére
Az Shealth-ot developer módba kell tenni:
Shealth------>beállítások-------> Shealth névjegyére 10x gyorsan rábökni és ennyi. -
Sirandrish
legenda
válasz
bajnokpityu #3456 üzenetére
Nem ír semmit..annyi van hogy amikor így elkezd hülyeséget írni, akkor egy idő után megszünik a pulzusmérés, és lényegében "kihuzza", hogy akkor ő ezt most inkább nem mérné..
-
Shader
aktív tag
válasz
bajnokpityu #3452 üzenetére
SHealth majd SyncMyTrack-el adatok átvitele bármely másikba. (Strava,Runtastic....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Windows 10
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest