- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz
Yager01 #5340 üzenetére
mint írtam fenntebb, hosszan nyomod alsó gombot a wifi downloadra is, a várakozós nem működött nálam sem szívtam vele ma hajnalban bőven
aztán "tülrelmesen várj az ap..." türelmes voltam majdnem egy órát aztán YT-n láttam, hogy ott is két klikk az alsó gombbal és már szórja is a wifit
a többit a leírás alapján csináltam, amit tegnap este linkeltek nekem, hogy hogyan smit. és ma már fizettem is egyet az órával
nem jött sms-re curve appban megadtam a másik számom, a 30-asra nem jött sms, a 20-as számomra rögtön megjött. -
radar
tag
válasz
Yager01 #4519 üzenetére
Az óra felkészítése SDB-re:
7. Telefon Wear App: Backup készítés (opcionális... ha nem zavar, hogy újra belakod...)
8. Órán BT kikapcsol. Beállítások/Kapcsolatok/Bluetooth.
9. Ekkor az órának illene wifire fellépnie, ha nem, akkor, közel ugyanott a wifit állandóra állítani.
10. Órán fejlesztői mód engedélyezése. Beállítások / Névjegy (?) / Szoftver / Verzió. Verzió számot kell tapogatni boldogan sokszor, aztán egyszer csak szól az óra, hogy a mód engedélyezve.
11. Ezután debug módot engedélyezni lehet. Beállítások / Névjegy / Hibakeresés (?). Ez elméletileg a legalján jelenik meg.
12. Kellhet egy restart az órának, ha a következő lépéseknél problémák merülnek fel.
Innentől jöhet az SDB-s játék. első indításnál kérhet tűzfal hozzáférést a rendszertől. Ezt javallott megadni.
13. Az órán a Wifi beállításoknál az IP címet leírni valahova.
14. A következő parancsokkal szétbombázni az órát:
15. sdb connect 192.168.1.204 <- csatlakozás az órához. IP címet lecserélni a sajátra :p
Az órát közbe figyelni kell, mert ekkor kell megjelennie a kapcsolat engedélyezésének
16. sdb devices - itt kiírja a felismert eszközöket. Illene látszania az órának.
17. sdb shell launch_app csc-manager.csc-pre-configuration <- ettől az órán meg kell jelennie a 3 betűkódos gördülő listának, BTU kiválasz, óra újraindul, boldogság.
18. sdb kill-server <- ha az órán nem jelenik meg az engedélyezés connect kiadása után.
Ez esetben lehet újra indulni a connect-től. Ilyenkor az SDB ezzel a hibaüzenettel tér vissza:
device unauthorized. Please check the confirmation dialog on your device.
Ezeket a lépéseket ésszel ismételgetve előbb-utóbb sikerülnie kell.
19. Óra újraindulása után, újra párosít és ha volt backup, jöhet a visszaállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest