- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razer2000
újonc
válasz
szilasz007 #6899 üzenetére
Akkor úgy látom amíg nem adnak ki hivatalos támogatást ez füstbe ment terv :)
-
Razer2000
újonc
válasz
szilasz007 #6897 üzenetére
siker, már csak annyi hogy meg kell várni míg megjön a curve kártyám mert a virtuálisra azt irja nem támogatott kibocsátó
-
spanglee001
addikt
válasz
szilasz007 #6842 üzenetére
nem tudom milyen az a magyar bines.
tavaly csináltam a procedurát egy itteni leírás szerint és az otp mastercardot bevette.
-
gti16v
őstag
válasz
szilasz007 #6839 üzenetére
Köszi ez nem-nek,nem b@!szakszok,ezt a kérdést is lusta voltam fel tenni,2 hónapot vártam rá .-)
-
turbulencia8
őstag
válasz
szilasz007 #6814 üzenetére
Én sok appot vettem Tizenre, nem éget a vágy Google Wear-re való váltásra.
-
Sirandrish
legenda
válasz
szilasz007 #6795 üzenetére
Ezekszerint nem egyedi a gondom
-
Varoz
addikt
válasz
szilasz007 #6348 üzenetére
Már 2 éve megvan hibátlanul, nem akarok másikat venni.
Van telefonom amivel tudok fizetni, csak néha még egyszerűbb lenne az óra. De hát ez van. Mókolni, romolni nem akarok. Egyszer csak megoldják.
niklebiDe, a Samsung sara. Apple és Google Pay is van már, érdekes módon. A bankok saját appjáról nem beszélve. De ez a része ami nem igazán érdekel, vagy működik vagy nem.
-
csaba1203
addikt
válasz
szilasz007 #5985 üzenetére
Semmi értelme nincs csak dizájn változott a hw ugyanaz kicsivel több ram szóval nincs érdemi előrelépés....
-
Norbi.
őstag
válasz
szilasz007 #5985 üzenetére
Én biztos nem váltok. Nem látom értelmét.
-
szokelaszlo
tag
válasz
szilasz007 #5700 üzenetére
Köszönöm.
Én is igy gondolom.
Főleg hogy gyári a szoftver,és ez egy hardveres hiba. -
Impair1980
aktív tag
válasz
szilasz007 #5156 üzenetére
Nekem importálással működött egyszerre, minden hiba nélkül. Egy kamu irányítószámot kellett megadom és kaptam az SMS-t!
Én is remélem, hogy működni fog sokáig. Lehetséges, hogy a kialakult vírushelyzet miatt enyhítettek a korlátozásokon és engedik a nem UK-s ügyfeleknek is használni! -
Impair1980
aktív tag
válasz
szilasz007 #4654 üzenetére
Frissítettem! Működik a SP is! Most fizettem!
-
headhunter86
senior tag
válasz
szilasz007 #4654 üzenetére
Nekem ez van egy hete, semmi bajom vele. Durván 3 nap akkuidő jön ki, de nemrégiben írtam is erről.
-
Airzsolti
kezdő
válasz
szilasz007 #4360 üzenetére
Sziasztok!
A linkelt forumon valaki leirja lepesrol lepesre Active 2 regio valtadat (95-ös bejegyzes). Végigcsinaltam, es működik.
-
hematoma1
senior tag
válasz
szilasz007 #4570 üzenetére
Beállítás után felveszi a teló nyelvet az oké.Ha az órát újra indítom akkor román nyelven indul az óra.Csak gondoltam úgy fellehet rakni a xeh romot mint a telefonnál.
-
Airzsolti
kezdő
válasz
szilasz007 #4360 üzenetére
Köszönöm szépen, megpróbálkozom vele!
-
Ubul86
őstag
válasz
szilasz007 #4284 üzenetére
köszönöm, runtasticot használom , átszoktam endomondo-ról, ha már futás, de ha nem vészes az adatimportálás az egyes oldalak felé, akkor inkább samsung, ha már a telefon is az. Természetesen sport felől ha komolyabb lenne a futás, akkor inkább Garmin, de arra perpill nem akarok dupla annyit költeni
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szilasz007 #4284 üzenetére
Nem ugyanannyiba kerülnek. 60a hüvely, és 90korul a watch46mm.
-
Impair1980
aktív tag
válasz
szilasz007 #4038 üzenetére
Valóban engedi, hiába szürke az ország. Köszönöm!
-
kislaci
senior tag
válasz
szilasz007 #4027 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, írj a supportnak, majd kell küldened egy selfiet meg két képet a személyidről vagy jogsiról, vagy útlevélről.
-
nylacika
aktív tag
válasz
szilasz007 #4027 üzenetére
Az a baj, hogy már megvolt az azonosítás, azzal nem is volt gond. 6 jegyű kódot írtam be, ott is a kártyám. A Curve ügyfélszolgálat jótanácsa: Verify your card! Válszoltam, hogy köszönöm, nem ezzel van a gond, az aktiválással... Most ismét várom a válaszukat!
-
kislaci
senior tag
válasz
szilasz007 #3959 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy nekem így nem csatlakozott az órához, a helyes parancs nálam: sdb connect 192.168.0.129:26101
Ha a portot nem adtam meg(26101), akkor failed volt.
-
nylacika
aktív tag
válasz
Teljes siker! Köszönöm a ránk szánt időt!!!
-
nylacika
aktív tag
válasz
-
szilasz007
aktív tag
válasz
szilasz007 #3851 üzenetére
Gondoltam kibővítem az eredeti üzenetemet, mert páran írtak nekem, kik vagy szakmailag, vagy angolba nem érezték magukat magabiztosnak az órán régió kód állításában és laírom a lépéseket:
SDB begyüjtése:1. [link] <- Innen letölteni az attachment résznél található első filet (SDBstarterKidv1.zip)
2. Kibontani. Ez tartalmazni fogja ay SDB-t a szélrózsa összer operációs rendszerére, ismételten zippelve.
3. Kibontani a nekünk kellő zipet, pl Win 10 esetén: sdb_2.2.60_windows-64.zip feltételezve, hogy 64 bites Windows használsz. Ha bizonytalan vagy, használd a 32 biteset, mennie illene. Vagy egyszerre nyomd meg a windows és a pause gombot, hogy a rendszer információból leolvasd, 32, vagy 64 bites Windowsod van-e. Ezt a zipet javaslom a C:\-be egy új alkönyvtárba kibontani. Pl Alma.
4. shellt nyitni command prompt-ba: futtatásba beírni cmd és enter
5. elnavigálni az "Alma" könyvtárba: cd Alma\data\tools <- az SDB.exe a data\tools alkönyvtárba lesz.Az óra felkészítése SDB-re:
7. Telefon Wear App: Backup készítés (opcionális... ha nem zavar, hogy újra belakod...)
8. Órán BT kikapcsol. Beállítások/Kapcsolatok/Bluetooth.
9. Ekkor az órának illene wifire fellépnie, ha nem, akkor, közel ugyanott a wifit állandóra állítani.
10. Órán fejlesztői mód engedélyezése. Beállítások / Névjegy (?) / Szoftver / Verzió. Verzió számot kell tapogatni boldogan sokszor, aztán egyszer csak szól az óra, hogy a mód engedélyezve.
11. Ezután debug módot engedélyezni lehet. Beállítások / Névjegy / Hibakeresés (?). Ez elméletileg a legalján jelenik meg.
12. Kellhet egy restart az órának, ha a következő lépéseknél problémák merülnek fel.Innentől jöhet az SDB-s játék. első indításnál kérhet tűzfal hozzáférést a rendszertől. Ezt javallott megadni.
13. Az órán a Wifi beállításoknál az IP címet leírni valahova.
14. A következő parancsokkal szétbombázni az órát:15. sdb connect 192.168.1.204 <- csatlakozás az órához. IP címet lecserélni a sajátra :p
Az órát közbe figyelni kell, mert ekkor kell megjelennie a kapcsolat engedélyezésének
16. sdb devices - itt kiírja a felismert eszközöket. Illene látszania az órának.
17. sdb shell launch_app csc-manager.csc-pre-configuration <- ettől az órán meg kell jelennie a 3 betűkódos gördülő listának, BTU kiválasz, óra újraindul, boldogság.
18. sdb kill-server <- ha az órán nem jelenik meg az engedélyezés connect kiadása után.
Ez esetben lehet újra indulni a connect-től. Ilyenkor az SDB ezzel a hibaüzenettel tér vissza:
device unauthorized. Please check the confirmation dialog on your device.Ezeket a lépéseket ésszel ismételgetve előbb-utóbb sikerülnie kell.
19. Óra újraindulása után, újra párosít és ha volt backup, jöhet a visszaállítás.
Remélem a magyar nyelvű menü pontokat tényleg így fordították. Éjfél van, vár az ágy és nem volt semmi kedvem magyarra állítani az órát, hogy meggyőződjek róla. Ahol bizonytalan voltam, megjelöltem kérdőjellel.
Remélem ezek alapján mindenkinek sikerülni fog. Aki már valaha berhelt Androidot, annak ez nagyon ismerős lesz. Tégla esélye kizárt és a Paynek magától nem sokára magától meg kell jelennie és nagy boldogat értesít e tényről az óra is.
-
bpeterm
csendes tag
válasz
szilasz007 #3856 üzenetére
Sajnos csak MasterCard és Visa kártyát fogad el ez is. Maestro-t nem enged regisztrálni...
-
CB
senior tag
válasz
szilasz007 #3896 üzenetére
Én ezt találtam. Kicsit húzós a progi ára, de kipróbálom.
-
JMarty
tag
válasz
Azt megkérdezhetem, hogy milyen címmel regisztráltál? Nekem azt írja, hogy registration failed mikor hozzáadom a kártyát, mert szerinte nem egyeznek az adatok a bankkal.
-
guriga1234
addikt
válasz
szilasz007 #3883 üzenetére
Én azt a gyári műanyagot is azonnal leszedtem.
Sok órám van, van köztük kifejezetten drága is (nem okosóra!). Tudok vigyázni a dolgaimra, soha nem volt egyikkel sem "baleset", mint karc, törés, stb. -
goop
őstag
válasz
Köszi, siker, már csak a fizikai curve kártya kell, és már próbálom is ki. Régi álmom valósul meg végre, órás fizetés.
-
válasz
szilasz007 #3860 üzenetére
Kár, hogy nem megy. Az apple watch-al már kb 3-4 hónapja megy a revolut,iszonyú kényelmes dolog. Nem akarok még egy fintech kártyát (trensferwise-om is van)
Azt viszont nem nagyon vágom, hogy lehet, hogy offline-ba is tudok vele vásárolni (telefon és net nélkül),ahogy írtad Te is a samsug watch-nál. -
z67
őstag
válasz
Szuper, sikerült, köszönöm!
-
mati12
senior tag
válasz
És mi a helyzet ha alapból rajta van az órán a Samsung Pay az óra alkalmazásai között? Csak azért kérdezem mert én mindenféle "mókolás" nélkül eljutottam az órán és a telefonon is odáig ahogy te írtad. Igaz kipróbálni nem tudtam idáig mivel a valódi bankártyámat nem merem regisztrálni az alkalmazásban.
-
válasz
Esetleg Revolut kártyával is megy?
Vásárláskor a telefonnak is nálad kell lennie?
Mennyire érzékeny az NFC chip az órában? -
kislaci
senior tag
válasz
szilasz007 #3856 üzenetére
Ezeket értem, de mikor regisztráltam curveon akkor kért egy pin kódot. A meglevő magyar bankkártyám bevittem az appba. Csak majd ha fizetni fogok, nem tudom, hogy a curve pinje kell vagy a magyar kártyámé.
-
kislaci
senior tag
válasz
szilasz007 #3854 üzenetére
És a curve kártya pinjet kell még adni vásárláskor ugye? Az nem baj hogy a curve kártyám még nem jött meg? Attól tudom használni órán?
-
kislaci
senior tag
válasz
Köszi szépen, megrendeltem a kártyát, most jön majd a kettes pont, ami kicsit bonyolultabb a tűnik. Mindenképp meg kell várni a kártya érkezését? Mármint a curve kártyáét.
Gyors kérdés még :
Attól hogy btu lesz az óra attól még magyar nyelvű marad ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged