- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
Üdv! Kérdésem lenne az órával Samsung Health-et használókhoz! Hogy a búbánatos anyámkínjában lehet kikapcsolni, hogy kilométerenként elpofázzon mindent? Próbáltam a telefonban, próbáltam az órában, de nem leltem rá megoldást. LTE verzióként külön használva is folyamatosan ugat nekem minden kilométerben...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
jose999
senior tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy a 42-es LTE modell akkuja kb mennyit bír ki? Köszönöm szépen a választ!
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
Carambola
tag
Sziasztok. Eddig 6-7 napig bírta az aksi. Az utóbbi 2 hétben leesett 3.5 napra. Az akkufogyás részletezőben a névjegyzék eszi meg a 75%-t a fogyasztásnak. Hiába kapcsolom ki, törlöm le a widgetekből, mivel gyárilag az órán van, visszajön.
Tud valaki megoldást, illetve hasonló tapasztalat? -
DonMaster
addikt
a link 404 de galaxy watch 46mm -es tehát a cikkben szereplő
lte-vel lehet telefon nélkül is netezni telefonálni.
bt verzioval telefonnal lehet telefonálni mármint kb mint egy kihangosito smst irni stb.iphone-nál nem megy a hivás
többi amúgy megy, messengernél szoktam írni de csak rövideket vagy kész dolgokat , másképp elég nehéz rajta gépelni
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
spanglee001
addikt
válasz spanglee001 #3386 üzenetére
meg is érkeztem , s3 frontier megy szervízbe aztán ha menthető megy eladóba. Nem látok semmi extrát a frontierhez képest, csak hogy csúnya meg kell szokni, ha mégsem akkor keresek rá fekete védőburkot
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
aram01
nagyúr
Sziasztok ne nézzetek madárnak legyszi, de lenne egy kérdésem.
Ez az óra a fenti teszten levő ? Nem szeretnék melle nyúlni.
https://www.mediamarkt.nl/nl/product/_samsung-galaxy-watch-46mm-zilver-1587047.html.
Kerdeseim: wahtsapp üzeneteket fogad? Válaszolni tudok rá? Esetleg hívásokat is indítani/fogadni?
Bocs, de én már kicsit kiöregedett ebből. Segítsetek pls.
azt elfelejtettem hogy egy redmi note 7-el, és egy iPhone 8+al használnánk.(2db-ot)[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nagyúr
Üdv!
Ha be van kapcsolva az NFC,lehet már órával fizetni?Van már hozzá alkalmazás?
-
KZP
őstag
válasz timirosicka #3380 üzenetére
Szia!
Az óra hátulja úgy néz ki, hogy ha esetleg fémből is lenne, akkor is be van vonva valamilyen fekete anyaggal (talán műanyaggal?), így fémes rész nincs a hátulján.
A csatja fém, de mivel bármilyen szabványos szíj jó hozzá, így ez nem lehet akadály.
Én Huawei Watch 2-ről váltottam kb. 1 hete erre az órára, nem bántam meg.
-
nylacika
aktív tag
válasz SeatZola #3378 üzenetére
A watch sokkal többet tud az active-nál... Főleg, ha 77-ért esim-est vehetsz. fel sem merülne bennem, hogy melyik legyen. Természetesen a watch. Bár magamból indulok ki, de alap ennyi pénzért, hogy az órán kersztül tudjak szóban kommunikálni. És ez csak a watch-nál lehetséges, mert az active-ban csak vezérelni tudod akár a hívást, sajnos nem tudsz azon keresztül beszélni... Bár ezek az active 1-re vonatkoznak, de akkor is, dupla árért, ha ugyanazt is tudja...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
timirosicka
tag
Sziasztok
Szeretnék magamnak venni egy ilyen órát (vagy watch active-t) még nem döntöttem el.Egyenlöre azt szeretném tudni,hogy van-e köztettek,akinek nikkel allergiája van és viseli az órát.Nem találtam infót róla,hogy milyen anyagból készült az óra és a szíj csattja,viselhetik-e allergiások.
Köszönöm -
sbalu1
senior tag
Ismertek olyan appot amely hanggal jelezné, ha feltöltődött az óra, illetve ha annak egy beállított érték alá esett a töltöttsége?
-
SeatZola
őstag
Segítségét kérnék!
Most vennék egy Galaxy watchot. A dilemmám csak az, hogy egy watch 46mm lte-t 77eFt-ért vagy egy watch active 2 44 mm-t duó töltővel 135eFt-ért? Az activeban az ECG tetszik jobban, a watchban meg a nagyobb akku. Ha a duó töltő piaci árát leveszem, akkor az active lenne kb. 115-120eFt-ba. Ugye nem ér 40eFt-al többet az active, mint a watch?Rappi
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Rigormortiis #3374 üzenetére
Én sétálok és kocogok...GPS-el, és ott nekem is folyamatos a pulzusmérés...
Napi 1-1,5 órát, és bőven nem merül 30%ot, még megközelítőleg sem..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rigormortiis
veterán
válasz Sirandrish #3362 üzenetére
Igaz az enyém 42-es, de egy laza masfél órás futás simán kiharap belőle 30-35 százalékot. Persze ott folyamatosan megy a pumzusmérés és gps, úgyhogy érthető, csak ne írjunk olyat, hogy a sport nem befolyásolja.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
csaba1203
addikt
válasz Sirandrish #3370 üzenetére
Semmi csak,ahogy kinéz egybe a fej meg a kábel
Most indulok nyaralni és töltőhegyeket viszek és ezt ki tudnám váltani ha.....[ Szerkesztve ]
-
-
csaba1203
addikt
Használt már valaki közületek a gyári töltőfejen kívül másikat?
Mondjuk kipróbálnám az A8-am gyors töltőjét de félek tönkreteszi a bölcsőt.
Ez az egybe cucc elég gáz a Samutól azért. -
Sirandrish
legenda
válasz kovacs65 #3367 üzenetére
Hát szépen rajzolja kifele az útvonalat amerre járok, szóval szerintem igen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kovacs65
senior tag
válasz Sirandrish #3366 üzenetére
Olyan sport, amihez kell GPS?
Mert igazán az fogyaszt sokat.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Sirandrish
legenda
válasz Tybike81 #3365 üzenetére
Hát a pulzusmérést kikapcsoltam, és annyi. Napi 1-1,5 óra sport mellett ennyit bír.
AMi érdekes hogy amíg nem használtam sportra, addig is ennyit bírt...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tybike81
őstag
Milyen beállításokkal érted ezt el? Nekem nagyon max 3 nap.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Sirandrish
legenda
válasz csaba1203 #3363 üzenetére
Én nem repülök sehova..megy egész nap normálisan aztán annyi. De így nem is kell "finomhangolnom", mert ez így bőven kafa..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
csaba1203
addikt
Nálam is megvan a 3 lazán ha éjjel repülőn hagyom.
-
Sirandrish
legenda
Nah most hogy kicsit jobban tesztelgettem az órát, megnyugodtam hogy 4 napot kb mindenhogy kibír.
Hiába használtam sportra is, nem merült jobban mint korábban, szóval ez a 4 nap kb általános felhasználás melett stabílnak mondhatóEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyuri2008
veterán
Az óra működik rendesen mást gyártó által forgalmazott telefonnal is?
Pl.Redmi note 7 -
csaba1203
addikt
Ma jött frissítés Bt-s verzióra is független.
-
Grawens
senior tag
Mindenesetre érdekes. Mikor a másodikat is megvettem, rögtön frissült D8-ról E6-ra. Arra már nem emlékszem, hogy abban a pillanatban mobilneten (Telekom), vagy wifin csatlakozott a telefonom.
-
thamasz
senior tag
válasz Leonardo91 #3353 üzenetére
Pár hete én is ezen görcsöltem itt, hogy nem jön frissítés, az enyém is D8 végű, telekomtól vett lte 46mm. Nekem sem talál frissítést, lehet hogy nincs is, és ez is ugyan azt tartalmazza mint az E6 végű, csak a telekom miatt más a száma? Vagy csak a telekom alszik a frissítésen mint az S10 széria esetében? Nem sikerült még kideríteni. Minden esetre nem tudok olyan új funkcióiról, ami ne lenne benne az én órám szoftverében.
-
LalaApo
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudom frissíteni az óra szoftverét?
Köszi! -
Grawens
senior tag
válasz Leonardo91 #3347 üzenetére
Nekem FXXU1ESE6.
-
Leonardo91
senior tag
Sziasztok
Mi a legfrissebb szoft az esimes változatra?
Most ez van rajta FXXU1ESD8| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! Sikeresen odavertem az órám a kőporos falhoz, majdnem szívszélütést kaptam. Azért ez már hagyott nyomot a lünetta festésén, de nem vészes. Gyorsan berendeltem egy Ringke lünetta védőt, kíváncsi leszek milyen lesz, nem olcsó dolog, de néztem videókat róla, nekem nagyon bejön. [link] Inkább ez kapjon, mint az óra. Viszont ezt a fajta védőt nagyon nehéz eltávolítani a lünettáról, ha megunnám, egy videóban damil használatával vették le
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
DonMaster
addikt
válasz nylacika #3343 üzenetére
tunein de abbol is csak remote-van. spotify és tidal-nál nincs radio . más opcio nincs, maximum böngészö az orára, és ott a ha van a rádio-nak online felülete ami elis indul az még mehet akár, nem probáltam de anynit talán meg ér.
talán még ez [link] egy probát. az ingyenes kiprobáltam, bár ott a retro rádio megy 103.3FM-. de az viszont ugy ahogy az élő adás, tehát ez elég franko 870Ft-ért wifi-sen probáltam, gondolom lte-n is megy,. és BT fülessel, hangszoron tuti. [link]
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
nylacika
aktív tag
Üdv mindenkinek! Ma tettem szert az esim-es változatra. az óra már 9 hónapja hű szolgám, de ma váltottam. lenne is egy kérdésem. A fórumban nem találtam választ rá... Létezik olyan app, ami az online rádiózást teszi lehetővé az órán? Kerestem a store-ban, de nem találtam órára telepíthetőt...
-
csolaca68
tag
válasz guriga1234 #3338 üzenetére
Huawei p30 pron hétfő az első nap. Google fiókkal van szinkronizálva vagy a telefon naptár beállítását használja., azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
válasz guriga1234 #3338 üzenetére
Nálam is ez lenne a cél. Sajnos nem tudom sehol állítani és a telefonon jól van beállítva.
-
hitman77
senior tag
-
hitman77
senior tag
Ez is lehet, de ha nem veszem észre akkor nincs is. A GW-nál sem arról veszem észre hogy rezeg a kapcsolat meg szakadása miatt hanem hogy nem látom ág alkalmazásokban pl.
Csaba1203: neked sosem volt ilyen gondod? Értesítések jönnek nagyjából de az alkalmazások nem látják, nem frissülnek.
-
Tiger.
nagyúr
válasz hitman77 #3329 üzenetére
Samsungnal azért veszed észre, mert az rezeg ha megszakadt a kapcsolat, a watchnal nem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz hitman77 #3327 üzenetére
Én bippel használom az iPhont, de sokszor megszakad ezzel is a kapcsolat. Saját órájaval milyen lenne nem tudom.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
yodamester10
őstag
válasz Sirandrish #3318 üzenetére
Én pl ide feliratkoztam és elég sok óralapot leszedtem már tőle ami ingyenes.
-
Shader
aktív tag
válasz csaba1203 #3314 üzenetére
Pl.:
Facer
WatchMaker
Mr.Time.
Telepíteni kell az órára (Galaxy Store) vele együtt települni fog a teflonra is (ha nem, megtalálod őket a Google Playen).
Létrehozol egy accountot a teflonon lévő appban. És mehet a böngészés.
Áttöltéshez az órán futnia kell az adott appnak (órafelszínnek)!
Tapasztalat:
A Facer a legstabilabb, legsokoldalúbb. A Mr.Time jó lenne, de nincs pulzus megjelenítés.[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
i400
senior tag
válasz Sirandrish #3318 üzenetére
Ha minden igaz kell hozzá a Facer app és azon keresztül.
-
Sirandrish
legenda
És ezeket hogy juttatom el az órára? LEszedek gyors egy Vostokot
-
csaba1203
addikt
Amúgy a Galaxy Store mellett van még lehetőség Watch Face-k letöltésére?
Sok van de kevés az igazán nekem tetsző. -
Tiger.
nagyúr
válasz csaba1203 #3312 üzenetére
Igen, de a formája szebb, azt nem értem, hogy a kisebbet miért nem tudták így megcsinálni.
A kép innen van.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Grawens
senior tag
válasz kdennis #3307 üzenetére
Különös.
Pár nappal ezelőtt én is írtam róla, hogy az egyik 46-os LTE-n (ESE6) amit én használok, szintén az óralapokhoz köthető merülés volt megfigyelhető, de a restart minden esetben megoldotta. Hogy végül mi volt, nem tudom, mivel a telefonomat újraraktam és vele együtt az órát is. Azóta nem jelentkezett, még. -
kdennis
aktív tag
Nekem is frissült az eSIM es órám, most nézem hogy sokan írták hogy gyorsan merül az új frissítés miatt. Szóval akkor most mindenki aki lefrissítette fél naponta tölti? Ez katasztrófa... létezik custom rom órára? Így is naponta töltöttem hogy ne menjen 40 % alá de mostmár így ez nem normális.
-
Tiger.
nagyúr
Tényleg figyelmeztet a légköri változásokra?
-
Buci7
csendes tag
válasz DonDragonka #3249 üzenetére
Szia, Huaweien az akkunál bekell állítani mind a három app rész-t Samsung Accessory, Galaxy Wear, Illetve a plugint is, hogy ne alkalmazza rá az energia takarékosságot ( ne optimalizálja) mert különben lefog majd szakadozni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest