- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
burcsa9
friss újonc
-
-
Airzsolti
kezdő
Az a baj, hogy a pay-t hiába engedelyezed, jelenleg nincs olyan itthonrol elerheto bankkartya, amit hozzá tudsz rendelni.
A Curve működött egy ideig, de mar csak a brit Curve kártyát fogadja el a Samsung. Arra gondoltam, hogy egy kint elo ismeros cimere regisztralok be, aki megkapja es tovabbkuldi a Curve kártyát. Akkor talán az UK kartyanak szamitana. Errol van vkinek tapasztalata? -
rstwingo
tag
Tessék
-
kdennis
aktív tag
Szerintem azért csinálták, mert sokan hívogathatták a Samsung ügyfélszolgálatot, azok meg nem tudtak segíteni, ami a Samsungnak elég nagy blama, így hát jelentették, és azonnali lépéseket tettek ez ellen. Csak hát ha ez ilyen gyorsan megy, akkor miért nem kötnek szerződést legalább az ópétével... na mindegy. Nem tudjuk mi folyik a háttérben, kinek jó vagy rossz és kinek a kije és ki pénzel ki vagy ki nem.
-
niklebi
senior tag
Ha az óra újra indult a frissítés után, akkor törlődött a regisztrált kártya és azt már nem fogod tudni újra regisztrálni, mivel a Curve megtagadja a regisztrációt. Amíg én nem indítottam újra az órát addig látszott és működött az S.Pay-ban a regisztrált Curve kártya.
mati12:
Igen jó sokan ezért igényelték, de addigra bezárult a kiskapu. Remélhetőleg 2020-ban megoldják. -
niklebi
senior tag
Nem értem. Ha volt regisztrált kártyád az S.Pay-ban akkor milyen regisztrációt tagad meg. Ha nem frissítetted a Wearable alkalmazást akkor működnie kellene. A feletted lévő hozzászólásokban írtam le, hogy nekem miért nem működik már az S.Pay. Lehet, hogy náluk van valamilyen gond, mert nekem azt írja a support jelenleg nem elérhető. Várj egy kicsit hátha rendbe jön.
-
gaben1117
senior tag
Ugyanígy jártam én is és egyelőre nem találom a megoldást.
Curve kártyám már tuti aktív, mert ma fizettem vele a boltban. A samsung ügyfélszolgálat elhajtott azzal, hogy ugye nálunk nem támogatott még hivatalosan a Samsung Pay.
Curve topikban sem találtam hasonló problémát és ott is csak annyit tudtak javasolni, hogy próbáljam törölni majd újra felvenni a kártyát a samsung pay-be de sajnos nem segít. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged