- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
Tybike81 #5041 üzenetére
Nekem most kezdte el pár napja. 2 hónapig semmi baja nem volt. De egyik éjjel én is 5 emeletet másztam, illetve a napokban csökkent a magasságom. Esős időjáráshoz lehet köze?
Amúgy most manuálisan adtam meg neki a magasságot, eddig nem mászott el. Kíváncsi vagyok így milyen lesz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tybike81 #4926 üzenetére
nekem nem hiszem, hogy nedvesség zavarná, nagyon régóta cisnálja, és mozgásmentes napokon is hasonló, bár nem ennyire. egyszercsak: rossz idő jön, lecsökkent a légnyomás, meg hasonlók. sokaknak ilyenkor napokon belül meghalt, nekeem egy éve ilyen. 2 év garis, a végén beviszem, hátha lessz belőle valami.
-
kislaci
senior tag
válasz
Tybike81 #4752 üzenetére
Az óra dobozában vagy a csomagban már nem emlékszem, volt egy nyomtatott warranty, amire még a vásárlás dátuma sem volt rajta, meg egy nyomtatott számla. Ezeket vittem be meg az órát. A számla alapján ráírta a vásárlás dátumát a warrantyra a Samsungos csaj, és mondta higy így csak egy év a gari,mert ez a számla nincs lepecsetelve. Megcsinálták az órát. Aztán otthon az emailek között az óra vásárlási dátuma környékén a hardverker küldött egy jó két éves garis számlát, na ezt nem vittem be, de ha legközelebb gond lesz az órával, akkor már ezt fogom kinyomtatni és bevinni.
-
kislaci
senior tag
válasz
Tybike81 #4750 üzenetére
Első évben, és csak a warranty papírt vittem, ami az óra dobozában volt, mondta is a csaj, hogy rendben, de ezzel csak egy évig van gari. Aztán emailben találtam meg a pecsételt számlát, amin ott is van, hogy két év. Amit számlát papír alapon küldték az órával, az nem jó garihoz, az e-mailes viszont igen.
-
kislaci
senior tag
válasz
Tybike81 #4544 üzenetére
Nekem magától kapcsolja, állítani nem tudom, néhányszor bekapcsoltam a holdat, és egy idő után magától bekapcsolta, figyelembe véve a szokásaimat, kiirja értesítés e hogy pl 22:21-kor bekapcsolta a joeszakat mód. Kb fél órával előtte szól, hogy mikor fogja bekapcsolni, és elég pontosan sikerül is neki akkor kb mikor lefekszem.
-
Grawens
senior tag
-
Grawens
senior tag
válasz
Tybike81 #3047 üzenetére
Akkor ott tényleg megmakkant a szenzor, az pedig csak alaplapcserével orvosolható. Az viszont érdekes, hogy ilyen széles tartományban libeg, hogy ilyen szélsőséges értékeket mér. Amúgy erről a szenzorról van szó. Azt írja vízálló, de kérdezem én, a bejutó és a kis nyílásban a membránon lerakódó por mikrorészecskéi magas páratartalmú levegővel találkozva szerintem kettérúgja a szenzor valagát. Hátha valaki még vízbe is meríti.
-
Grawens
senior tag
válasz
Tybike81 #3043 üzenetére
Az attól függ, hogy a szerviz rendelkezik e a cserealkatrésszel, vagy neki is be kell rendelnie.
Amúgy mi a túróra jó az órában ez a barométer? Miért fontos tudni a légnyomás értékét? Azon kívül, hogy aktívan méri a tengerszint feletti magasságot és a légnyomást sehol nem látom ennek nyomát, értem ezalatt pl SHealth, stb. Ha nincs kalibrálva és elmászik az érték, attól még frankón megméri az emeletek számát, na de az tényleg más, ha semmit sem mér. Ennyi lenne csupán? Ennyi erőből UV indexet is mérhetne, annak sem látnám értelmét.
-
PedroPascal
őstag
válasz
Tybike81 #2868 üzenetére
*#0*# szervíz menüben a barométer FAIL hibás amikor nem mér. Újraindítás után néha működik. Jól mér aztán egyszer csak az eredeti érték 6-8 szorosát méri aztán megint jól mér. Csak kettőnknek van ez a hiba?
Pár napja mióta szarakodik a barométer az üzemidő kb felére esett 3-4 napból 2 nap lett. -
PedroPascal
őstag
válasz
Tybike81 #2866 üzenetére
Nekem 2x volt szervízben, mind 2x komplett belső csere. Decemberben vettem! Barométer szart be mindig előszőr és pár nap, hét utánna a többi szenzor. Pár napja írta itt valaki a barométer hülyeséget mér neki. Nekem is elkezdte megint vagy nem müködik vagy nem jól mér. Kb 100m helyett 80m jelzett ma pedig 600-800m között ugrál. Másnak rendben van a barométer mostanában? Ha ez nem tömeges problem akkor megint szervíz lesz. 46mm BT amúgy. 3x szervíz után lehet kérni cserét?
-
rstwingo
tag
válasz
Tybike81 #2864 üzenetére
Én magam szervizeltem, mert szerencsésen sikerült az alsó szenzor üveget összetörni.
Ebayról vettem komplett aljat minden belsőséggel együtt és lecseréltem a töröttet, utána tesztelve is volt medencébe üdülés alatt és nem ázott be.
Egy beázási pontja van és szerintem akinek beázik annak tuti ott folyik be, mégpedig a speciális JTag/USB csatlakozó fedelénél,ott van egy tűnyi luk ahova a kiszedő kampót/tűt lehet beszúrni -
-
troland26
őstag
válasz
Tybike81 #873 üzenetére
Hát olvasom , hogy pl a bluetooth hatótávja nem az igazi pl ezért is jó lehet ill laikusként az gondolom a gps pozicionálás ill követés talán pontosabb lehet ha mobilhálózathoz is kapcsolódik az óra ...ez a pontosabb gps/sportfunkciók miatt lehet lényeges ...szerintem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest