-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Regiee
aktív tag
válasz
thamasz #3151 üzenetére
Na odáig eljutottam, hogy aktiválva lett az esim.
Telefonból kivettem a másodlagos simet így hozzá is lett adva és párosítva az órával. DE...
Csak segélyhívást indíthatok. Térerőt mutat az óra elvileg minden jó. Valahol kell beírni pin kódot vagy valamit? Vagy mi van elrontva. Azért kabaré, hogy Telekomnál semilyen fórumon nem tudnak segíteni... -
thamasz
senior tag
válasz
thamasz #1961 üzenetére
Akkor ezzel én is bejelentkezem ide, üdv mindenkinek, a héten újítottam egy telekomos e simes 46mm változatot. Eddig minden frankó, csak az zavar, hogy egyelőre keresem az igazi óra számlapot, a bőség zavara, folyton cserélgetem őket. Ez új nekem, az első okos órám, eddig főleg automata vonalon voltam.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest