- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
válasz Badboys #9495 üzenetére
A Samsung sem szereti a burkolat kopást garanciális hibának tekinteni. A többi gyártó sem.
Ezzel az indokkal nem lehet cserélni.
Pláne ebben az országban. Olyan helyeken ahol létezik fogyasztóvédelem, nem egy vicces gittegylet működik ilyen néven, ott szerintem azért ki lehet csikarni belőlük. Ha nem is azonnal de némi hang felemeléssel, esetleg hatósághoz fordulással.Viszont lehet olyan javítás amely során technikai okokból szükséges a burkolat cseréje is, akkor van rá lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz Badboys #9491 üzenetére
Fizetősen javíttatni teljesen értelmetlen (értem ezt arra, hogy ha nincs garancia, vagy rövidebb és akkor romlik el, amikor lejárt már).
Egyik barátom óráját nemrég javították. Gyakorlatilag újat szereltek össze alkatrészekből neki (régebbi modell). Főpanel, akku, tok. Ha ezt ki kellene fizetni, lenne vagy 2x annyit, mint az óra új ára volt.Gippazoid Novelties Inc.
-
Floyd80
addikt
válasz Badboys #9474 üzenetére
Az Aqua papírján egy év van, de ott azt mondták, hogy intézik a gyárit is ha baj van, de persze franc tudja igaz-e. Ára tényleg jó volt, az 1 vagy 2 év nem érdekelt annyira, úgy láttam a más régiós LTE-s verziók voltak olcsósítva, az LTE meg nem érdekelt, mert akksi gyilkos.
Amúgy anno Samsung klímával jártunk úgy, hogy aki beszerelte az is valami szlovák importot hozott, persze nem szólt róla és mikor probléma volt, a hazai Samsungnak szóltunk, kijött az öreg az oktogoni Samu szervizből, szétszedte, mókuskereket kellene cserélni. Utána jött ki valami főnök, hogy a bácsi nem nézte a garanciát, hozzá se nyúlhattak volna, nem tud mit csinálni, örüljünk, hogy nem fizetteti ki. Mondom oké, de belenyúltak szabálytalanul, úgyhogy tessék szépen kicserélni, ki is cserélte a gyökér.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
crane75
senior tag
válasz Badboys #9457 üzenetére
Köszönöm, ezt tudom, inkább az érdekelt volna, hogy van-e olyasféle alternatíva, hogy pl a Samsung valahogy segíti az átállást. De ezek szerint nulláról kell belakni. Semmi gondom a mostani Watch3 - mal, inkább az mozgat, hogy nem lesz több fizikai forgatható gyűrűs modell. Érdemes még várni ár tekintetében a Watch4 vásárlással?
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
krisz12071
aktív tag
válasz Badboys #8356 üzenetére
Ez azért ennyire nem fekete és fehér!Engem például mindig becsülettel elláttak az SBO-n és a háziorvosom is segít mindenben,de abban igazad van,hogy szimplán tb-s úton bejutni egy kivizsgálásra halott ügy!A tb-s kardiológuom remek orvos és ember,de mivel ketten vannak az egész korházban,elérhetetlen lett!Én már évek óta magánúton járok szinte minden vizsgálatra,de a pénzemért legalább rendesen foglalkoznak velem.Sajnos vagy fizet az ember vagy várhat fél éveket!
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
synar
őstag
válasz Badboys #8269 üzenetére
Épp ezért olyan AOD ajánlott, ami folyamatosan változik. Korábban már feltettem néhány ilyen, saját készítésű óralapot:
[link], [link], [link].
Nálam egész nap megy az AOD és függően az egyéb használattól estére 30 és 50% között szokott lenni az akku töltöttség.[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
válasz Badboys #7192 üzenetére
Nem vagy tisztában a trollkodás fogalmával.
Elfogadtam, hogy az óra miatt telefont cserélek pedig nem kellene semmilyen más okból. Egy picivel jobbak a paraméterei mint a réginek. De legalább működne úgy mint a régi, ha jobban már nem is képes! De nem, ez 10 mbit-tel tölt le a langyos szellőre is, meg sincs hajtva. Főpanel csere után a visszaköltözés 3 WiFi le-fel csatlakozással volt megoldható különben még most is a másolásra várnék. A saját frissítését nem bírta letölteni egyben.
Ez így szar. Erre kár volt pénzt kiadni. Ha megoldom az órát más telefonnal akkor ezt eladom.
Nem EZT választottam. Nincs semmilyen hivatalos technikai paramétere a telefonnak amelyből kiderülne, hogy 5 perc adatforgalmazás után a gyártó döntése szerint töredékére lassul a net.Gippazoid Novelties Inc.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Badboys #6837 üzenetére
Figyelj emberke - ezt a hülyeséget írni jelzőt otthon nyomjad - szerintem összekeversz valakivel!
Kerékpár agy dinamó témakör pedig másik topik lesz...
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
sub71
aktív tag
válasz Badboys #6670 üzenetére
szerintem ezt túlgondolod. ahogy #6674 barack2244 is írta, ez az óra nagyon sok mindent tud, persze kompromisszumokkal. Azt irreális elvárni tőle, hogy úgy mérje az EKG-t, mint az orvosi műszer, a vérnyomásmérés 100%-os legyen, lehessen vele egy pincében is telefonálni, és ne melegedjen közben, a gps adatok centiméter pontosak legyenek, és mellette 3 napig elmenjen egy töltésse...ez csak egy okosóra, nagyon sok funkcióval, és néhány hiányossággal...
[ Szerkesztve ]
-
barack2244
tag
válasz Badboys #6670 üzenetére
Nagyjából egyetértek veled. Ha valaki hoz egy döntést és megveszi ezt az órát és utána kritizálod az órát, akkor az illető azt érezheti, hogy a döntését és így magát őt kritizálod. Erre mondtad az egót.
Nos én pl. mielőtt megvettem, tudtam hogy a több funkció egy kamu vagy nem teljesen jól működik. Aztán megnéztem, hogy sajnos amire nekem kell nem nagyon van alternatíva. Beáraztam újra a funkciókat amik mennek normálisan, és elfogadtam, hogy ez ilyen, ez ennyi. Így könnyebb szeretni, mert nem a problémákra fókuszálok.
Vérnyomásmérést, ekg-t ki se próbáltam, pulzusmérésre van mellkaspántom, véroxigént nézegetem de nem tudom pontos-e, testösszetételre hát nem tudom vannak komolyabb cuccok, az esimes telefonálásnál ha nincs elég térerő akkor tudom, hogy 1-2 percem van csak telefonálni mert melegszik, a töltés lassú, így van amikor pont lemerül és nem tudom vinni magammal az órát.
De amikor elmegyek futni, bekapcsolom az esimet, gps-el, mellkasi bluetooth pánttal, online youtube music-kal futok, utána hazafele beugrok a boltba és fizetek vele és mindezt telefon nélkül az kényelmes. Ha tele a kezem és hívnak hát az órán felveszem. Kanapéről váltok, indítok zenét, vagy viberre hangfelismeréssel válaszolok, assistantot megkérem gombnyomás nélkül, hogy indítson már egy stoppert mert 10 perc múlva kész a kaja, vagy megkérdezem milyen az idő kint, stb.
-
$atirka
senior tag
válasz Badboys #6666 üzenetére
Hát figyu, nekem nincs sok bajom az órával, Neked viszont annál inkább. Sajnálom, hogy ez nálad így van, aminek erősen hangot is adsz.
Természetesen jogod is van hozzá, el is olvasom, nem zavar, csak kifejeztem sajnálatom..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
senior tag
válasz Badboys #6521 üzenetére
Én Samsungtól vettem, mert volt jó kedvezmény, így ~22 ezres felár volt, ami miatt én sem gondolkodtam sokáig, de ha ez nincs, akkor simán összejöhet 40-50ezer különbözet...
Ez nem mindenkinek fér bele, vagy éppen drágábban már nem ér annyit ez az óra és így csak az olcsóbb jöhet számításba.
Nem védeném a kis boltokat, de általánosítani sem kéne, hogy az csak gányolós zúgszerviz lehet. Itt a Tescoban konkrétan mellettem lévő gsm üzlet nemrég még hivatalos Samsung szerviz volt, sajnos Samsung ezeket felszámolta és központosította nagyjából egy helyre, a TMX-be. Ettől függetlenül ők ugyanúgy szervizelnek, csak más feltételekkel, no meg kisebb raktárkészlettel. De attól még ugyanolyan jó szakértelemmel és felszereléssel. Ez nem egyedi eset, több ilyen van országszerte.
De ha az az üzlet nem rendelkezik szervizzel, akkor is köteles javíttatni, vagy megoldani a problémát.[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
autotaxmo
őstag
válasz Badboys #6509 üzenetére
Pontosan én is ezt gondolom. Valaki itt írta hogy azért mert pár ember panaszkodik a vérnyomásmérés re az óránál az nem jelenti azt hogy nem lenne jó merthogy általában csak azok írnak vagy panaszkodnak akik nincsenek vele megelégedve de attól még sok embernek tökéletesen működhet a vérnyomásmérés az órával csak az nem fog beirkálni a fórumokra
-
solti
senior tag
válasz Badboys #6436 üzenetére
Dunába nem mindegy hol fürdesz, nagyon nem... Strandokon meg igaz hogy belepisilnek, viszont tisztítják is azt a vizet folyamatosan. Én mindkettőt szeretem, jó az élővíz és jó a strand is (meg uszoda).
Hogy on is legyek : szoktam úszni az órával, jól működik, pontosabb mint a gear sportom volt. -
Vitaqo
senior tag
válasz Badboys #6326 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy az ezüst acélnál is festett a szíjtartó felső része. Az oldala polírozott acél, de felül még oldalt ilyen festett gagyi. És ez igaz a szíj mögötti részre. Nekem még csak 3 hetes, nem kopott. De azt hittem, hogy az egész óraház csiszolt, polírozott kivitel.
[ Szerkesztve ]
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz Badboys #6009 üzenetére
első évben régebben javitotta a samu. második évben pedig csak az importőrön keresztül vásároltat.
nekem 4 éves a GW1em. estére lerakva bir 5 napot. kb mint újkorában. a gw4 44mes pedig másfél napot.
a gw1 nyilván tartósabb cucc, mert töredék töltési cikluson megy át, a gw4 nél fontos lesz az életkor sztem.
-
HÁZIGAZDA
válasz Badboys #5993 üzenetére
értem, de én a futás appról beszélek
ma egyébként megint baromságot mért a gps is, sőt, az utolsó 500 métert egyszerűen lehagyta, mintha kikapcsolta volna magát vagy nem is tudom
na, szóval, nem egy garmin. papíron mindent is tud, de aztán harmatos a konkrétumokban
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
axlfsi
veterán
válasz Badboys #5445 üzenetére
Igen, emlékszem rá, meg is fogom csinálni a tesztet, csak még nem volt időm foglakozni vele. Egyelőre ott tartok, hogy kicsomagoltam és feltöltöttem (még be sem kapcsoltam ). Napokban meglesz és a teszt is
(mi is rá a gombkombináció? ... talán régen már futtattam, de ha igaz is volt, már nem emlékszem. Köszi!).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Fecdzo
senior tag
válasz Badboys #5379 üzenetére
Azt gondolom/tippelem h az óra által mért eredményt értelmetlen egy az egyben összehasonlítani a rendes mérővel. Azt korrigálni kell. Ahhoz h korrigáljuk meg kell vizsgálni egy kis adatgyűjtés során mennyire téved az óra. Utána már egyetlen mérésből is közelebbi becslés adható a valós értékhez.
Persze adja magát h mi a frasznak becsulgetünk ha fogjuk és megmérjük a mandzsettassal.aztan kész. Az nincs azért mindig nálunk és ha már van ez a funkciója akkor biztosan kihasználható valahogy. Lássuk sikerül e.
Beszámolok pár nap múlva h mire jutottam. Lehetséges e korrekció? 40 mérés alapján úgy fest lesz értelme de várjuk ki a végét.
fulekitrading.wordpress.com
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Badboys #4705 üzenetére
Nálam a lapozgatás során csak 1 pillanatig mutatta az aktuális kártyát (alvás, időjárás, naptár, vérnyomás stb) mintha valami takarékosság jeligére nem mutatná tovább mint az az 1 másodperc.
Konkrétan esélyem nem volt rábökni se - 5% és 100% akkumulátor kapacitásnál úgyszintén.
Aztán egy újraindítás megoldotta... Érdekes.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gabesz87
veterán
válasz Badboys #4605 üzenetére
Ok, megpróbálom előbb restarttal. Újratelepítést kihagynám, mert a feltelepítéssel is órákat vesződtem. Gyakorlottaknak biztos gyorsan megy, de nekem az instrukciókat követve, és 1-2 problémába beleütközve eltartott egy ideig. Nekem Samsung van, úgyhogy voltaképp az is lehetséges, hogy az enyémről update-eljem. Hozzá lehet adni az órát több telefonhoz is? Szóval ha párosítom az enyémmel, előtte le kell szedni anyáméról?
Na, egy restart után így tűnik működik
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz Badboys #4469 üzenetére
Én meg, azt mondom, hogy inkább itthon háromszor áron, mint, hogy várjak egy hónapot bármire is Aliról!
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
autotaxmo
őstag
válasz Badboys #4422 üzenetére
Igen, ha multisimkent hasznalod es azt peldaul kulfoldon nem is tudod hasznalni mert roaming nem megy multisimmel.
Az uzemido ugyanaz mint a sima bt verzioknal mert csak akkor van lte halozaton ha az ora nem erzekeli hogy a telefon bluetooth tavolsagon belul.van. ez mind automatikusan mukodik profi modon. -
Ator
tag
válasz Badboys #4082 üzenetére
Nekem ez csak öröm volna, ha nem kellene visszavinnem gariba és várni ki tudja mennyit, hogy csináljanak vele valamit.
Akkor csak a Samsung Health-t töröljem és telepítsem újra a telefonon majd, ha nem működik továbbra sem, akkor az órán is, vagy az órát egészen állítsam vissza gyárira és újra az egészet?
Üdv,
Attila -
-
-
szilasz007
aktív tag
válasz Badboys #3775 üzenetére
Én tegnap megnéztem. Kissé Samsungos, felemás.
Futásnl ott van az opció és tudod állítani az ismétléseket táv és idő szerint, több futás blockot is, piheno idővel, ismétlések számával.
Pl 10km, futás, 2 perc futás, 1 perc pihi x5.Aminek én jobban örültem volna, ha ez az interval kezelés bekerült volna mindenhova. Pl Futópad. Lehet távolság ott nem releváns az órán, de legalább idő alapú programokat engedhettek volna.
Így ha most futópadon szeretnék intervallozni, akkor kell a futás és szopja a GPS-t feleslegesen...
Más. Üzemidő. Fasza az első tapasztalat. 100-ról 40%-ra merült egy alvás alatt. Reggel kapott egy restartot. Remélem valami frissités utáni agygörcse volt....
-
Luigi962
őstag
válasz Badboys #3730 üzenetére
Aliról, de nem engem átkozz, ha nem tetszik.
No Gaps Connector Nylon Loop Strap For Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm 42mm Curved End Bracelet For Galaxy Watch4 40MM 44MM|Watchbands| - AliExpress -
Hauptmann
addikt
válasz Badboys #3571 üzenetére
Ez meg nem mutatja az aktuális napot, meg a napnevet. Nagyon sok óralapot megnéztem már, mindegyiknél volt valami faszság, ami miatt végül nem tetszett. Nap. napnév, lépésszám, időjárás, (esetleg akkumulátor, meg holdfázis, de ezek nem fontosak) szolíd, visszafogott, hagyományos, mutatós stílusban, az egész óra számokkal kiírva, másodperc mutatóval. Ilyet én még nem nagyon találtam. Vagy ott volt a másodlagos óra kikapcsolhatatlanul, vagy nem volt másodperc mutató, ha meg nagyjából oké, akkor csiricsáré volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.