Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
Levente07 #9559 üzenetére
Szombat reggel vettem le töltőről, kb 6-tól este fél 9-ig volt rajtam, ma 7 fele vettem fel és este kb megint csak fél 9 fele fogom levenni. Eddig kb 20% szokott benne maradni egy hasonló hétvége után, most van 37. Örülök Neki, hogy kicsit tudtak gyúrni az üzemidőre.
-
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Levente07 #9112 üzenetére
Konkrét tesztet még nem csináltam, de naponta olyan erős másfél órát trackelem a bringázásomat, meg megy mellette a napi normál használat (10 percenkénti pulzus figyeléssel) és a reggeli 98%-os töltésről mire haza érek este 7 környékére olyan 50-60 közötti érték marad. csak támpont, de hátha segít ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest