- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
Beállítottam az "új" órámat. Minden működik, a Wallet, az EKG, a Vérnyomás egy Poco F3-as telefonon. Azért vannak gondok is. Nekem furcsa 4 év Galaxy Watch használata után, hogy a gyors elérési ablakban nem mutatja milyen módon csatlakozik az óra(Bluetooth, Távoli elérés, Önálló). Én nem találtam, vagy ezt nem is lehet beállítani? Hiába állítottam be a telefonon azokat az alkalmazásokat amiktől az új értesítésekről értesítést kellene kapnom nem jött egy sem. Az előző(GW) és ezt az órát is nagy részben távoli elérésben szeretném használni, de ha nem jönnek meg az üzenetek, értesítések akkor nem sok hasznát veszem így az órának. Mivel nem látszik milyen módon csatlakozik az óra, azt sem tudom, megállapítani hogy lehet megszakadt a kapcsolat a telefonnal és azért van az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest