Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
Beállítottam az "új" órámat. Minden működik, a Wallet, az EKG, a Vérnyomás egy Poco F3-as telefonon. Azért vannak gondok is. Nekem furcsa 4 év Galaxy Watch használata után, hogy a gyors elérési ablakban nem mutatja milyen módon csatlakozik az óra(Bluetooth, Távoli elérés, Önálló). Én nem találtam, vagy ezt nem is lehet beállítani? Hiába állítottam be a telefonon azokat az alkalmazásokat amiktől az új értesítésekről értesítést kellene kapnom nem jött egy sem. Az előző(GW) és ezt az órát is nagy részben távoli elérésben szeretném használni, de ha nem jönnek meg az üzenetek, értesítések akkor nem sok hasznát veszem így az órának. Mivel nem látszik milyen módon csatlakozik az óra, azt sem tudom, megállapítani hogy lehet megszakadt a kapcsolat a telefonnal és azért van az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Óra topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest