- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatér a Pebble
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz Gábor-KJ #14484 üzenetére
Az újraindítás sajnos nem oldotta meg, gyári visszaállítás pedig közvetlenül az első beüzemelés utáni egyetlen szoftverfrissítés után már volt, hogy tiszta lappal induljon az óra. Szóval ezek miatt is zavaró.
De ha azt mondod, tényleg előfordul a probléma, akkor egy gyári visszaállítással még fogok próbálkozni. -
gippazoid
senior tag
válasz Gábor-KJ #11646 üzenetére
Kérlek, adj már egy témajavaslatot, hogy miről is írjunk ide!
Meg persze az engedélyedet is, hogy miről írhatunk!
Cenznét meg csókoltatom!A számlapos témát elvittem innen, de azért legyen már elég, nem fogunk se EKG, se vérnyomás, se fizetés altopic-ot nyitni.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
PACSA75
őstag
válasz Gábor-KJ #11649 üzenetére
Nem tudom mit szeretnél itt olvasni? Talán, hogy minden fasza? Ha csak ezt írná mindenki, akkor lenne csak igazán unalmas a topik.
Ezek a fórumok erről szólnak, hogy nem műxik ez vagy az, vagy nem tökéletes, és ezért infót kérünk, hogy másnál is ilyen? Ha másnál nem ilyen, akkor kérjük a megoldást.De természetesen értelek téged is, néhány téma tényleg sűrűn ismétlődik, és hogy ne érezd magad egyedül, én is unom. De olyankor elolvasok két sort, kiderül, hogy uncsi (azaz már volt 100x) és ugrok a következő üzenetre.
Nem olyan komplikált ez. -
nagyúr
válasz Gábor-KJ #11646 üzenetére
Szerintem pont senki nem írta még, hogy nem tetszik neki az alvás diagram, pedig egy ideje követem a topikot. És igen is leírom, mert Samsung ide, Samsung oda, lehetne sokkal jobb, csak venni kellene a fáradtságot. És bocsáss meg, hogy emiatt megvettem, mert előtte nem láttam, hogy milyen.
Miért vettem mégis Watch 4-et? Mert WearOS, a fent említettek meg nem. Tudok hívni, írni, engem is elérnek stb. De attól még van, amiben jobb egy másik. Ennyire egyszerű. És ha a 40 ezres Xiaomi órám tud rendes digramot, addig szerintem elvárhatom egy 100+ ezres órától is. De nem tudja.AW-t meg azért nem vettem, mert nem fogok mellé fél misiért még telefont is cserélni.
Ha nem érdekel a téma, ugord át. Nekem, meg másoknak meg az marha unalmas már, hogy időközönként beírja valaki, hogy unalmas a téma. Marha érdekes, ugye?
Annyi a különbség, ha valakinek problémája van, és miattatok nem írja be, nem lesz okosabb, de ha te nem olvasod, ami nem érdekel, semmi nem változik.Amúgy mégis mire kellene legyen a topik? Számlapokat nem írhatok be, mert unalmas, fw bugot nem írhatok, mert unalmas, vérnyomást(ami egyik reklámozott funkciója az eszközének) ne beszéljük, mert már hányadszor, ha valami nem tetszik, ne írjam, vegyek mást.. Akkor miről kellene beszélni? Komolyan érdekel.
Ui.: Mellesleg az EKG-val pont semmi probléma. Legalább ha vagdalózol, akkor tudd, mivel. Ugyanis azzal van gond, hogy egyik FW el lett cseszve, és mérés után lezár valakiknél, ha kód/pin védi az órát. Emiatt nem megy át telefonra. Nem az EKG mérés szar, hanem az FW. De tudom, az is dög unalom, hogy amit megvettem az működjön..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Gábor-KJ #11540 üzenetére
Tényleg nem értem az indulataid. Mindenkinek más fontos, így nincs sok értelme magas lóról leszólni azt, akinek eltérő igényei vannak. Nekem pl. eszemben nem lenne órán válaszolni üzenetre, így ez lényegtelen feature, bőven elég az értesítés. A hívásfogadás viszont néha hasznos - és pl. olyat a Garminod biztosan nem tud (így helyből nem igaz az sem, h kommunikációból bőven tudna annyit, mint a Huawei)
Lehetne ezt leszólás nélkül is. -
Degeczi
nagyúr
-
qltsar
veterán
válasz Gábor-KJ #11210 üzenetére
Ez biztos nekem céloztad, vagy esetleg DrDoktornak
Ötletem sincs, hogy mitörtént, bár emagnak leírtam a hibajegybe, hogy mi a helyzet, kíváncsi leszek. Eddig akárhány órámat "javították" mindegyikből csere lett.
Nem örülök, mert nincs helyettesítőm, de amint visszajön, veszek egy egyszerű Xiaomi Band-et, hogy legalább a lépésszámlálás meglegyen.
@DrDoktor: "Azt sajnálom akinek 1 éves garija van volt és az elején vette amikor megjelent" - Lehetett ezt az órát kapni 1 éves garival? SufniGSM?
[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz Gábor-KJ #11210 üzenetére
Ezen a létjogosultságon én is elmélkedem már pár éve, de még nem sikerült megfejtenem.
Valamit nagyon jól csinálnak a gyártók felé, hogy a fogyasztói panaszok ellenére még megvannak.DrDoktor
Azért szurkolok Neked, hátha ez a kevés jó példa egyike lesz!!![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
DrDobos
őstag
válasz Gábor-KJ #11106 üzenetére
Nem igaz, hogy ugyan az. Jobb az akksi, zafir az uveg, fejlesztettek a szenzorokon, es elvileg minosegibb a tok is, nem pattogzott le a fekete festek, mint sokan panaszkodtak a 4nel. Es valami oknal fogva a szoftveres panaszok sem jottek elo nalam
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
Arcanine
tag
válasz Gábor-KJ #8757 üzenetére
Bocsi, én használom, csak átsiklottam a kérdésen pont a többi hiszti miatt (azokat csak át szoktam pörgetni).
Nálam működik rendesen, társítás után a gyűjteménybe felvett playlisteket simán engedi letölteni. Annyit szoktam még csinálni, hogy ilyenkor wifire küldöm az órát, így gyorsabban tölt. Vagy mire gondoltál azalatt, hogy "béna"?
-
nagyúr
válasz Gábor-KJ #8757 üzenetére
És akkor szerinted mégis miről kellene beszélgetni a topikban?
Az órás vásárlás szerintem az óratulajdonosok nagy részénél döntő opció volt. Spotify-t meg az össz androidos userre(telefonokat beleértve) tekintve se használ mindenki. Én se.
Nálam youtube music van. LTE órával streamelve is megy, meg ha töltök le, akkor is. Segítettem? Gondolom nem. Na pont ezért nem válaszolt eddig más sem.
Tényleg be kéne fejezni már a topikban a kinek, mi nem tetszik dolgot, mert lassan meg csak arról szól..
Ez utóbbi nem csak neked szól.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
fjanni
tag
válasz Gábor-KJ #8380 üzenetére
Ma teszteltem, működik. Teló a konditerem öltözőben, én az órával és a buds-al az emeleten tőle vagy 50 m-re. A teló és vele az óra Wifin. Szóval az óráról lehet Spotyt hallgatni, zenét, podcast-ot választani a telefon nélkül is ha van wifi. Végre nem kell a telót cipelnem úgyhogy szuper ez a Samu technológia. Hazaértem és az órán átváltottam a soundbar-ra és ott ment tovább a lejátszás.
Spoty prémium van, ez nem tudom hogy kell-e hozzá, de előzetes letöltés nem kell.
Azt hiszem hogy a telefonálás is ugyanúgy menne teló nélkül, nem sim-es watch4-el ha az wifin van - ezt még nem próbáltam de a samu tableten is ugyanígy működik. -
Vitaqo
senior tag
válasz Gábor-KJ #7308 üzenetére
Volt velük elég bajom nekem is. Bementem hozzájuk boltba, hogy szeretnék S21/S21+ vagy S22/S22+ telefont venni fehér színben. Ó az nekik nincs készleten. Semmilyen színben. Jó akkor mikor lesz? Ja, azt nem tudni. Oké, akkor itt a névjegyem, hívjanak ha van. Nekik erre nincs kapacitásuk. Oké, akkor adjanak 1 számot ahol nap közben érdeklődhetek. Az sincs. Be kell jönni ha kell a telefon minden nap, kihúzni a sorszámot, várni és akkor meg tudja mondan, hogy van-e az üzletben. Mondom wtf??? Ha nem jó, rendeljek neten. Rendeltem. Először egy S22-t, de mire fizethettem volna, addigra nem volt központi készleten se, Kb 5 perc alatt. Jó, rendeltem egy S22+ telefont, azzal is ugyanígy jártam. De a 2 készüléket kiszámlázták abban a hónapban, 1 összegre. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, kb 40 perc várakozás után kapcsoltak is valakit. Mondom neki, rendeltem 2 telefont, egyik sincs készleten, de kiszámlázták. Mikor lesz? Háát őőő azt nem tudják. Lehet 1 nap, 1 hét 1 hónap. Mondom jó, akkor töröljék a rendelést. Hát mivel bolti átvételes, csak a boltban lehet. Ok, bementem az üzletbe, kihúztam s sorszámot, vártam 30 percet. Mondom az ügyintézőnek törölje legyen szíves mindkettőt. Ó hát netes rendelés, azt csak az ügyfélszolgálat tudja. Akarok szerződést hosszabbítani ?
-
-
-
-
csapoze
csendes tag
válasz Gábor-KJ #5787 üzenetére
Igen, simán lehet. sajnos már most 1 hetes órát is sikerült megütnöm egy pici ponton, de nem akarok rá ilyan nagy bumszli G-shock kinézetű védőtokot, gondoltam ez egy kisebb szolídabb, nem rontja el az óra eredeti formáját. Azért köszi, remélem valakinek van ilyen és tud egy fotót is mutatni.
-
PACSA75
őstag
válasz Gábor-KJ #5703 üzenetére
Bug halmaz az iOS? Természetesen ízlések és pofonok, de ez enyhén szólva is költői túlzás . Nagyon is jó és stabil az iOS, én szeretem, de az Androidot is.
Mindkét rendszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai.iPhone hoz viszont csakis Apple Watchot érdemes használni.
[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
válasz Gábor-KJ #5633 üzenetére
Korábban is írtad már, mi ez a para az akksitól (akkor nem reagáltam), ha cserélni kell akkor cserelni kell. 4 éves múlt a készülék amit használok kb. két éves kora után volt cserélve az akksi. Más a 2 évet sem várja meg egy készüléknél és lecseréli, igazán nem értem, amit eddig használtam készüléket, mind tovább bírta mint két év ezzel a töltési szokással.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
axlfsi
veterán
válasz Gábor-KJ #5306 üzenetére
Mert gyorsan le lett rabolva a készlet... már reggel elkezdődtek a vásárlások (sőt, pár napja megy az akció egyébként, be lett harangozva, csak éppen nem működött jól az oldaluk).
Én 14h után már alig találtam valamit...
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
autotaxmo
őstag
válasz Gábor-KJ #5223 üzenetére
Nekem semmi bajom az esim "baromsaggal" az oran. Tokeletesen teszi a dolgat. Szerintem kva jo dolog, hogy ha barmi sos van es nincs nalad a telo akkor ott van egy biztos pont a csuklodon ja es nem ugy kell tekinteni az esimes orara mint egy telefonra, hogy azon csacsogj perceket. Ennyi a titka. Persze majd nyaron kiderul a balaton partjan ugri bugrizva 35 fokban, hogy mit bir a kicsike melegedes teren ha aktiv a gsm modul. En tovabbra is azt mondom, hogy a bt orahoz kepest azt a 20 ezer forint felarat boven megeri az esim lehetosege. Ugyanigy vagyok a tobb szaz loeros autommal is, jo ha keznel vannak a pacik amikor egy szar szituaciobol ki kell magamat rantani...
-
embe
nagyúr
-
joocek
aktív tag
válasz Gábor-KJ #5080 üzenetére
Igen hiszti?
Én vagyok a béna?
'1 van kb 5 töltöm a mi Samsung QI egyik sem tölti ami a 810 töltötte. Ja a Note 10 sem tölti.
A gyári 3mas töltőből is i ugrik simán ha nem figyelsz...
2 a gyári töltő kábel olyan rövid nem tudom az asztalra fel enni cserélni nem lehet.
3 a töltő fej sehova nem rögzítheső ősszé vissza csúszkál.(810 gumi lapocska az aján)
4 A 810 a google home fut itt nem
5 , 4 napot el ment a 810 ha szórakoztam vele akkor 2. ez a beállítás állat lemerült egyszer.( hivatalos Samsung vásárlás)
3-4 éve egy gomb kiosztást meg fordítunk?
Levéve a gyári töltőről forró az őrá?
E már az én hibám de nincs egy normális számlap és azok is 500 ft töl indulnak...
A 810 és ez össze veszik a telőmön. Ki kel kapcsolni a régit. a felismerem melyiket használod nem nagyon sikerült. ( ne keljen meg magyarázni mért két órát szeretnék felváltva hordani)
A BT kapcsolat nélküli hívás nem működik
ez igy hirtelen....Ja és elég lassúnak is érzem.
Ha 110 ezer lett volna biztos vissza küldeném.ja amikor meg jelet az első gear fitt azóta van Samsung okos orám.
Ami leg rosszabb még mindig rajtunk röhögnek az iwatch. mert már az 1 esnek is lehetett magyarul diktálni. üzenet választ. itt még mindig nem...
[ Szerkesztve ]
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
nylacika
aktív tag
válasz Gábor-KJ #4884 üzenetére
Emlékeim szerint már kiírtam a fórumban is Deák Marcell facebook csoportban megosztott leírást, de ha nem, akkor engedelmével itt is megosztom! Ha tévedek, és még nem tettem, mea culpa... Remélem, nem haragszik meg...
Easy Fire nTools alkalmazás telepítése a telefonra. Utána: Az órának és a telefonnak ugyanahhoz a wifihez kell csatlakoznia, és az órán be kell kapcsolni az ADB hibakeresést a fejlesztői beállításokban. (Szoftververziót kell párszor nyomkodni ha még nincs engedélyezve a fejlesztői beállítások) Ezután amit kiír IP címet, azt be kell írni telefonon az easy fire tools-ban. Ezután jobb fent a csatlakozás gombbal összekapcsolódnak, kiválasztod a kívánt alkalmazást és lehet telepíteni az órára.
Ha sikerült, utána az óran az ADB-t ki kell kapcsolni, mert különben állandóan wifin van és gyorsabban merül.Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
Evo50
tag
válasz Gábor-KJ #4811 üzenetére
Galaxy Wearable: Óra beállításai-Speciális funkciók-Távoli kapcsolódás
A telefonon: Beállítások-Speciális funkciók-Hívás és üzenet más eszközön
Természetesen mindegyiken legyél bejelentkezve a samsung fiókodba.
A GW 4 előtt Galaxy Watch-ot használtam és már azon is működött ugyanezekkel a beállításokkal. -
nortx55
csendes tag
válasz Gábor-KJ #4792 üzenetére
Szia, én fürödtem vele kb 2 héttel ezelőtt a tengerben, tenger vízből való kijövetel után rögtön hideg vízzel jól ki mostam a hangszórót, illetve nekem van rajta védő fólia elég vastag a tetején. Nem volt vele semmi probléma, m bandekkel is állandóan fürdtem tengerben.
-
-
-
-
benczeb
aktív tag
válasz Gábor-KJ #4339 üzenetére
Azt hiszem, a Hangouts-szal indultunk, a szüleimnek Androidos telóik vannak, egyszerűbb volt felváltani az SMS-t, vagyis az MMS-t, ha fotót akartunk átküldeni. Aztán jött a Chat, a Hangouts utóda, ugyanúgy látszódtak benne a Hangouts-szal váltott üzenetek, így maradt. Kíváncsi lennék, hogy más mit használ erre a célra. Szülőknek FB nincs, így a Messenger is kiesett, de úgy látom, az sincs az órára. Marad a sima SMS, vagy ez az RCS alapú rendszer a Messages alkalmazással? (Tizen alatt anno minden ment.)
-
mSchumi87
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- Gmail
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest