- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Visszatér a Pebble
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendas
aktív tag
-
Legendas
aktív tag
Hát Tisztelt Hölgyek és Urak! Kezdem nagyon bánni, hogy eladtam a Ticwatch Pro 3 Ultrat. Mindenhol azt mondják a w4 ilyen, meg olyan jó. A Ticwatchon minden gyorsan és akadálymentesen működött. Volt Gpay. Itt olyan akadozasok vannak... Merek egy vérnyomást pl utána csak a tekerővel tudok léptetni de semmi érintésre nem reagál. Lefagy és várni kell fél percet legalább, hogy újra működjön. Kétszer raktam újra az órát. Felháborító, hogy ha nem samu a telefon mókolni kell. Érthetetlen. Ugyanitt w4 classic tocwatch 3 pro ultrara cserélődne... :(
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
Legendas
aktív tag
válasz Bobó_20 #3874 üzenetére
Nem vagy egyedül sajna. Próbálkoznak ujratelepitessel és hasonlók, de az sem mindig működik. Pont feljebb írtam, hogy a Ticwatch Pro 3 és Ultra órákon ez gond nélkül működött. Sajna én sem tudom életre kelteni. Lehet visszaköltözöm a Ticwatchba.
-
-
Legendas
aktív tag
-
Legendas
aktív tag
válasz barack2244 #3850 üzenetére
Kíváncsiságból. Legjobb órának írják, tudni akartam tényleg jobb e, de a pár funkcion kívül (pl: vérnyomás, ekg) semmivel sem jobb. Többször nem reagál érintésre, mint ami lefagyott.
TC atomstabil hozzá. Van egy Youtube videó, ahol a srác hosszan mutatja be a két órát és végig azt éreztette nekem, hogy a Samsung hibái nem oly nagyok, ellenben a TC legkisebb hibája is óriási. TC-nel nem kell "mókolni". Amit tud azt tényleg tudja. Ott csak a Google fit alkalmazásait kell figyelmen kívül hagyni és a sajátot használni, mert éjszaka többször "elmész bringázni" 😄. Viszont kiderült, ez a Google hibája és dolgoznak az ügyön.
Hozzájuk képest egy Amatfit GTR Pro 3 a stabilitás mintakepe saját tudásával. Sokkal stabilabb. Ott a gombok kényelmetlenek. Könnyen elnyomodik a lakat ellenére is edzés közben.
Lehet a Ticwatch marad. Vagy amelyik nem megy el. Nekem fura, hogy ha nem Samsung telefonod van, akkor trükközni kell pl a samu health monitorral, hogy működjön és szinkronizáljon. Amit szerintem egy átlag felhasználó nem tud megoldani.
Hirtelen ennyi.
-
Legendas
aktív tag
válasz hitman77 #3796 üzenetére
Én most vettem egy Classicot és ugyanez a problémám. Xiaomi a telefon. Az ekg-t és vérnyomást szépen be tudtam állítani kis ügyességgel, de ezzel szívok. Tocwatch 3 pro ultrarol váltottam, azon gond nélkül ment. Revolut kártya. Ha ez lesz, visszasírom a Ticwatchot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OTP Bank topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest