- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatér a Pebble
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Nem ugyanaz. A Healt monitor a vérnyomás EKG, pulzus stb enélkül nem méri az említett őket. Samu telefonnal működik, de van aki buherálással megoldotta. A Healt meg az az edzések, vérnyomás, EKG és ezek adatainak tárolásához kell. Az átmentésben nem tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
Eddig gond nélkül használtam egy Revolut kártyával a Google Pay-t az órán, de most sajnos én is belefutottam az itt és egyéb fórumokon (pl. XDA) már leírt jelenségbe. A mostani firmware frissítés után gyorsabban merült az akku, ezért csináltam egy gyári visszaállítást (ez korábban is segített frissítés után).
Na, ezt nem kellett volna!
Azóta egyszerűen nem volt hajlandó átküldeni az órába a telefonon futó G.Pay-ben egyébként szabályszerűen regisztrált Revolut kártyát, hanem a szokásos bugyuta hibajelzés-szöveggel reagál. Sőt, próbálkoztam azzal is, hogy a telefonban kitörlöm a bereggelt kártyákat és újra beviszem azokat, hátha ez segít. Ellenkezőleg: ezek után újra már a telefon sem fogadta el a Revolutot...Most ott tartok, hogy gyorsan csináltam egy Curve kártyát, azt nagy nehezen el is fogadta a G.Pay, tehát a mobillal újra tudok fizetni, ha nagyon akarok, de az órába a Curve-t sem viszi át! Nagyon dühítő és elkeserítő, mert az egyik legjobb fícsör számomra a fizetés lehetősége volt a Watch4-ben, kisebb bolti vásárlásokat mindíg az órával intéztem.
😡
Ha valaki találna megoldást, kérem, ossza meg!Előre is köszi!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
embe
nagyúr
Van aki Huawei Watch GT-ről, vagy Honorról jött át?
Át lehet túra, edzés, egészség adatokat hozni?
A tesztben említett Helath Monitor alkalmazás az tulajdonképpen a Samsung Health alkalmazás? -
Szergej0818
csendes tag
Azt nem tudja az óra, ha a telefon két simmel működik és "mindig rákérdez" van beállítva a telefonon arra, hogy melyik kártyát használja híváskor, akkor ne kelljen telefon arra, hogy kivalasszam melyik kártyával akarok hívni? Mert nekem mindig csak a telefonon jelenik meg a két lehetőség. A másik kérdésem, hogy lehet e a tarcsazohoz órán gyorshivast beállítani? Kaput nyitnek vele, de egyikre se találtam beállítást. Mondjuk erre max marad az hogy a kedvencek közé adom és akkor a névjegyek elején lesz. Köszi előre is.
-
MODERÁTOR
válasz corvin1984 #3893 üzenetére
Az enyém kb 5 hónap alatt semmit sem sérült. Alu, 44 mm-es, fekete Watch4-em van. De előtte 1 évet hordtam alu Active2-t, az sem sérült az 1 év alatt. Active1-en volt egy apró sérülés, mert azt véletlenül, erősen odavágtam valamihez.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
corvin1984
tag
Kicsit off topic, nagyjából egy éve vásároltam egy acél Active 2-őt, akkor már lehetett tudni, hogy jön a Watch 4, de biztos voltam benne, hogy a kezdeti árazással nem leszek kibékülve. Most viszont látom, hogy egész normális áron hozzá lehet jutni. Kérdés, mennyire jó az Armor Alu ház? Egyáltalán mit jelent itt az Armor? Könnyen sérül, karcolódik?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz gyuri2008 #3888 üzenetére
Na az olyan eladó az aki legutoljára tud bármit is, de legalább azt is szarul.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
gyuri2008
veterán
Még mindig nem tudja a folyamatos véroxigen mérést?
A média márkt _bán azt mondta a Samsungos eladó, hogy tudja[ Szerkesztve ]
-
baani59
aktív tag
válasz Bobó_20 #3874 üzenetére
Néhány hete itt valaki megosztott egy Facebook post hivatkozást, amiben sikeresen az órára másolták és használták az OTP simple app-ot. Belevágtam, de nem sikerült. Gondoltam, van itt egy Revolut kártya, a GPay-el működnie kell. Az első kb. 10 kisérletre a kártya hozzáadását sem ajánlotta fel. Azután az órát lecsatlakoztattam a telefonról, csináltam egy visszaállítást gyári állapotra. A GPay újra telepítése után már felajánlotta a kártya hozzáadását, de elsőre nem sikerült még sem. A második menetben a telefonon annak ellenére, hogy a Revolut kártya már hozzá volt adva az érintésmentes fizetéshez, újra hozzáadtam követve a program által ajánlott lépéseket. És lőn, tudok fizetni az órával. Az OTP meg le van fütyülve...
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
nagyúr
Nem tudom ez mennyire érdekes itt :
[Rossz hír a Revolut-ügyfeleknek – új bank után kell nézniük, ha fizetést akarnak kapni]
-
MODERÁTOR
válasz Hauptmann #3879 üzenetére
Fél milliós Note 9? Az azért nem volt olyan drága.
Amúgy 3 év volt hivatalosan a támogatása, de az után is kapott frissítéseket. Még a Galaxy S7 is kapott kb 1 hete egy biztonsági frissítést.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Bobó_20
aktív tag
-
Legendas
aktív tag
válasz Bobó_20 #3874 üzenetére
Nem vagy egyedül sajna. Próbálkoznak ujratelepitessel és hasonlók, de az sem mindig működik. Pont feljebb írtam, hogy a Ticwatch Pro 3 és Ultra órákon ez gond nélkül működött. Sajna én sem tudom életre kelteni. Lehet visszaköltözöm a Ticwatchba.
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
-
Bobó_20
aktív tag
Sziasztok,
próbálok rájönni hogy milyen ráolvasással vagy kecskeáldozással lehet az órán a Gpay-t működésre bírni, de nem megy. Kártya hozzáadásnál megkér hogy próbáljam később (OTP és Revolut sem megy). Úgy érti, hogy akkor mikor végre normálisan supportálja a samsung? Tanácsokat elfogadok mielőtt jobb kéz-bal váll módon szélnek eresztem[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz Gábor-KJ #3872 üzenetére
A képen sötétzöldnek látszik.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz anadroid #3870 üzenetére
Igen igen (néztem is, hogy 69 tuti kevés) - viszont azt nem tudom, hogy csak a fekete vagy az ezüst is kapható.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
anadroid
senior tag
válasz Luigi962 #3868 üzenetére
Az holnaptól van és 79900, a boltokban nincs, csak megrendelhető, előre fizetéssel. (Leningrád, Volvo, osztogatás =|= Moszkva, Volga, fosztogatás)
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Legendas
aktív tag
-
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Luigi962 #3862 üzenetére
Majd valamikor átvesszük a link behelyezése dolgot...
Balanna #3856 - én nem látok óra akciót max ha veszel egy ilyen Flip telefont egy zsák pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
válasz sompetike #3858 üzenetére
24 ezer és még nem is alkudtál semmit:
https://www.facebook.com/marketplace/item/396481332249853/?ref=browse_tab&referral_code=marketplace_general&referral_story_type=general&tracking=%7B%22qid%22%3A%22-6883021402197708815%22%2C%22mf_story_key%22%3A%22900850399275537391%22%2C%22commerce_rank_obj%22%3A%22%7B%5C%22target_id%5C%22%3A900850399275537391%2C%5C%22target_type%5C%22%3A6%2C%5C%22primary_position%5C%22%3A0%2C%5C%22ranking_signature%5C%22%3A805916420859756544%2C%5C%22commerce_channel%5C%22%3A501%2C%5C%22value%5C%22%3A0.00030048566780812%2C%5C%22upsell_type%5C%22%3A3200%2C%5C%22grouping_info%5C%22%3Anull%7D%22%2C%22lightning_feed_qid%22%3A%22-6883021402197708815%22%2C%22lightning_feed_ranking_signature%22%3A%226053907397582258176%22%7D -
sompetike
aktív tag
-
Szpisti
addikt
Ez azért jól hangzik: [link]
-
embe
nagyúr
Az LTE változatnak az üzemideje hogyan alakul a bluetoothos verzióhoz képest?
A Samsung hírlevélben küldözgetett, ha jól emlékszem, 10% kedvezmény kupont. Lehet kitöröltem, de ha megtalálom, akkor az a ses.hu oldalán használható fel ugye?
Vagy nincs valami jó kedvezmény, kupon ami nyilvános? -
PACSA75
őstag
válasz Legendas #3851 üzenetére
Én is TicWatch 3 Pro (nem Ultra) ról váltottam. Imádtam azt az órát (még megvan, most árulom én is), de a dupla kijelzőt baromságnak tartottam. A felső LCD kijelző elveszi az alatta lévő amoled szépségét. Amúgy is minek az AOD? Ha nem nézek az órára minek mutasson bármit is (hogy mások lássák)?
Szóval a SGW4 szépsége nekem mindent visz. Persze vannak hibái. A fizetés órával sajnos itt nem olyan zökkenőmentes, mint a TicWatch 3 Pro n volt. De ezen kívül nekem bejön.[ Szerkesztve ]
-
Legendas
aktív tag
válasz barack2244 #3850 üzenetére
Kíváncsiságból. Legjobb órának írják, tudni akartam tényleg jobb e, de a pár funkcion kívül (pl: vérnyomás, ekg) semmivel sem jobb. Többször nem reagál érintésre, mint ami lefagyott.
TC atomstabil hozzá. Van egy Youtube videó, ahol a srác hosszan mutatja be a két órát és végig azt éreztette nekem, hogy a Samsung hibái nem oly nagyok, ellenben a TC legkisebb hibája is óriási. TC-nel nem kell "mókolni". Amit tud azt tényleg tudja. Ott csak a Google fit alkalmazásait kell figyelmen kívül hagyni és a sajátot használni, mert éjszaka többször "elmész bringázni" 😄. Viszont kiderült, ez a Google hibája és dolgoznak az ügyön.
Hozzájuk képest egy Amatfit GTR Pro 3 a stabilitás mintakepe saját tudásával. Sokkal stabilabb. Ott a gombok kényelmetlenek. Könnyen elnyomodik a lakat ellenére is edzés közben.
Lehet a Ticwatch marad. Vagy amelyik nem megy el. Nekem fura, hogy ha nem Samsung telefonod van, akkor trükközni kell pl a samu health monitorral, hogy működjön és szinkronizáljon. Amit szerintem egy átlag felhasználó nem tud megoldani.
Hirtelen ennyi.
-
Legendas
aktív tag
válasz hitman77 #3796 üzenetére
Én most vettem egy Classicot és ugyanez a problémám. Xiaomi a telefon. Az ekg-t és vérnyomást szépen be tudtam állítani kis ügyességgel, de ezzel szívok. Tocwatch 3 pro ultrarol váltottam, azon gond nélkül ment. Revolut kártya. Ha ez lesz, visszasírom a Ticwatchot.
-
S@c@
őstag
A buds prok kb mennyiert lehet majd eladni?
-
Badboys
őstag
válasz szukjozsef #3834 üzenetére
Én minden órámon használtam. Így most is üveg van rajta. Biztos ami biztos alapon. Kibírom azt a pár másodpercet amig ránézek. Amennyiben többet rendeltél és nem kell átveszem.
[ Szerkesztve ]
-
Balanna
tag
Mindig használtam, most is.
Itthon vettem, drága, de egyszer belefér...és persze gyorsan megjön.
Prímán be tudom vágni a kezemet mindenhova, jobb a békesség...
Nem fólia, hanem üveg. -
synar
őstag
A héten feltöltöttem néhány új óralapot a Facer-re és a régiek közül több is frissült új funkciókkal, nézzétek meg hátha tetszik valamelyik. [link]
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Én azt vettem észre, hogy a frissítés óta nem tudom kikapcsolni, hogy hívás esetén ne jelezze az órán. Az értsítés beállításoknál ott van, hogy be van kapcsolva, de nem engedi kikapcsolni. Inaktív/halvány a kapcsoló "gomb".
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Tibcsi447
csendes újonc
Beégett a kijelzőbe az óraszámlap (MD131) mintája amit pár hónapja használok AOD-vel. Akkor látom, ha bekapcsolom a zseblámpa funkciót.
-
MODERÁTOR
Nem használok semmit, pedig már 3-4 éve Samsung órát hordok, és soha nem lett egyik kijelzője sem karcos (Active, Active2, Watch4). Bár hozzátenném, hogy irodában dolgozom.
-
szukjozsef
csendes tag
Kínából megjött az üvegfólia a watch 4 classicra ami méretileg passzos,viszont elég sokat veszít a képernyő a fekete kontraszjából így a minőség sokat romlik és úgy döntöttem hogy inkább leszedem és kockáztatva egy esetleges karcolást inkább a minőségi képernyőt bámulom nap mint nap, mint valami lcd képernyős vackot.Ti használtok valami féle védelmet a kijelzőre,illetve karcolódott e már meg a képernyő valakinek és hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
A mostani frissítés óta elég sok számlapnál megkotlott az AOD! Ahol bekapcsol ott az idő megfagy! Egyszerűen nem frissül rajta, amíg az ember újra fel nem éleszti a kijelzőt! Más is tapasztalta?
Ezt használom:OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
perzeus
tag
Sziasztok
Maradt egy új lünetta védő gyűrűm a Galaxy Watch 3 45 mm-es órához.
Jó lehet az a Watch Classic 46 mm-re vagy nem igazán?Köszi
Gábor
-
embe
nagyúr
Köszi Urak a választ!
Akkor 1-2 napra kellene berendezkedni. Nekem éjszaka is kezemen van, így inkább akkor a bő 1 nap lehet reális. -
ctibor
senior tag
Az új firmware-ben egy bug-ot már felfedeztem:
Energiatakarékos módban csak a karemelésre bekapcsolódó kijelző nem működik, a többi (kopogás a képernyőn, lünetta, gomb) igen. Eddig így is volt, de az új Rom-ban a kijelző érintésre nem éled fel, pedig kellene.
Ti is tapasztaljátok?
(Kellemetlen, mert ez volt a legkönnyebb bekapcsolási mód, a karemelést leszámítva...)
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
hitman77
senior tag
válasz LordRajZoL #3819 üzenetére
Én is próbáltam már mindent. Az tuti, hogy nem a bank miatt van (két külön bank sem megy), az is, hogy Google támogatási para (telefonon megy). Nem tudom mi lehet a Classic modellen vígan használtam.
-
meszipeti
aktív tag
Sajnos a szerviz nem tudott segíteni (felhívtam többet is), visszairányítottak a sestore-hoz. Visszaküldették velem egy elállási nyilatkozattal, hogy küldenek egy másikat helyette. Ma hívtak, hogy nincs raktáron, de visszautalják az árát. Esetleg valaki tudna valami szolidabb bőr szíjat ajánlani, mert még egyszer nem rendelek rá samsung hibridet.
"A játék az nem játék"
-
Zototh64
őstag
Szia!
Nekem tegnap jött meg a Watch 4 46mm-es, GT2Pro-ról váltottam, mert Galaxy Note 20 Ultra-val a 12-es androiddal volt pár anomália, így gondoltam vissza térek órában a samu vonalra.
Watch 3 volt már, úgyhogy nagyjából tudtam, hogy mire számítsak.
A másfél hetenkénti töltésről meg kell szokni, hogy 2 naponta tölteni kell, úgy, hogy amik azon 24 órában be voltak kapcsolva, ebben egy két dologról le kell mondani.Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
anadroid
senior tag
40 mm-esem van, a kezdeti szűk 1 napról közel kettőre nőtt (44 óra).
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Szemezgetek egy Watch 4. 44mm.-es modellel.
Csak még emésztgetem ezt fránya üzemidőt. Most Huawei Watch GT2-m van, de ez lazán megvan 1 hetet egy töltéssel nálam.
Viszont S20Fe mellett kitudnám használni a jobb egészségfelügyeleti funkcióit a Samu órának.
Nem tudom hosszútávon mennyire csökken ez az amúgy sem fényes üzemidő. Van valaki aki megjelenése óta használja ezt az órát? Nála hogy alakul az üzemidő? -
vinczetibor
aktív tag
válasz autotaxmo #3816 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nálam még sosem fordult elő, hogy túlhevült volna, amikor a kezemen volt. Még akkor sem, ha telefonáltam róla. Ezzel szemben nagyon gyakran, amikor nem érintkezett a bőrömmel vagy valamilyen nagyobb fémfelülettel pl. laptop. Elvileg a bőrünknek kellene elvezetnie a keletkező többlet hőt. Angliában egy város központjában lakom. Lehet, hogy itt jobb a térerő, mint Pesten...
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz hitman77 #3796 üzenetére
Nekem is ez a gondom egyik nap ment másnap reggel már nem. Óra alapra állitva új telepités.
Úgyanez a hibaüzenet. Ami érdekes ha direkt hibás cvv kodot adok meg akkor is.
Söt pl Curve kártyát ha webes felületen hozzáadom akkor nem tudok nevet változtatni. Telefonnal mindegyik kártyával gond nélkül tudok fizetni.
3-4 naponta próbálom de nincs változás.zZz
-
autotaxmo
őstag
Koszi az infot, akkor ezek szerint nagyon gyenge a gsm chip ha allandoan tulhevulest okoz lte modban :( igy akkor ha elmesz raftingolni vagy a tengerpart mellett vagy, akkor eselytelen ezek szerint hogy jelet fogjon mert ennyire gyenge a gsm modulja?!? Ha meg fog is jelet, akkor levagja magat veszuzemmodba?
-
autotaxmo
őstag
válasz barack2244 #3808 üzenetére
-
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #3806 üzenetére
Igen, csak akkor hevul tul az ora amikor lte modul aktiv es hordom. Ha le lenne rakva asztalra akkor eszre sem vennem, hogy az ora veszuzem modra kapcsolt mert nem figyelném. De igy hordva, berezzeg es akkor latom hogy tulhevult mindezt sima szobahomersekleten
-
autotaxmo
őstag
válasz Beaumont #3805 üzenetére
Szeptember vege ota hasznalom az orat, mindeddig bluetoothon volt, soha nem volt melegedes vagy leallas. 1 hete aktivaltam ra esimet, na azota napkozben tobbszor elofordul a leallas, tulhevules miatt ugy hogy mindez Budapesten kivalo terero mellett. Persze ez csak akkor amikor kizarolag lte halozaton log az ora
-
nagyúr
Nekem most reggel jött valami 670 MB-os frissítés, ez lenne az új?
-
meszipeti
aktív tag
Az lehetséges, hohy egy éjszaka alatt 25%ot merül? Alvásfigyelés be van kapcsolva, de horkolást nem figyeli, ill. alvás üzemmódba teszem az órát, az lte ki van kapvsolva. Mintha a frissítés óta jobban merülne.
"A játék az nem játék"
-
Shader
aktív tag
válasz barack2244 #3808 üzenetére
Nem.
Beáll, mint a dárda...(thermal throttlingol)--- Sent from mobile device ---
-
Shader
aktív tag
válasz autotaxmo #3801 üzenetére
Nem a külső hőmérséklettől vágja magát repülő üzemmódba (thermal throttling).
Belül a GSM chip hevül túl. Az, hogy Bp.-n vagy se sokat számít. Magas házak között is lehet rengeteg gyenge lefedettségű hely.
Pl. acélszerkezeti csarnokok (Aldi, lidl, müller...) vagy mellettük, vasbeton szerkezetek...stb.
Sajnos ez van. Szinte semmi más nem okozza ezt, csak a GSM chip.--- Sent from mobile device ---
-
Gábor-KJ
őstag
igen de semmi... Ha rányomtam a mikrofon jelre akkor is az írást dobta fel, úgyhogy inkább hagytam egyelőre a gyári diktálást angolul.
-
Beaumont
aktív tag
-
PACSA75
őstag
A frissítés óta, nekem jobbnak tűnik az üzemidő. Eddig max másfél napig bírta (az én felhasználási szokásiam mellett), most pedig megvan a 2 nap. Ez teccik😉.
[ Szerkesztve ]
-
atomka78
tag
válasz szilasz007 #3781 üzenetére
Ezeket hol állítod be a futáshoz?
-
autotaxmo
őstag
Na meg volt az ujabb teszt! 12 ora uzemido jott ki igy is, hogy minden off volt, kizarolag lte, 3x fizettem vele. Viszont ami k*rvara aggaszto az a szobahomersekleten vagy sima 15 fokban letiltott ora, hogy felhevult es le kell hulnie, addig pedig az ora kvazi hasznalhatatlan, mert repulomodba vagja magat. Erthetetlen, mindezt Budapesten belvarosban. Nyaron 20-30fokokban 5 percenkent fog az ora letiltani?!?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest