- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balanna
tag
válasz szilasz007 #2999 üzenetére
Teljesen igazad van, kellene rögzített tudástár!
Mindenkinek hasznos lenne, én is hiányolom....! -
szilasz007
aktív tag
-
Evo50
tag
válasz Roland0224 #2995 üzenetére
-
Balanna
tag
válasz szilasz007 #2994 üzenetére
Ezer bocsi, nem olvastam, mert nem érint, Samsung telefonom van.
A csaknem 3000 hozzászólást nem böngésztem át....
Mindössze annyit jeleztem az érdeklődőnek, hogy a tesztben ez szerepel, amúgy telefonként lehet használni.
Ha pedig valaki nem óhajt/nem tud okoskodni, annak ez a pálya...
Ha okoskodni óhajt, akkor pedig utána olvas. -
Roland0224
senior tag
Sziasztok!
Arra van valami megoldás,hogy bekapcsolt kijelzőnél is jöjjenek az értesítések? Akár specifikusan csak 1 alkalmazás használata közben vagy csak simán ha be van kapcsolva a kijelző. Aztán ha nem akarom kikapcsolom.
Navigáció közben (Waze) jó lenne ha az óra is jelezne jobban észre veszem ,mint a telefonon. Ugye a navigáció közben megy a kijelző és úgy vettem észre akkor nem jelez csak hívás esetén. -
sepyi
aktív tag
Nincs samsung telefonom, de rá lehetne venni a Bixby-t, hogy (ha van) elérhető mentett wifi hálózat, akkor automatikusan kapcsolja ki a bluetooth-t az órán? Természetesen, ha nincs, akkor meg kapcsolja vissza.
[ Szerkesztve ]
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
G-Bali
senior tag
válasz szilasz007 #2969 üzenetére
Én nagyon kíváncsian várom a játék eredményét
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
"Távoli kapcsolódás
A Watch és az okostelefon Bluetooth-on keresztül csatlakozik. Szinkronizálhatja okostelefonját a Watch-al, ha
mindkét eszköz távolról csatlakozik egymáshoz, még akkor is, ha Bluetooth-kapcsolat nem áll rendelkezésre.
A távoli kapcsolat a mobilhálózatát vagy a Wi-Fi-t használja.
Ha a funkció nincs bekapcsolva, indítsa el a Galaxy Wearable alkalmazást az okostelefonján, érintse meg az
Óra beállításai → Speciális funkciók → Távoli kapcsolódás lehetőséget, majd a bekapcsolásához érintse
meg a kapcsolót."[ Szerkesztve ]
-
balzs12
tag
Sziasztok.
Samsung watch 4 órát nem lehet párosítani csak samsung telefonra?
Huawei p30 pro-hoz szeretném párosítani ha lehetne. -
sepyi
aktív tag
Szép Estét!
Tulajdonképpen a frissítések letöltésén kívül mire használja a wifi-t az óra? Kikapcsoltam a bluetooth-t, és nem jött át az órára semmi, pedig ugyanazon a wifi hálózaton volt a telo is és az óra is. És ha az órán töltök le a play áruházból, aktív bluetooth-nál azon tölt le.
[ Szerkesztve ]
-
nylacika
aktív tag
-
Bossi
őstag
Köszönöm, mindenkinek megnézem majd akkor a felsorolt lehetőségeket!
-
szilasz007
aktív tag
Oho. Időnként megéri elnézni az XDA-ra.
Valaki volt rendes és összepakolt egy listát az órára sideload-olható alkalmazásokról és az egyéb kis trükkökről, hogy használhatóbbak legyenek: [link]
Mellékelve ott zip-be az appokat összegyűjtve.Pl Hogy a facebook light jobban használható, messengerként is, az nekem már szimpatikus volt... Este majd jön a játék
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
-
rappa
újonc
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem:
GW 4 44 mm
Ha leveszem a csuklómról az órát gyakran világít a szenzor és nem is hagyja abba amíg újra nem indítom az órát.
HR monitoring off , sleep off , véroxigén off
Az óra még tanul ( nem tudom ez befolyásoló tényező e )Másnál is előfordul ez? Kicsit idegesít , illetve az akksit is eszi gondolom.
Valami megoldás?
Bocs ha már volt téma.
Előre is köszi
-
-
synar
őstag
válasz Zolesz007 #2956 üzenetére
Igen ez a baj Bixby-vel többek közt, hogy nem tud magyarul és foglalja a helyet. Inkább engedélyezték volna helyette rendszer szinten a Google segédet, ott van magyar nyelv. Tudom, hogy fel lehet telepíteni az órára, ki is próbáltam, de sok mindenhez nem fér hozzá, pl. a kontaktokhoz se.
Próbálkoztam a tárcsázással, ha belépek a névjegyzékbe és ott indítok egy hang alapú keresést, akkor van találat, így viszont szükséges a többszöri gombnyomás, odanézés akár vezetés közben, ez így nem oké. Közvetlenül a Bixby-t használva, a magyar nyelvű névjegyeket sajnos nem találja meg. De kerülő úton azért sikerült rábírnom, hogy a munkahelyi sorompót kinyissa ki nekem, átírtam a nevét Parking Gate-re, így már megtalálja. Hi Bixby call parking gate![ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
Sziasztok! Tudom Apple-s vakítás, de itt nincs arra lehetőség hogy felolvassa az időt?
Fold 5
-
mikloa
csendes tag
Sziasztok!
Valamit elállíthattam, de nem találom, hogy mit... A hívások amik beérkeznek nem jelennek meg az órán egyáltalán. -
TODI1111
veterán
válasz Szergej0818 #2950 üzenetére
Tegyél rá egy [ilyet]. Szinte láthatatlan, tökéletes az érintés érzékenység és nem karcolódik a kijelző.
-
Szergej0818
csendes tag
Érdeklődnék, hogy mennyire karcolódik a kijelző? Van akinek már sikerült megkarcolni? Illetve mivel takarítjátok a kijelzőt, amivel biztos nem karcolom össze? (Nekem classic van, szerintem a "mélyedés" miatt nehezebben takarítható). Köszi előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
tabletta
tag
Én nem kínlódom tovább ezzel. Tegnap fent hagytam az órán a nem működő Simple-t, ma meg nem tudtam fizetni a telefonnal sem. Leszedtem az óráról és utána ment a telefonos fizetés is.
-
nagyj74
senior tag
A Simple órára történő felrakásával kissé szivattyú volt a helyzet. Sikerült a Simple alkalmazást felrakni, csak mindig kidobott. Gondoltam, itt be is fejeztem. Letöröltem az óráról, majd elinditom a Google Pay-t, ami kéri, hogy tegyem alapértelmezett fizető alkalmazássá. Ennél tovább nem lehetett jutni. Próbáltam, hogy újra felrakom, de akkor sem.
Maradt az óra FR-je. Így viszont sikerült. -
Luna73
tag
Az Omw kúton is jól müxik az erste kártyával..
-
Tybike81
őstag
Van aki Samsung teloval és Andorid 12vel használja a GW4et? Ha igen megnézné nekem, hogy megkapja a messenger értesítéseket?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
nylacika
aktív tag
válasz SkyS1gn #2917 üzenetére
Én is futásra használom... Online zenehallgatás, 18 km után vége.. Ha szeretnék menni egy félmaratont, akkor 12-13 km után le kell kapcsolnom a rádiót. Igaz, mindez önálló üzemmódban..., LTE-n...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
sepyi
aktív tag
válasz PACSA75 #2904 üzenetére
Mert évek óta használom és azt sem tudom hol van a fizikai kártyám. Neked meg a zsebedben kell hordanod, mert hol itt-hol ott nem tudsz fizetni vagy nem fogadja el a terminál.
Egyébként szerintem a sima watsh-on nem fog működni. Nem fogja engedni a kártyát digitalizálni. A classicin is csak úgy hogy vagy a telefonon, vagy az órán működik.
-
PACSA75
őstag
válasz SkyS1gn #2917 üzenetére
Én hard core felhasználó vagyok, munkában nagyon sok értesítés fut be (minden felé platformon), ezért is kell az óra, hogy csak a fontosak miatt vegyem kézbe a telefont. Ennek viszont ára van, üzemidőben mérve. Ticwatch Pro 3 al sikerült a 2 napot kibírni. Ha ez összejön a GW4 el is, akkor bódottá.
-
SkyS1gn
félisten
válasz PACSA75 #2908 üzenetére
Én csak futás miatt használok okosórát, de mondhatom itt is jól remekel a 4-es 44mm.
GWA2 max 18km-t ha kibírt.
A watch 4 új akksival 2-3x annyit bír. Egy 13-15km-es futás során (Spotify offline, Strava) 20-30%-ot vesz el. LTE kapcsolattal 50%.Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
nagyúr
Tudnátok ajánlani valami jó, kényelmes fekete bőrszíjat ehhez az órához?
-
nylacika
aktív tag
-
nylacika
aktív tag
Előnye, hogy nem kell Curve vagy Revolut kártyával mókolni. Amúgy ugyanaz, mint a többi fizetés. Nem is értem, hogy az OTP miért nem teszi lehetővé hivatalosan...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
nagyj74
senior tag
Kicsit visszakanyarodva az akksi időhöz...
dec 31-én este tíz körül vettem le a töltőről a 44mm-es GW4-et.
Értesítések mennek rezgéssel, pulzus tíz percenként mér, minden kapcsolat aktív (NFC, Wifi, GPS, Bluetooth).
Jelenleg 35%-on van az óra.
Ez gondolom nem olyan rossz.[ Szerkesztve ]
-
baani59
aktív tag
válasz PACSA75 #2904 üzenetére
Én például azért mert eléggé az OTP-hez vagyok kötve és nem akarok többféle kártyával foglalkozni. Most mégis elgondolkoztam azon, hogy a Revolut kártyát (amit leginkább csak külföldön használok) a Google Pay-el kipróbálom a GW4-en.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku