- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatér a Pebble
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
próbáltam, nem oldotta meg...
tegnap a xiaomihoz hozzá tudtam adni hibakód nélkül, viszont az órához még mindig nem engedi hozzáadni, a a kapcsolat felvétel a bankkal résznél dob egy ismeretlen hiba ablakotHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Ne haragudj, de ki említett itt biztosítást? Mellesleg nagyon rég el lett engedve a dolog...Ha nem vetted volna észre...
Nem vitatkozok, pusztán ellenérvet hoztam fel, miétt nem éri meg szürkeimportos terméket venni... Az, hogy minek mennyi esélye van elromlani, szintén nem kőbevésett arány... Én most pont úgy jártam, más termékkel, hogy a vásárlás napján tönkrement a termék, visszavittem, kicserélték, a kicserélt termék meg részben meghibásodott,de a hiba nem befolyásolja a működést... akkor ez a 0.1% esély nagyon cáfolós... 2ből 2 rossz...Én többször megszívtam már szürkeimportos műszaki cuccal...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
stigma
addikt
#11156sepyi: Ez jó hír köszi szépen. 2 apk telepítése nem probléma, mert root-ot is elitéztem a mostani telón, csak ott is ha új havi frissítés jön nekem Pixel6-ra kb 1-2 kattintással másképp telepítem, mint mikor automatikusan telepíted.
Köszi szépen az infót.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
$atirka
őstag
-
kchris78
veterán
úszásra többször jó néha szar. keddi úszásom nagyon szépen lekövette, 120-140 körüli pulzussal.. Mai jó szar lett volt egy sok perces időszak, ellenőrzéskor kapaszkodtam a medence szélébe és néztem hogy pulzusom meg 150-170 körül ingadozik és hiába huzigálom hiába csinálok bármit úgy maradt úgyhogy folytattam az úszást. Végül nem tudom beazonosítani hogy mikor és miért kezdett végre ismét a normális reális tartományban mérni... Így teljesen félrevezető az eredmény hogy mennyi rész van csúcs-anaerob-aerob tartományban.
Mi a tipp hogy kell hordani? Borotváljam le ott a szőrt? Sajnos nagyon megszorítani nem tudom mert vékony hozzá a csuklóm és nem túl szoros a legszorosabbra állítva sem.
-
Badboys
őstag
A 71 el minden működni fog. A gyalu elkerülhetetlen mivel új telefon hozzá adása mindent visz. Esetleg egy mentéssel megoldható. Szvsz egy gyalu nem árt mert más a két telefon. S20FE vel használom. Viszont a kalibráláshoz és a program telepítéséhez samu kell ez eddig a másikon csak buherálással ment.
[ Szerkesztve ]
-
imrufo
tag
-
nylacika
aktív tag
Én is használom gond nélkül. Miután átvittem a simple alkalmazást az órára, simán be tudtam lépni a felhasználó nevemmel és jelszavammal, majd a már ott szereplő kártyákra kértem az érintés nélküli fizetést. Utána kiválasztottam azt a kártyát, amivel fizetni akarok és azóta is tökéletesen működik.
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
MODERÁTOR
De az általad linkelt szenzornak semmi köze a vérnyomásméréshez. A pulzusmérés a legtöbb embernél pontos.
Az ilyen vérnyomásmérés meg sosem lesz az emberek többségénél jó, mert egyszerűen nem lehet ilyen technológiával megbízhatóan várnyomást mérni (valójában egyáltalán nem lehet mérni, csak bizonyos változásokat észlel). Nem véletlen, hogy sem az Apple, sem a Samsung nem kapott engedélyt az USA-ban a vérnyomásmérésre az óráikkal. Egy óra létezik, ami engedélyezett az USA-ban, de az úgy működik, hogy a csukló körül felfúj egy zsákot, vagyis tök ugyanazt csinálja, mint a felkaros vérnyomásmérők, csak éppen a csuklón.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
synar
őstag
Ha sokszor kell kalibrálni mert egyébként nem megbízható, akkor inkább már megmérem a felkarossal (fel vagyok készülve van egy otthon, meg a munkahelyen is), ahogy írták ez a történet nem játék sokunknál. Én ezt a szenzort már elengedtem, majd egy két generációval később esetleg újra tudok bízni benne, ebben már nem.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
"Távoli kapcsolódás
A Watch és az okostelefon Bluetooth-on keresztül csatlakozik. Szinkronizálhatja okostelefonját a Watch-al, ha
mindkét eszköz távolról csatlakozik egymáshoz, még akkor is, ha Bluetooth-kapcsolat nem áll rendelkezésre.
A távoli kapcsolat a mobilhálózatát vagy a Wi-Fi-t használja.
Ha a funkció nincs bekapcsolva, indítsa el a Galaxy Wearable alkalmazást az okostelefonján, érintse meg az
Óra beállításai → Speciális funkciók → Távoli kapcsolódás lehetőséget, majd a bekapcsolásához érintse
meg a kapcsolót."[ Szerkesztve ]
-
nylacika
aktív tag
Easy Fire Tools apk-t töltsd le. Utána a telefon és az óra legyen azonos wifi hálózaton. Az órán szükséges az ADB-t onra állítani. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a szofrtververziót 7 alkalommal megnököd. Utána megnyílik a fejlesztői beállítás a beállításokban. Ott itána az ADB-t bekapcsolva, alatt látod az IP címet. Ezt kell az Easy Fire Toolsba beírni és a jobb felső gombbal már át is másolja a simple alkalmazást az órára.
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
MODERÁTOR
A pénz az akadály, mint minden hiányzó fejlesztés mögött. Ez nem olyan, hogy pár nap alatt kész, aztán soha nincs vele semmi munka. A szoftverfejlesztés és support nagyon drága.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- Gmail
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest