- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Egész olcsó lett az év első kagylótelefonja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz LordRajZoL #4111 üzenetére
Nekem 1 kártya van rögzítve. A 2 gombnyomásos opció a lámpa alkalmazást indítja.
Tehát fizetéskor elég csak a kijelzőt aktiválni. Vagy a G.Pay alkalmazást meg kell nyitni? -
embe
nagyúr
válasz LordRajZoL #4109 üzenetére
Jajjjj!! De user error! Én úgy állítgattam, hogy nem volt a kezemen. Felraktam, ismét fel kellett vinni a kártyát, mert ahogy levettem a feloldó kódot az óráról, törölte a kártyát a payből.
Sikerült azonnal az immár frissített alkalmazásba rögzíteni a kártyát , és ahogy mondod ha a kezemen van, nem kell a feloldó kódot beütni, csak az első alkalommal. Köszi!Amúgy mi a fizetési procedura? Fel kell oldani az óra képernyőzárát fizetéskor?
Magamnak a válasz a fejlesztői mód megszüntetésére - Google a barátom: Beállítások > Az óra névjegye > Szoftver > elemre, és többször kattints
-
Bobó_20
aktív tag
válasz LordRajZoL #3904 üzenetére
-
hitman77
senior tag
válasz LordRajZoL #3819 üzenetére
Én is próbáltam már mindent. Az tuti, hogy nem a bank miatt van (két külön bank sem megy), az is, hogy Google támogatási para (telefonon megy). Nem tudom mi lehet a Classic modellen vígan használtam.
-
nagyúr
válasz LordRajZoL #3616 üzenetére
Milyen kártyát akarsz hozzá adni? Mert most hétvégén az Erste karbantart, írták, hogy gond lehet.
-
csoe
tag
válasz LordRajZoL #3610 üzenetére
Full random volt az elmúlt két hétben, egyik nap megy, másik nap pedig "nem elérhető az ön régiójában", vagy valami hasonló üzenet fogad. Mondjuk két napja működik, de kellett neki az órán egy eltávolítás - újratelepítés.
-
veterán
10 perce fizettem a lidl-ben vele minden gond nélkül
-
sub71
aktív tag
Az órán be tudod fejezni a kártya hozzáadását? A végén a telefonod is kiírja, hogy ok, a kártya hozzáadása? Nincs véletlenül Samsung Pay is az órán?
-
őstag
válasz LordRajZoL #3543 üzenetére
Az óra és telefon újraindítása után is csinálja?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
PACSA75
őstag
válasz LordRajZoL #3543 üzenetére
Nekem nagyobb szerencsém volt, a Curve és a Revolut felment hiba nélkül.
Egy kártyáért nem teszem, de a helyedben én törölnék mindent (gpay + kártyák) telefonról és óráról is és kezdeném az egészet elölről. Ezután, ha lehet, a kártyákat kezd el felvenni az óráról (nem a telefonra).
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz LordRajZoL #3541 üzenetére
Sajnos az egyik kártyámmal én is így járok, viszont a többi működik.
Írd le azért hogy te pontosan melyik lépésnél akadsz el?
Nekem eljut az utolsó lépésig, majd azt irja "Nem sikerült befejezni a beállítást az üzletekben való fizetéshez."
És nálam is az a furcsa, hogy telefonon pedig működik.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz LordRajZoL #3471 üzenetére
Valami frissítés lehetett, mert a fizetés utáni pipa jel egy külön lapon jelenik meg, nem a kártya fölött mint eddig. Egyébként ma reggel én is szívtam vele, három helyen fizettem egymás után kis boltokban, az első kettőnél semmi gond nem volt, de a harmadiknál, ahol korábban eddig nem volt probléma, most percekig szórakoztam vele, többször újra kellett indítanom a folyamatot, még kártyát is váltottam, de sikertelenül, először nem kért kódot csak elutasította, majd többször kérte a kódot, a pénztárosnak is többször kellett a terminált élesítenie, végül csak elfogadta. Eközben ott álltak öten mögöttem elég kínos jelenet volt, már azon gondolkodtam, hogy visszaadom az árut és hazamegyek a kártyáért. Összefüggés lehet a frissítéssel, tapasztalt más is hasonló problémát tegnap óta?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- EA Sports WRC '23
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Xiaomi Watch S3
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591