Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Ha sokszor kell kalibrálni mert egyébként nem megbízható, akkor inkább már megmérem a felkarossal (fel vagyok készülve van egy otthon, meg a munkahelyen is), ahogy írták ez a történet nem játék sokunknál. Én ezt a szenzort már elengedtem, majd egy két generációval később esetleg újra tudok bízni benne, ebben már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest