- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A felső kategóriában is megy az átnevezés a MediaTeknek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
válasz
Luigi962 #10035 üzenetére
Ez milyen frissítés? A Store-ban nincs semmilyen frissítés, ami van az is július 26-án frissült. Jelenleg ez van a telefonomon: 2.2.50.22072061. Ami érdekes az Apkpure oldalán van egy újabb: 2.2.51.22083061 és az is csak 5.9 MB, hogy lehet nálad 110 MB? Megnéznéd nálad mi van most a telefonon.
-
nyikszi
őstag
válasz
Impair1980 #10019 üzenetére
Köszönöm!
Én is így gondoltam, nem is értettem az FB bejegyzést
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
galgo76 #10034 üzenetére
Szia! Működik. Minden hiba nélkül. Telefonálni nem lehet sokat, csupán néhány percet. Lemerül. De nem is erre való. Inkább csak vésztartalék. SMS és üzenetek tökéletesen működnek. Üzemidő 16 és 36 óra között változik, attól függően, hogy mire és mennyit van használva.
-
Luigi962
őstag
Beugrott ma egy 110 MB-os galaxy wearable frissítés. Nem néztem vajon mit variáltak.
-
galgo76
csendes tag
Üdv! Telekomos multisim-ről tapasztalatot valaki megosztana velem, az órával hogy működik, sms, hívás, üzemidő stb. előre is köszönöm
-
racerx
őstag
Nálam rendszeres bug, hogy a felső gomb be van állítva 2 nyomásra a google pay (ill wallet) -re. és rendszeresen visszaáll az alap beállításra. Fizetni akarok, és akkor veszem észre...bosszantó..
-
zoltan6
addikt
válasz
Floyd80 #10028 üzenetére
Ennél ócskább órám sose volt még mint ez a watch4 classic,egy hulladék az egész ezzel a wear os-el.
Nem kellett volna a Tizent kukázniuk.
Visszasírom az s3 frontieremet,akkore egy bug-os ez a rendszer,meg használat nélkül is merül mint a titanic.
Az alkalmazás ikonokról már ne is beszéljünk.Míg az s3-on szépen körbe vannak,itt csak odavan okádva,azt se tudni melyik micsoda.Egyszóval egy katasztrófa rz az óra. -
Floyd80
addikt
Sziasztok, kikapcsolva hány nap alatt kellene lemerülnie az órának? Az egyik kb. három napja volt használva, most be se tudtam kapcsolni.
-
DrDoktor
senior tag
Sziasztok.Írtam a legutolsó stabilitás 128 megás frissíté óta gond van az órámmal(titanikként merül eldobálja a kapcsolatot ,stb)
Ma reggel 2 % nál kikapcsolt.Ráraktam a töltőjére és ez fogadott:
Bootloader vagy mi?
Valaki vágja ,hogyan lehet kilépni belőle?
Vagy szerviz?
Apámé 40 mm es 1 hónapja halálozott el nannak az EKG szált el.
Nem jó arány...
Köszi -
komlo654
csendes tag
válasz
vodrosjozsi #10002 üzenetére
Próbáld meg Bugjaegerrel hátha.
Egyébként megnyitja az alkalmazást csak egyből kilép? Mert én egyszer láttam egy videót ahol a telepítés után az órát egyből repülőgép üzemmódba teszik, majd órán megnyitják az appot és ha már ott bejelentkeztek pl egy Telegram alkalmazásba, akkor kikapcsolják a telefonon a repülőgép üzemmódot és már működik is.
Egy próbát megér... -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Van egy Digis telefonszám, de ott ugye nincs esim, főleg nem feltöltő kártyás. Vennék a Yetteltől egyet és beletenném egy LTE-s watch 4-be. Hogyan fog kinézni az óráról telefonálás? Ha közel a telefon, akkor gondolom azon keresztül a Digivel megy. Ha hatótávon kívül akkor pedig a Yetteles telefonszámról megy majd? Valaki konkrétat tudna mondani? Valahol fészbúkon olvastam, hogy nem így működik, de nem találtam már meg a bejegyzést.
-
Arween
senior tag
Hogy tudom a sok előre feltelepített ronda számlapot törölni az óráról? Nagyon idegesítő hogy az új számlapok a lista végén vannak 😔
-
TomPack
őstag
Pont egyik nap próbáltam, hogy a Watch4 töltöje tölti-e az S22 Ultrámat. Kijelezte, hogy töltés, de csak pár percig hagytam rajta, így nem ment bele százalék. Lehet 2-3 nap alatt feltöltené.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
vodrosjozsi #10010 üzenetére
Se az alkalmazáslistában, se az alkalmazások között nem szerepel. Egyedül az akkumulátor fogyasztói között.
-
DrDoktor
senior tag
válasz
juuzer #10011 üzenetére
Ugyanolyan aljas dolog a nem szabványos qi mint a samsungnál.Az is csak a saját töltőjével megy .Se a huawei p30 pro se a pixel 6 pro nem tölti...VICC.
Még ha meg tudnák magyarázni ,hogy ez egy super töltő fél óra alatt feltölt. De ez ugye nem igaz vagy esetleg azzal hogyha ezzel töltöd akkor 2 napot is elmegy..Ez se igaz...Vegyél hozzá +ban de csak tőlünk mentalítás.EU rámehetne ezekre.Hamár a a Type -C nél ment.Az ,hogy a saját telefonja a Pixel nem tölti meg bizar!
-
juuzer
addikt
válasz
vilmose33 #10003 üzenetére
Pont néztem egy videót TikTokon (bocs), hogy a Pixel Watch milyen töltőkkel megy: a GW 4 töltőjével elkezd tölteni, aztán abbamarad a töltés, a GW 5 töltőjével úgy tűnik az indikátor alapján, mintha töltene, de nem, az AW töltőjére rá se megy, mert pont fordítva vannak a mágnesek és taszítják egymást, a Pixel 7 powersharingjével nem tölt, csak a gyári töltőjével tud tölteni. Tök jó, hogy elvileg wireless töltést használnak, de mégis minden gyártó a saját megoldását tolja a Qi helyett.
-
pasztoha
tag
Látom te viszont nem órát, hanem tréfarépát reggeliztél!
-
pasztoha
tag
Reggel le ettem az órát a töltőjéről. Azt vettem észre, hogy nem jelez, ha üzenet jön. Kikapcsolt és be sem tudom kapcsolni, azt mutatja, hogy teljesen lemerült. Eddig másfél napot ment egy töltéssel. 40mm lte, de még nincs benne kártya. Kb egy hónapos. Mi lehet a gond?
-
Vitaqo
senior tag
válasz
vodrosjozsi #10002 üzenetére
Engem jobban zavar az, hogy törölni nem tudok alkalmazást. Bár ez lehet nem a tools oka.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Az easy fire tools-al ha felrakok egy apk-t az órára kb csak 1-2 másodpercig jelenik meg és ki is lép.
Lehet nem kompatibilis az órával?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest