Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #10648 üzenetére
Nekem sem... Azt mondja a legfrissebb van rajta.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #9242 üzenetére
Hosszu ideje semmi nem jott ra.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
taschner #7990 üzenetére
Ahogy a kollega mar irta. #2200-as hozzaszolast probald meg.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
hitchins #5023 üzenetére
Szia,
-Google Pay mukodik rendesen.
-LTE resze is, csak zabalja az aksit...
-Telefon nelkul nem tudod beuzemelni.
-Nekem szemely szerint nem volt gondom eddig a GPS-el. Hetente tobbszor futok az oraval.Reszemrol tudom ajanlani, a kezdeti nem eppen jo dolgokat kezdi vegre kinoni.
-
Beaumont
aktív tag
Este lefekveskor feltoltom, hajnalban indulok dolgozni, egesz nap rajtam van, pulzus meres, par jelzes a telefonrol (message, gmail, hivas, egy-ket program meg amit hasznalnom kell a munkamhoz), gps on, delutan megyek futni kb 1 orat, ezutan nalam meg mindig kb 40-50% korul mozog. Szoval azert annyira egyaltalan nem veszes.
-
Beaumont
aktív tag
Nekem LTE van. Melegedest meg soha nem tapasztaltam vele, maximum ha toltorol vettem le, akkor is inkabb melegebb volt. Edzesre, futasra is hasznalom. Nem volt veszes a merules. LTE valoban meriti, legalabbis nalam a cegnel, bar igaz, hogy elegge fedett helyen dolgozom, es valoszinu a folyamatos halozatkereses okozza a merulest. Ha kikapcsolom, akkor jo, otthon (vagy jol lefedett teruleten) bekapcsolva nem tapasztaltam hatalmas merulest.
Lefekves elott feltoltom, ejszaka rajtam van (alvas figyeles, meg egyebek on), napkozben melo, aztan edzes vagy futas, es meg igy is ritkan megy 50% ala. Melohelyen LTE resz off a fentiek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 3 42mm Szürke
- Eladó/cserélhető gyönyörű Apple Watch S9 rozsdamentes acél, 45mm, ezüst, 96% akksi
- Apple watch 7 45mm eladó
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm ezüst, Wifi, BT (SM-R890) ajándék 13db szíjjal
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen Rugged Armor Pro tok (2év gari)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest