- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON_01
tag
Hali!
Attól függ, mit szeretnél hogy mutasson az óra. Szerintem a gyári számlapok elég fapadosak, soha nem használtam őket. Én az analóg számlapokat nem szeretem, csak digitálist használok ami jól látható és mér pár dolgot folyamatosan amire szükségem van. Ja és persze kezeli az értesítéseket, mert nem mindegyik tudja. De ez ízlés dolga, kinek mi jön be és mire használja. -
-
Igen, három is volt az Active 2 -höz. Másodlagosnak jó volt, elegáns ruhához barna színben, meg egy fehéret és feketét is rendeltem. Két különböző helyről. Ezek szerint mellé nyúltam, csak azt nem értem, hogy nagyjából ugyanazok vannak most is a kínálatban, picit másabb dizájnban.
Amúgy meg bőrökkel is foglalkozom, mivel cipész lennék, ezek tényleg műanyagok voltak, a belső felén papírvékony bőrszerű valamivel.Ja még úton van egy barna szíj a w3-hoz, meglátjuk...
-
-
kmarci25
veterán
Auto szünet be van kapcsolva? Mikor elindítod az órán az edzést, elkezd visszaszámolni, a képernyő alján van egy kis fogaskerék. A beállításokban meg tudod nézni, hogy aktív-e. Elvileg érzékelnie kéne, hogy már nem gyalogolsz. Egyébként bármilyen edzés alatt, ha a felső gombot megnyomod automatikusan szünetelteti a mérést.
-
kmarci25
veterán
Kettő kopp a számlap közepére és változik a színe. Itt nem ez a helyzet? A klasszikussal egyébként nem tudom mi a baj, szerintem az olyan mint a képen. Óra fényerőssége, környezeti fények, sok minden beleszámít, amiért árnyalatban más színűnek tűnhet, sőt két ember sem ugyanúgy látja a színeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Apple MacBook
- Proxmox VE
- Háztartási gépek
- Óra topik
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- További aktív témák...
- Amazfit Balance okosóra még 3 év garanciával
- Samsung ultra watch 2025
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- Apple watch Series 7 45mm Stainless steel hibátlan akku 91%
- MacSzerez.com - Apple Watch S10 / 46mm / GPS / Kozmosz Fekete / Apple Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest