- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ErwinChico #2349 üzenetére
Azért a szabályokat nem ártana ismerni, a hirdetésekre van megfelelő hely! Csodálkozom hogy még nem rúgtak fenéken és nem hajítottak innen ki! Mindennek tetejében még nagyarcoskodsz is.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Telefont váltottam, így újra kellett csatlakoztatni az órát.
Nem tudom, lehet e ennek köze ahoz, hogy jó néhány óraszámlapom eltünt és azóta sem találom az áruházban.
Ilyen pl. AZEERAE, AL-02, stb.
Pl. itt vannak a fényképek az óraszámlapokról, amikor még megvoltak.
Tapasztalt valaki már ilyet?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Sziasztok! Időközben nem jelent meg valami buheráció nélküli okosság, az órával történő fizetésre?
-
Sziasztok! Jó régen volt itt bejegyzés. Kérdésem, a sok száz elérhető számlapból, kinek, melyik jött be?
-
válasz
$atirka #2109 üzenetére
Sok bőrszíjat rendeltél már onnan? Mert én nem sokat, csak kettőt. Amit linkeltem kívül belül állat bőr, az eredeti mellé téve, fél méterről, csak a csatban látni különbséget. Fél éve használom, ha nagyon fontos tudok róla képet küldeni mennyire van kirepedve, stb. De inkább elárulom, semennyire.
-
Sziasztok! Az miért van, hogy ha "gyaloglás edzést" indítok (vagy hogy is hívják, gyaloglás alatt leokézom hogy mérjen) majd beülök az autóba, nem veszi észre az ostoba és fél percenként sorolja hogy egy kilométert mennyi idő alatt tettem meg és mennyi volt a pulzusom, ráadásul mivel fogom a kormányt és az utat nézem, lelőni sem tudom, az óra meg egyfolytában csak dumál. Ennek így kell működni? Gyalogolhatok százhússzal is, nem zavarja?
-
válasz
vihartigris #2017 üzenetére
Nekem sem voltak, letöltöttem.
kmarci25: köszönöm, örökké tanul az ember, ez a 2 kopp eddig kimaradt... Viszont a klasszukusnak verhetem a közepét, az nem változik. Egyébként nincs vele baj, csak vihartigris társunknak olyan szép kék.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
vihartigris #2015 üzenetére
Nos, akkor ez már megint egy nagy rejtvény. Nálam az általad bemutatott számlap, kb. olyan mint a fotón. De vannak olyan számlapok, amik tök másak.
Telefonon nézve, az óraszámlapok:
Órán a megjelenés:
AZEERAE
AL-02
Klasszikus:
Bocs a nagy képekért.
Mi lehet a magyarázat arra, hogy egyes számlapok nem úgy néznek ki az órán mint a képen és másként néz ki egyik és másként egy másik órán?
vihartigris: nálad az első 2 számlap hogyan néz ki? Nekem R840 az óra.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
válasz
SkyTrancer #1961 üzenetére
Én kínából rendeltem, ezt és ezeket. Nyilván van ezer féle. Amiket rendeltem jó hozzá, bár a fém (kerámia?) szíjnak kicsit bumfordi az a pöcök, amit hátrahúzva levehető a szíj.
-
válasz
vihartigris #1959 üzenetére
Ennek a óraszámlapnak mi a neve?
-
válasz
GuruZone #1890 üzenetére
Nekem az óra 2021.06.20-án frissült:
R840XXU1BUE3/R840OXA1BUE3
Ezek szerint nekem R840 óra van (e-SIM nélküli) és a R840XXU1CUK2 szoftvert (hívhatjuk frimwarenek?) kell várnom.
Mondjuk ha a jelenlegi fw kiadási dátumát nézem kmarci25 által linkelt helyen: 05.27, ami nálam 06.20-án települt, akkor a friss verziónak ami 11.15-én jelent meg, van ideje. Ha igaz a trend, 12.09-én kell megérkezniMondjuk nem értem mi tart ilyen sokáig...
-
Most mi a legfrissebb óra szoftver verzió? Mert írtátok hogy van, meg jön, nekem pedig nem jelentkezik, hacsak nem települt a tudtom nélkül
-
válasz
vihartigris #1867 üzenetére
Szerintem csak a kijelzőre, de ha a lünettára lehet, azt is megoldják, meg kell kérdezni. Én itt intéztem.
-
válasz
vihartigris #1860 üzenetére
Én a Media Markt-ban tettem rá, szerintem CNC szerű vágógéppel vágják alakra és méretre, igaz kis mérete ellenére nem olcsó, volt vagy 5eFt ha jól emlékszem.
-
Sziasztok! A "másik" Watch 3" fórumban tettem fel ezt a kérdést, de nem igazán jutottam dűlőre, úgy hogy újra kezedem a kérdezést.
Szóval: Vezérli valaki az órával a Samsung A51 telefon kameráját?
Odáig eljutottunk az előző fórumban hogy Camera Controller, Galaxy Phone Control, csak hogy egyik sem érhető el A51 telefonra.
Szóval tudtok olyan alkalmazást, ami a fentieken kívül elérhető és bevált?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legkomplexebb, legkiforrottabb, legintegránsabb okosórája lett a Watch3 és már a méret miatt sem kell kompromisszumokat kötni. Csak az a szerencsétlen EKG kapna már engedélyt.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest