- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezatata
aktív tag
sziasztok!
használja még valaki ezt a tablettet?
szeretnék még egy utolsó alkalommal egy kis főzetett tenni rá.
van valami ajánlás?
ti mivel használjátok jelenleg?válaszokat előre is köszönöm.
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
válasz Ateszpapa #6171 üzenetére
ha felteszed, megírod ide a tapasztalataidat?
meg azt is, hogy melyikről váltottál?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
válasz Memmaao #6095 üzenetére
három hete rendeltem hozzá USB portot, amikor felmerült megoldásként a hosszadalmas töltési időre.
Egy éve cseréltem az akkut annak reményében, hogy majd az lesz a megoldás de nem az volt.ha beszerelem és tesztelem, leírom az eredményt.
(#6095) Memmaao nem nagy mutatvány. Türelem és kis kézügyesség kell hozzá, no meg persze a szerszámok megválogatása.
Az akku csere bonyolultabb de az is könnyedén megoldható.
Ezen műveletekről van fent videó a youtube-on.
Párszor megnézed és el tudod dönteni meg tudod-e csinálni.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
a lassú töltésnek lehet az oka a port is. mert akkut cseréltem de nem oldotta meg a problémámat.
a töltő kábel szinte új a töltője maradt a gyári 3 éves. van hogy elkapja a lendület és tölt 1200 mini-amperrel de mostanában csak 10-15. töltésenként. 300-450mA az amit tartani szokott.[ Szerkesztve ]
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
válasz code1005 #5856 üzenetére
nekem is ugyan ez volt a bajom.
Végül egy friss 6.0.1 után ezt az IronRom 3.2 tettem fel az oldalon leírtak szerint.
az üzemidom is sokkal jobb lett az eddigiekhez képest. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.A kérdésedre is válaszoljak. Ez alapból rootolt.
-
gezatata
aktív tag
valami hasonlo egyszerű meg foghatóságot keresek a táblámhoz. van esetleg ilyesmi valakinek itt?
-
gezatata
aktív tag
sziasztok!
mióta feltettem a Marshmallow nagyon bosszant, hogy szakadozó WiFi jel esettén, fel vagy lecsatlakozáskor előugrik a wifi beállítás ablak. Ez főként játék közben nagyon bosszantó.
van lehetőség ezt a funkciót kikapcsolni?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
válasz Potrien #5787 üzenetére
én egy hete cseréltem akkut.
nem nagy dolog, amatőr vagyok én is. De nézd meg ezt a videót és el tudod dönteni meg mered e csinálni.ebay-röl rendeltem az akkut. töle. szerintem eredeti az akku és szerszámokat is adot a szereléshez. Igaz a műanyag lapátok csak egyszer használatosak mert nálam a művelet végére széttörtek.
-
gezatata
aktív tag
válasz Memmaao #5676 üzenetére
amikor csak 1-2% van a tabletted akkumulátorában az Akkumulátor->Képernyő kalkulált energiahasználatánál hány mAh ír?
-
gezatata
aktív tag
köszönöm szépen az ötletet.
Tudnál adni egy direkt linket a twrp-hez mert sehogy sem sikerül letöltsem.
Gondolom a t805 ugyanaz kell mint a t800-hoz.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
Sikerült itt valakinek 6.0.1 rendszert rootolni?
-
gezatata
aktív tag
válasz viharhozo #5649 üzenetére
Download módba biztos sikerül eljuttatni, és odinnal tegyél rá valamit. Mennie kell!
az adatvesztés biztos de szerintem a tábla működni fog.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
ugyan igy van nálam is nem lehet a folyamatos újraindulás miatt recoveribe tenni.
Esetleg akkor ha kivennénk az akkut - de ez felejtős vagy megvárjuk míg lemerül.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
sziasztok
most probálom root-olni a magyar 6.0.1 egy T805-ön az itt leirtak szerint.
Szépen végig is megy de újra indulásnál megakad és az "recovery is not seandroid enforcing" üzenetet kapom.
van erre valami megoldás?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
sziasztok!
cserélt itt már valaki akkut? úgy érzem az enyém meg éret rá 2014-óta.
van valami amire érdemes oda figyelni?
honnan érdemes beszerezni az új akkumulátort?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
-
gezatata
aktív tag
válasz zolynet #5487 üzenetére
azért ha megjön teszteld le. Vettem én is jó áron 128Gb-osat de csak 5GB ment belőle.
-
gezatata
aktív tag
válasz Faterkam #5469 üzenetére
nem tudom, ez menyire lehet típus hiba de az enyém is ezt csinálja. 250-1270mA körött kiválaszt egy értéket és azzal tölt.
vettem hozzá egy minőségi töltőt -Tronsmart W3PT- gondolva, hogy megoldja a problémát de semmi változás. Sőt a maximális töltés ezzel csak 1000mA a 2400mA helyett.Ha a töltés megkezdése után újraindítom akkor a gyári töltővel sikerül elérnem a nálam maximális 1270mA.
mások írnak itt 8-9 óra képernyő időt. Nekem sajnos 4-4és fél a max. Pedig eljátszottam rom cserével töltővel, fogyasztás mérővel és mégis ennyi.
gondoltam majd ha kifullad az akku kicseréltetem és talán jobb lesz a képernyő idő.
-
gezatata
aktív tag
-
gezatata
aktív tag
Hát ez szuper. Felment. Csak a hidden.img át kellet nevezzem még hidden.tar -ra mert az AP nem ismerte fel img kiterjesztéssel.
Köszönöm szépen a segítségedet.
-
gezatata
aktív tag
Képzeld nem sikerült feltenni.
3x is próbáltam. Kb. 99%-nál megszakadt hibával.vissza tettem a magyar függetlent.
de ha van valami ötleted akkor még kipróbálom.
-
gezatata
aktív tag
-
gezatata
aktív tag
segítségeteket szeretném kérni.
a gyenge üzemidő miatt úgy döntöttem frissíteném a Tab szoftverét. tiszta lappal hátha sikerül 4és fél óra kijelző idő főlé menni.Külföldről vásárolt T805 hálózat független modellem van. IMEI száma 354497063063028/01
Az összefoglalóban olvastam, hogy az IMEI szám miatt nem mindegy melyik romot teszem rá.próbáltam utána nézni az IMEI szám szerint melyik romot kellene rá tenni, de nem leltem meg a megoldást.
melyik romot ajánlót feltenni erre a Tab-ra?
-
gezatata
aktív tag
nahát én meg azt gondoltam ez a normális kijelző idő.
utána kell járjak.
utoljára direkt főzőt rom-ot (iron rom) tettem fel gondolva az ki van pucolva a fölösleges app-oktol.valami egyéb beállítást a wifi-n kívül még eszközöltél?
az ajánlót app letiltásokat letiltottad?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
melyik rom van fent? nekem is LTE verzió van de 4:30 több kijelző időt nem birok kihúzni belőle közepes fényerőn se.
-
gezatata
aktív tag
válasz Memmaao #4896 üzenetére
nem tudom mitől van de ugyanazzal a kábelel 250mA - 1500mA között kiválaszt egy tetszőleges tartományt és azzal tölt.
próbáltam már újraindítani a tabot töltés közben, fordítva bedugni a kollektorba a töltőt stb. de nem sikerült rájönni mi okozza a hibát.Ha van valakinek ötlete szívesen veszem
-
gezatata
aktív tag
nyomjad meg egy kicsit erősebben, be fog az csusszanni.
oncsi
itt van pár kép, nem túl jók de az enyémén az általam belinkeltett vettem, nem is tudtam hogy van eredeti meg hamisitvány
[ Szerkesztve ]
-
gezatata
aktív tag
a tábla súlyát is elbírja. de persze oldal irányú nyomásra könnyen leválasztható
volt itt a LOGOUT-on egy cikk, én is onnan ismertem meg és rendelte egymás után már hármat is. Egy próbát mindenképp megér.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
minden kütyümet ezzel a kis okossággal turbóztam fel.
teljes sötétben is egy mozdulattal lehet csatlakoztatni a töltést. MegériEgy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
sziasztok.
valakinek sikerült letölteni a legfrissebb 5.0.2 magyar rommot ( T805XXU1BOJ1_T805XEH1BOJ1_XEH.zip ) a Samfirmware-ről.többszörös órákig tartó próbálkozás után sem sikerül.
esetleg egy működő linket tudna adni valaki?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
válasz DarkChild #4680 üzenetére
tusolás után, a párás fürdőszobában tedd fel, nehogy véletlen alá kerüljön valami.
-
gezatata
aktív tag
válasz Khelben #4407 üzenetére
Ti az E-robotot keresitek.
itt a forumban lehet érdeklődni hogy lehet megoldani.
volt aki két rövid koppintással tiltotta az összes gombot a kütyüjén és ujjúbb kettő koppintással feloldatta őket.
Az e-robot alap az androidon.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
-
gezatata
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok arra lehetőséget, hogy átparticionáljam a Tabot, úgy hogy a 3Gb memóriából 6Gb legyen a belső tárhely csökkenésére.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
csak is a 10.5 - táblánál szerintem a legfőbb szempont a jó képminőség, és ebben megvan
-
gezatata
aktív tag
-
gezatata
aktív tag
válasz Memmaao #2171 üzenetére
van megoldás, de kevesen választják. ROOT
még egy kis türelem és a lollipop talán megoldást fog hozni.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
Köszönöm mindenki segítségét az ügyben. Megoldódót.
Az volt a baj hogy nem nyomtam be kattanásig.
Lehet hogy kicsit rövidke mert házilag faragtam bele a kártyát.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
LTE -modellel rendelkezőknek nincs olyan panasza, hogy a SIM kártya néha csak elöbujit, mert nekem folyton ki ki nyomja az ajtócskát.
-
gezatata
aktív tag
válasz GangBAng^ #1370 üzenetére
Este vagy holnap reggel én is felteszem. Örülök hogy nem én vagyok itt az egyetlen örült
ha találsz még ígéretes romokat írd be ide is kérlek
[ Szerkesztve ]
-
gezatata
aktív tag
válasz schferenc77 #1004 üzenetére
Ha volna lehetőség beállítani külön accountokat amelyek használatát figyelemmel lehetne tartani, annak én is nagyon örülnék szülőként.
-
gezatata
aktív tag
válasz csalafinta65 #977 üzenetére
pedig ezek a tokok érnek valamit, mert ezek körbe ölelik a sarkokat is, így leejtés esetén is védenek a gyári meg nem.
-
gezatata
aktív tag
ha ajánlasz valami ígéreteset szívesen felteszem,
de az általam kinézet rom szinte semmi újat nem hozott,
gondoltam legalább kigyomlálta belőle samsung-ot de minden benne maradt.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
válasz Beetlejuice #955 üzenetére
köszönöm a hasznos tanácsaidat,
meg is van, mintha hosszas fuldoklás után újra kapnék levegőt
most valóban kezdődhet valami új.sbalu1 ezzel rootoltam
[ Szerkesztve ]
-
gezatata
aktív tag
egyre jobban kezdem szükségét érezni a rootolásnak és akkor már miért ne romoásnak is.
gondoltam felteszem az XDA oldalárol a Basic Rom V3
van valakinek tapasztalata vele vagy talált esetleg jobbat?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
már olvastam róla itt a fórumon, de leírást hogyan is kell ezt kialakítani, nem találtam.
esetleg ha tud valaki belinkelhetné.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
csak támogatni tudom az ötletet és kérlek linkeld is be amit a legjobbnak találtál kernel és rom tekintetében
-
gezatata
aktív tag
válasz csalafinta65 #762 üzenetére
abban azért jó ha egyet értünk, hogy ennyi negatív hozzá szólás után nem lesz könnyű jó árban eladni.
-
gezatata
aktív tag
ti milyen úton másoltok át nagyobb fájlokat/könyvtárakat a gép külső memória kártyájára?
mert nekem kábellel sem akaródzik menni.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
van valakinek ötlete miért nem tudok ftp-n keresztül másolni a külső sd-re, valami jogosultsági problémát ír ki, de nem találtam olyan beállítási lehetőséget amiben ezt meg lehetne változtatni,
exFat van formázva a kártya+ a belső memóriára gond nélkül engedi a másolást
-
gezatata
aktív tag
sziasztok,
ha vásárolnék ehhez a tab-hoz egy S pent, akkor a note modelleknél megszokott funkciókból menyit lehetne előcsalni?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
válasz csalafinta65 #570 üzenetére
Kérlek szépen kandúr csak érdemben hasznos hozászolással bővítsd a forumokat.
bocs de nagyon fárasztóak a hozászolásaid itt is és máshol is.
Kérlek előbb fontolj aztán írj.
Légy tekintettel ránk olvasókra.
higgy nekem,
a többiek nevében is beszélekmég egyszer tisztelettel kérlek ne írj csak ha segíteni tudsz.
[ Szerkesztve ]
-
gezatata
aktív tag
kicsit hirtelen meg izzasztottál, mert én is edigitalos vagyok
gyorsan lefuttattam pár display tester-t és nálam 100% teljesitet
-
gezatata
aktív tag
kár, mert lett volna pár kérdésem
pl. nekem Exynos Octa 5420 LTE modelem van és oda kell e figyelni hogy ne Snapdragon 800 procis legyem a kiszemelt rom vagy mindegyés gondolom a topik is pörgősebb lenne ezáltal.
kicsit kezdem túl zártnak érezni az androidot, legalább is ezen tábla esetében.[ Szerkesztve ]
-
gezatata
aktív tag
próbált már valaki valami főzőcskét feltenni?
vagy olvasgatót utána?
-
gezatata
aktív tag
Milyen irási / olvasási jellemzőkkel rendelkező 64gb micro sdhc kártyát ajánlót venni bele?
-
gezatata
aktív tag
-
gezatata
aktív tag
Sziasztok. most jó nagy badarságot fogok kérdezek.
az én tablettem LTE-s, és úgy néz ki jó darabig kártya nélkül fogom használni. emiatt fent az értesítési sávban folyton kint van egy ikon hogy nincs benne sim kártya .
El lehet ezt tüntetni valahogy vagy csak ha teszek bele valami kártyát?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
Rootolta már valaki ezt a szépséget?
-
gezatata
aktív tag
sziasztok
szeretném megkérdezni, milyen jó minőségű tokot és védőfóliát tudtok ajánlani rá?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest