- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz Locutus #5354 üzenetére
egyrészt android játékfejlesztéssel foglalkozom, másrészt nagyon szar a gondolkodásod, ha szerinted egy átlaguser nincs veszélyben. Használd csak még 10 év múlva a kitkateted, hiszen az is működik, de a windows xp-t se frissítsd légyszi, hiszen böngészni tudsz azzal is.
[ Szerkesztve ]
-
-
tepenzed
őstag
"Mindeközben a Samsung kolumbiai oldala a Tab S3 táblagépes generáció érkezését erősítette meg, és a SlashGear úgy tudja: ez a termékvonal is a berlini IFA időszakában frissül. A kínai TENAA-nál járt vizit alapján egyébként a 8 hüvelykes Tab S3 egy középkategóriás tablet lesz, Snapdragon 652-es SoC-vel, 3 gigabájt RAM-mal, 1536 x 2048 pixeles SuperAMOLED megjelenítővel, 4000 milliamperórás akkumulátorral és 2/8 megapixeles kamerákkal."
Pfff, úgy látszik továbbra sincs mire lecserélni a tabot
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz hun005a #5321 üzenetére
akkor valszeg csak elkezdted telepíteni de hibára futott, érdemes flashelés közben nézni, miket írogat.
Szerintem rossz verziót szedtél le, de a fullos gappset amúgy sem tanácsos felrakni, zsúfolt vacak. Szedd le azt a nanot, ami linkelve van az xda topicban.
Ja és nagyon fontos, ha loliról mentél marshra, akkor nem szabad rögtön flashelni a gapps zipet a rom után, mivel még a lolit érzékeli és hibás lesz a telepítés. A rom flashelés után indítsd újra a készüléket recovery modban és akkor kezd el flashelni a letöltött gappset
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz GrooveHero #5305 üzenetére
nem csináltad meg az utolsó lépést, a gappset és a rootot be kell másolni abba a megadott mappába és megcsinálja magától otánál
-
tepenzed
őstag
Azért ez a marshmallow újra visszahozta a tabomat a "csúcskategóriába"
Semmi lag, újra 10 óra képernyőidő YOUTUBE/PLEX/TWITCH használatával
Lolin már gyakran 5 óra képernyőidőél kifingott[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Na, talán eljön az idő, hogy legyen értelme leváltani a készüléket? Remélem visszatérnek a megszokott képarányra, mert az s2 elég fail volt
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
kis off amúgy, de van már valami tab a piacon hasonló méretben, amire megéri a váltás? (amire nagyon megéri )
-
tepenzed
őstag
válasz philoxenia #5068 üzenetére
ezt én sem teljesen értem, mi az hogy erős kezdés ? egyrészt már vannak jelentősen erősebb gépek, másrészt nem igazán érdemes már ez alatt kezdeni, egy olcsó szarral inkább elmegy az ember kedve az androidtól... Azt meg gondolom tudja, hogy milyen méretű tabot szeretne és hogy ez egy kiváló gép netezéshez,filmezéshez
-
tepenzed
őstag
hú gyerekek felraktam a pac-man romot, nagyon baba
Sokkal jobban illik ez a felület szerintem a tabhoz, mint a vacak fehér lolis
a hangerő kb 50%-al nőtt és sokkal gyorsabb lett a tabknox ugrás nélkül
csekkoljátok xda-n
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz philoxenia #4994 üzenetére
de egy éjjeli szekrényt hogyan rakjak az ágyban pontosan a fejem fölé ? a tok eleve tartja,de én pl nem tudok oldalt fekve nézni semmit,kikészül a nyakam. Nagy hasam nincs,hogy arra rárakjam,ráadásul mindeképp lefelé kell akkor nézni.
így kéne, de nem találok olyat ami ekkora tabhoz is jó:
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz philoxenia #4992 üzenetére
amit a párna mögötti ágykerethez hozzácsatolsz és belógatod a tabletet a fejed fölé.
Ezeket mind végignéztem, néha a sunyik beleírják a címbe,hogy galaxy tab 10.5 de a leírásban már ott van,hogy max 10.1' méretig
-
tepenzed
őstag
srácok nem tud valaki ilyen tartót ágyban/egyéb helyzetekben való használathoz ?
[link]Végignéztem már mindent,de egyszerűen ehhez a képernyőmérethez nem találtam semmit,nagyon kellene egy ilyen az ágyban való filmezéshez
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
nem tudom mik ezen, gondolom custom fw-ről beszélsz. Nekem egy sima stock loli van rootolva, lepucolva mindent amit az xda-s lista ajánlott, az alapján nincs olyan programom már amiben bármiféle akadozást tapasztalnék, gyári böngésző,google play minden smooth
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz Ed Parker #4682 üzenetére
na most nem értem, te a fülhallgatóra gondoltál nem ? természetesen fejest keresek, a fülesek csak zenére alkalmasak, de arra sem az igaziak :S
szóval akkor a fejes is csak stereo lesz? az elég para
Plex-ben meg azt nem látom,hogy be lehetne állítani, hogy csak a videót streamelje a tabra, a hangot meg játsza le a számítógép hangfalairól
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
srácok, tudnátok nekem olyan 5.1 fejest ajánlani a tabhoz, amivel új szintre emelhetem a filmnézési élményemet? Mert,hogy mindent a tabon nézek, viszont ezektől a gyengécske hangszóroktól/füllhalgatótól a képi világon kivül sok élményhez nem jutok
-
tepenzed
őstag
Srácok ha nekem van egy 7.1 fülesem amin nem csak USB van és veszek hozzá audio kábelt, akkor ki fog jönni a gépből olyan hangzás? Vagy nem bírná a hardware?
Ezen nézek minden filmet és sorozatot, a nagy tv-t le se szarom,de a hang azért nem az igazi
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Srácok elhagytam a fülhallgatóm, tudnátok ajánlani egy király minőségűt? A samussal nem teljesen voltam elégedett, viszont ennek a fülzsír szivó kupaknak köszönhetően még biciklizés közben is atomstabilan a fülemben maradt
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
-
tepenzed
őstag
válasz Dyingsoul #4306 üzenetére
10 óra kijelző időt produkál youtube,twitch,böngészés,reddit,messenger,Plex(ez az amit legfőkébb használok,full hd filmek/sorozatok streamelése pc-ről tabletre) kombóval. Játszani nem szoktam
De a gyomlálás után inkább csak a teljesítményben éreztem változást, az üzemidő kb ugyanennyi volt
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz Dyingsoul #4303 üzenetére
max akkor nem tudod kiiktani,ha annyira halott a tab,hogy a bootig sem jut el. Egyébként el lehet távolítani úgy, hogy nyoma sem legyen. Én alapból lolira raktam fel,itt volt egy másfél hónapja talán egy leírás xD
gyomlálás nélkül amúgy elhiszem,hogy laggos a loli,de rootos törlésekkel vaj sima
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #4294 üzenetére
Egyedül itt csak te vagy a berögződéseiddel
simán el tudom képzelni,hogy te még 20 év múlva is ezt a gépet fogod használni KK szerelmeddel
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
egy gombnyomásra hotspotot varázsolok a telefononból, wifi bőven elég szerintem is. Amúgy ilyenkor ti két kártyára fizetitek a mobilnetetet vagy mi?
-
tepenzed
őstag
srácok rootolt lolira! fel varázsolta már valaki az xposedet? kéne pár fontos funkciója,de elvileg lolin nem igazán jó még
-
tepenzed
őstag
válasz GrooveHero #3866 üzenetére
na mondj nekem 10 weboldalt ami laggol és levideózom neked,ahogy végigmegyek rajtuk, egy deka lag nem lesz.
Hiába mondom el mindig mindenkinek,hogy az egész beállítás kérdése
-
tepenzed
őstag
válasz tolnaizoltan #3836 üzenetére
mit műveltetek ti, hogy ugrott a knox rootolástól? Tisztán le van írva, hogyan kell csinálni
UI: ki kéne rakni összefoglalóba a leírást,mielőtt még többen hazavágják a garit
-
tepenzed
őstag
Vigyázzatok,nehogy olyat írjatok ami Csalafinta véleményével ütközik vagy sértésnek veszi, különben nektek is ír priviben és elhordja édesanyátokat mindennek
vicc,hogy milyen emberek léteznek kár hogy nem lehet megosztani privát üzenetet, itt meg nem merik egyesek publikusan kiírni ,ami a kis lelküket nyomja
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #3676 üzenetére
mire cserélted le?
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #3611 üzenetére
linkelj hivatalos forrást
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #3608 üzenetére
nincs hivatalos bejelentés az árral kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #3606 üzenetére
miért boritékolható? Teljesen más célközönségnek van szánva,jelentősen olcsóbban.
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #3593 üzenetére
ja. Mondjuk ékezet az nincs rajta, de hát ez van
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #3591 üzenetére
awwh, meg is van az emberem
[link] -
tepenzed
őstag
megint más:
srácok a bluetooth egerem pöpecül működik, a kérdés csak annyi, ha rendelek egy bluetooth billentyűzetet is,akkor mind a kettőt lehet használni egyszerre?
-
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #3585 üzenetére
én ota lolin rootoltam (wifi)
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #3577 üzenetére
1. root miatt nem veszted el a garit (nem változik a knox)
2. a root nélkül letiltott appokkal inkább csak helyet sporolsz
3. Korábban linkeltem egy listát amiket ha rootal törölsz akkor többé nem látsz laggot sehol(se store,se sehol a böngészőben), bár én még így is novát használok
4. Ezen a listán csak olyan dolgok vannak amiket normál user nem igazán használ, pl távoli nyomtatás,knox,samsung appok, dual window(sokat lendít a teljes törlése,de lehet pár embernek hiányozna), beépített email progik/szövegszerkesztők és sok sok ismeretlen de annál jobban lassító rejtett progi(a listám verifikált, többen hónapok ota így futtatják a gépet)[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #3532 üzenetére
nem is igaz,gyorsabb is meg ki lehet pucolni roottal szépen
legalábbis a wifi-s frissítése kevesebb ramot is használ és sokkal jobban pörög mint a KK. Persze csak ha szereted a fehér színt..
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz csalafinta65 #3504 üzenetére
miért nem bírták folytatni a szériát? ez olyan mint mikor kiadják Iphone-nál a C verziót...
-
tepenzed
őstag
válasz edgelaszlo #3497 üzenetére
ugye nem úgy érted,hog ymindent töröltél amit a root explorer mutat, csak azokat amiket a linken írtak ugye? Törlés után újraindítás kell
-
tepenzed
őstag
Leszedtem innen a legújabb (juli 4) kingrootot mert a régebbi nekem elakadt rootolás közben: [link]
Miután 100% lett a root, futtattam a supersumet ahogy a kolléga a leírásban írta.
Mindent töröltem a listáról amit megtaláltam root explorerrel a system/app és system/priv-app mappában majd ujraindítás és pöröghet[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Root után letöröltem a következő system appokat,iszonyat brutálisan sima lett a rendszer, soha egy büdös lag és a böngészés is varászlatos
[link] -
tepenzed
őstag
valaki rárakta xposedet stock lolira(rootolt)? kiváncsi vagyok megy e rendesen, mert elvileg lolira még mindig erősen béta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest