- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurma111
aktív tag
-
madstunt
addikt
igen olyan csomagom van, ehhez kepest erzesre es meresre is megvan a 3-4 megabit
mar multhonapban is ez volt. a 3G watchdog 151 szazalekot ir, es meg 80%ra figyelmezteto smst se kuldtek. tuti nem mer felre mert ebben a honapban marhasokat streameltem netrol, meg nagyon aktivan hasznaltam es semmi
-
Luissimo
veterán
a win8-al ?
akkor, ha csakis és kizárólag az alá csinálnak hardvert.
Ezért jobb az IOS, mint a droid, ezt már számtalanszor kitrágyaltuk, annak csak egyfajta vason kell tudni mindent és azt tudja is, röccenésmentesen.
Ma példul biztos, hogy valami mágneses vihar volt, mert az én P1000-es TAB-om, annyira döcögött, hogy ilyet még sosem produkált.
minta hátramenés.
elbontottam egy blututis hívást, mert nem vették fel, erre fogtamagát és 10 másodpercenként ujrahívta az illetőt, hiába léptem ki az egész hívóból, ő akkoris.
meg a blu fülest nemlehetett róla se leválasztani, se ujracsatlakoztatni.
látszólag minden önálló életet élt.
Ilyennel még nemtalálkoztam, eddig olyanvolt, mint a kezesbárány.
két restart sem tett neki jót. -
-
mycso
veterán
Szia, stock 2.3.6 nem megy itt sem a gta.
ArchElf hali egyik root megoldás sem működik a 2.3.6 alatt? Esetleg amit fentebb linkeltem rootolt 2.3.6-os rom, azt nem próbáltad?
Meg most elvesztettem a fonalat, hogy gyári 2.3.3 vagy 2.3.6 vagy overcome romot szeretnél-e feltenni. -
Drachoo
senior tag
Sajna pontosan nem tudom, hogy az mit takarna.
Én azt terveztem, hogy visszarakom az egy file-os jq1-et. Előtte, utána wipe. Ezután pedig gondoltam felrakom a jq8-at, szintén utána wipe. Vagy nagy hülyeséget gondoltam?
(#3873) mycso: Milyen az overcome kernel? Miben tér el az alap kerneltől?
-
Deeday
senior tag
Akkor most elmondom épp most csináltam
Amikor a menüben rányomod hogy gyári adatok visszaállítása ott rákérdez hogy USB tároló formázása pipa vagy nem pipa ha nem pipa akkor a videókat zenéket stb nem törli le. Nálam legalább is az elébb ez volt. Ha recoveryből nyomod a factory resetet az viszont mindent pucol tuti.
-
mycso
veterán
Hali, elvileg 600*144, tehát 144 magas. (vagy melyikre gondolsz, ez a quick panel, ahol a legördülős roló alatt fent az ikonok vannak, pl.: wifi, bt, stb. ...)
Vagy a legfelsőre gondolsz, ahol az akku/térerő/stb. kijelzése van??? Ott a legnagyobb ikonok 38 magasak. Bár vannak ezek a speciális védett módú ikonok, amiket még működés közben, szerintem soha senki nem látott, csak ott vannak a rendszer fájlokban, na azok 48 magasak....tehát ilyesmi ennek a státuszbárnak a mérete.
-
sbalu1
senior tag
Ez lehet a ludas nálad, meg kéne keresni, hogy mi generálja az adatforgalmat!A gyári reset mindig csak az aktuális romot rakja vissza a telepítéskori állapotába.Tehát, ha a KRATOST akarod visszatenni, akkor nem úszható meg az újratelepítés.Én meg a Market 3.1.3-as verziójának a visszarakásával harcolok, a KRATOSon sikerűlt itt még nem.
-
-
aggleány
addikt
Pénteken vettem, akkor csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, de nem romoltam.
Drachoo
Battery wipe-ot? Ugye meg fogom találni az első hsz-ben vagy itt a topikban valahogy, hogy azt hogyan kell csinálni? Szájbarágósan, kezdőnek leírva.
Deeday
Köszönöm a felajánlott segítséget, de nem használok task killert. Amit szükséges, azt ki lehet lőni az alkalmazáskezelőben, a többinek meg szerintem jobb, ha azt csinál, amit akar. Majd a rendszer megoldja.
A napi bekapcsolás persze megvan, azt én is úgy szeretem. Ha nem használom, kikapcsolom.
-
mycso
veterán
Jaja, az igen jó lenne, hiszen az eddig kiadott romjaik full hibátlanok (nekem csak kinézetükben van 1-2 apróság ami nem bejövős, de azok orvosolhatóak.)
Egyébként nem gyalultam le mindent, hiszen elvileg upgradel-hető a kratos, tehát felraktam a no wipe-osat, valamivel nekem is gyorsabbnak tűnik, de majd hosszabb távon kiderül, hogy mennyivel is jobb. (de eddig nagyon jónak tűnik)
Már át is szabogattam a kinézetét, úgyhogy most már azzal sincsen bajom.
aggleány - bekapcsolva, főleg 3g mellett nagyon sokáig tölt...ez normális
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Látom, egyetértünk.
Azon gondolkoztam, hogy ha már van egy ilyenem, akkor lehet, hogy érdemes lenne eladni az SGS II-t, és venni helyette valami kisebbet, ami könnyen elfér bármilyen zsebben, mondjuk egy Xperia Minit. Nekem a Tab mindig elfér a táskámban, és ha már megvan, akkor nyilván ezen olvasnék, filmeznék és neteznék, mint a telefonon. Vélemény?
Majd próbálok valami billentyűzetet keresni, mert így kínlódás bármit is írni.
Drachoo
Köszi.
Mindenképpen olyan bill-t szeretnék, amiben ki vannak téve az ékezetek is, majd folytatok egy kis nyomozást, kizárt dolog, hogy ne legyen ilyen. Ha mégsincs, akkor majd én megírom.
Az előző gazdija headset nélkül használta telefonnak. Gondolhatod, milyen arcot vágott, mikor meglátta a Minit.
-
aggleány
addikt
Ez az Overcome rom még kicsit később lesz, egyelőre csak nézegetem.
Még memóriakártyája sincs szegénynek, nemhogy új rom.
sbalu1
Telefonos alkalmazásokban eléggé otthon vagyok, csak azt nem tudom még, hogy a Tabra mit célszerű tenni, de akkor majd kialakul.
Drachoo
Milyen rom, milyen rom... Most olyan messze van, a másik lakásban ülök a madzagos net előtt. Ha megnéztem, megírom.
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget és azt, hogy befogadtok ide!
Javasolnék egy új topikot is, ha már itt vagyok. Most alakult, a neve Android OS-t használók szakmai topikja. Minden androidot futtató készülék gazdija jöhet, és egyelőre várjuk a javaslatokat az első hsz összeállításához is. Nekem jöhet priviben is, hogy mi legyen benne. Alapkoncepció már van, de mivel nekem is benne lesz a kezem, nyilván tökéleteset szeretnék.
-
madstunt
addikt
én úgytudom a mikéntje sérti a fórumot, nem hogy működik-e
ergo ha leírná valaki hogy mi merre hány méter azért járna, viszont én nem a hogyanra kérdeztemmondjuk tény, hogy az utóbbi egy évben irracionálissá vált a moderáció, de engem már nem izgat, az aktív részvételemet rég magam mögött hagytam errefele
-
Alukard
senior tag
Az ICS a gingerbread folytatása lesz nem a honeycombé... és nem lesz kevésbé optimalizálva a tabra mint a froyo/gingerbread... és ne feledjük el, hogy a google negyed évente dobja ki az újabb fő verziókat, és a tab még nincs 1 éves... a samu meg ha jól tudom alírta a google feltételeit arra nézve, hogy a készülékeket a kiadástól számított legalább 1 évig update-elgetni kell...
-
mycso
veterán
Persze, azt elhiszem, hogy megy...nem ezt akartam megkérdőjelezni.
Csak, nem látom az értelmét ennek a konverternek (a lényegi értelmét), hiszen ha az ember vesz egy USB töltőt, akkor annak mennie kell.
Az, hogy vannak ilyen USB töltőnek látszó izék, az sajnos megint egy másik téma és ahhoz valaki kitalálta ezt az átalakítót....tehát olyan, mintha a sz@rnak adnánk egy pofont....Csak erre fel írtam, hogy az ég világon semmi értelme/létjogosultsága nincsen ennek a "konverternek".
-
NeoExDeath
aktív tag
Ezt megmondom miért nem értem. Most éppen ki van kapcsolva a tab, és rádugtam a notira. Töltődik. Namost a notiban, és az általam belinkelt autós usb töltőben gondolom ugyanaz a lábkiosztás. Ergo abban is kéne töltenie.
Ha ilyen konverter cucc mindenképpen kell, akkor notiról miért tud (kikapcsolt állapotban) tölteni a tab?
Amúgy ilyen konvertert lehet kapni idehaza?
-
mycso
veterán
Nem keserítesz el, mint írtam ez nálam tökéletesen működik, tehát happy vagyok...az hogy kínából, meg istentudja honnan rendelgessek 2-3 hetes szállítási idővel (illetve vagy megjön vagy nem) nem igazán volt időm.
Az, hogy mennyire fos nem tudom, lassan 3 hónapja használom, tökéletesen működő fos...tehát erről ennyit.
Nekem inkább az tűnik nem okésnak, amiket itt többen leírtak, hogy szimpla töltőket rendelgetnek 2-3k-ért és nem tölti a tabot, meg mindenféle átalakítgatók, meg mittomén mik kellenek, jóhogy már nem tornyot építek az autóba....összedugdosok 5-6 cuccot, hogy tölteni tudjam a tabot...inkább ide tudnám beilleszteni a "fos" jelzőt.
Deeday akkor te is rácsesztél, mert látod a kolléga 1900-ért tud ilyet és ráadásul ez amúgy is fos
-
mycso
veterán
Gyóó, hogy mik vannak....itt ahogy olvasgattam régebben meg most is ezt az autós töltő témát, már tényleg nem értem. Nekem volt szerencsém, vagy hogy van ez....
Ezt a pakkot megvettem a vateráról 5.5k-ért:
És tökéletes minden...tölti a tabot, a tartó tartja, tökéletesen illeszkedik és a tok is tökéletes....
Itt meg ahogy olvasgattam, volt aki már a harmadik töltőt rendelte hozzá és még az sem volt jó.
-
NeoExDeath
aktív tag
Hú, nem is annyira egyszerű a dolog akkor.
Szerintetek ezzel működne a Tab autós töltése? : Fontastic 2A
Az van a dobozára írva, hogy 2A-es. Akkor ezzel tudnám bekapcsolt állapotban autóban tölteni vajon?
"akkor még be kell szerezni 2-3 eur-ért egy USB konvertert"
A szivargyújtós töltőhöz még valamit? Tudnál linkelni egy ilyen konvertert? Tuti biztos hogy az kell?
Igazából nekem arra lenne szükségem, hogy egy kb. 10 órás utat is kibírjon a Tab bekapcsolva, úgy hogy csak a GPS fut rajta. Nem tudom töltés nélkül kibírna-e annyit, még nincs ennyi tapasztalatom a készülékkel.
-
Deeday
senior tag
Nem nem ! Gyári val is szar meg Galaxy S be dugva is szar megnéztem és a mikrofon gomb be van esve kicsit és olvastam hogy más is járt már így headsettel. Sajnos ez egy selejt . Amikor megnyomom a mikrofon gombot akkor szól csak tisztán és rendesen amúgy meg olyan mint ha nem lenne teljesen beledugva
Csere
-
Deeday
senior tag
Hát erről hallottam már de szerintem ez a No Wipe os verzióban lehet hogy össze akad valamivel. Nekem már 2 hete fent van de nincs vele problémám ! Jobb az aksija mint a gyári Samfirmware es 2.3.3 al szerintem. és sokkal gördülékenyebb a rom is. De más fórumon volt aki panaszkodott ,de volt olyan is aki a gyári ra panaszkodott. Szerintem ennek az oka a helytelen feltétel lehet. Nincs Factory reset Wipe cash és Wipe dalvik cash csinálva telepítés előtt......
Meg az hogy sokan nemtudják a Taskmanagert rendesen belőni,de ezt leírtam már egyszer hogyan kell a háttérben futó cuccokat kilőni rendesen......
DE EZ CSAK A SAJÁT VÉLEMÉNYEM
-
dlaj
őstag
Ennek az egy tab-nek látnám értelmét. Minden szempontból megfelelne, de ha nem tudok vele dokumentumot nyomtatni, akkor nem kell.
Annak akinek van egy elfogadható PC-je, és legalább egy SG Ace kaliberű telefonja, annak felesleges a tablet. Nekem se kellene, de mivel PC-t is kell vennem, meg telefont is ez a kis Tab (de csak ez) jó is lenne.Szóval, tudok vele valahogyan nyomtatni???
-
Vyndree
őstag
Lassan 3 hete megvan, eddig még se nem laggolt, se nem fagyott egyszer sem, pedig eléggé tele van már pakolva programokkal. Igaz iPhone-om sose volt, telefonálásra telefont használok, iPad-ot csak netezésre, navigálásra, és játékokra használom, valamint képek és videók lejátszására. Lehet nem típushibája volt a Tabnak, hanem valami egyéni gondja, elment a kedvem 2 hét szenvedés után hogy kiderítsem.
70eFt-ért adtam el autós tartóval, három tokkal, és 16GB miniSD-vel, érzésem szerint ár alatt. -
TTomax
félisten
Úgy hogy nincs memory leak,éppen most olvasom az ICARUS forumán mennyien panaszkodnak erre.Egyébként maga rendszer nem gyorsabb, agyárinak mondott GB-vel sem.Akkor van a gond amikor böngészel folyamatosan pár órát mint ahogy én pl. (böngészőre csukom be a gépet, majd amikor kinyitom folytatnám megint).Most olvastam,hogy sok embernek gondja van az OC-val is,nekem pl 600MHz-en felakadt az ICARUS,és ott röcögött... volt egy rakat FC sőt restart is...A HERMES jobb volt ilyen téren,viszont ez a gyárinak mondott ginger mindent ver... böngészőben minimális a kockásodás,és sehol egy instabilitási probléma,messze a legstabilabb.OC-ra meg UV-ra sincs szükség,az akku is jól bírja!UV-t meg rootot tudsz lőni erre a romra is,azért nem kell kernel de amúgy semmi szükség rá...ki kell próbálni és akkor megértitek miről beszélek.
Más...
Próbáltam kiváltani a TAB-ot egy HTC wildfire S-el.. nem megy...inkább cipelem a tabot,de én nem zoomolgatok,meg hát idegesít amikor nem az történik rögtön amit nyomok... egyedül telefonálni jobb,mert nem hallja más,de éppen arra használom a legkevesebbet...na meg nagyon jó navigációra is kis HTC... de én nagyrészt böngészek,és ott nagyon lassú...(#2348) polo493
A map stockkal bejön... röcög ugyan de bejön... a játékba kéne belépned,hogy lásd miről beszélek,ott egy harcban diavetités.Próbáljátok ki,ha valakinek segítség kell leírom hogyan kell felrakni,meg rootolni,nincs félóra az egész... -
PaFec
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest